Jump to content

Inferno255

Members
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Inferno255

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Tetraploïde plantje, zie ik voor het eerst.
 2. Heb in het verleden een aantal triploides gehad, na een aantal nodes met 3 vertakkingen gingen ze weer over naar 2 vertakkingen.
 3. 96% alcohol voor consumptie is ook te verkrijgen bij de Sligro, misschien dat je iemand kent met een pas. Staan ingedeeld bij de bakkers afdeling, dus niet gaan zoeken bij het gedistilleerd=P Weet alleen niet of het ook te krijgen is bij de kleinere typen, kan ze altijd laten bestellen.
 4. Wat een geklooi! Deze soorten nog niet eerder gezien dus ben benieuwd naar het resultaat. Veel succes gewenst met je eerste kweekje.
 5. Erg vreemd inderdaad, lijkt wel of er meerdere nodes zijn samengesmolten.
 6. Totaalplaatje Links Speedy G, onderin Auto Haze, achterin Nirvana Sky en rechts nog 2 maal Speedy G Speedy G Heb nog 3 Auto Hazes in vijverbaskets staan, deze pot ik binnen een dag of 2 over. Daarna gaan we de andere soorten te kiemen leggen en gaat het grotere project echt beginnen.
 7. Inferno255

  Zaadkweek 2012

  Diverse soorten autoflower
 8. Denk dat de methode van ZodD toch makkelijker is.... Bierflesje vullen met water, stekkie erin en weekje + wachten op bloei. Denk dat je sowieso je plant zal moeten toppen als je dit een beetje snel wilt doen.
 9. In principe kom je dan geen enkele autoflowers tegen tenzij je doorkruist tot f2, wel een grote kans op vroegbloeiende planten ja. De Shackf2xlowryder 1 planten die ik heb gehad zijn allen eind juni/begin juli al in de bloei geschoten, smaak van lowryder was wel dominanter aanwezig. Gelukkig zijn er nu wel betere autoflowers op de markt om te gebruiken hiervoor.
 10. Vierteenschildpad zo te zien, heb ik er ooit nog 2 van gehad. Zijn ondertussen een beschermd diersoort. Kunnen behoorlijk groot worden.
 11. Success met de kweek, ook benieuwd naar de soortjes die je neerzet. Cream Caramel komt hier ook te staan. Denk dat ik mijn autoflowers maar eens wat foto's van de AFs van zODd laat zien, dan weten ze in ieder geval wat ik van ze verwacht.
 12. Er wordt nu ongeveer 15 jaar gewerkt met autoflowers, ze beginnen sinds een paar jaar redelijke potentie te tonen. Begint nu wel heel hard te gaan omdat veel breeders in gaan zien dat deze planten wel degelijk potentie hebben, was in het begin wel anders maar toen was het ook nog niet veel. Er beginnen zelfs autoflowers te verschijnen die wel 2 meter hoog kunnen worden(in ons klimaat wel lastig). Als je redelijk engels spreekt/leest zou ik eens kijken op autoflower.net, staat heel veel informatie op het forum daar.
 13. Alles begint nu flink te strekken door de inzettende bloei dus de lengte komt er aardig in, nou hoop ik dat er tussen de 5 kleintjes die ik heb zich een mannetje gaat vertonen anders wordt het erg moeilijk om deze nog op tijd te bestuiven. Gelukkig heb ik nog zaad van beide soorten liggen dus kan altijd nog nieuwe kiemen. Binnen 1 a 2 weken ga ik toch wel grootschalig kiemen van meerdere soorten, dan heb ik nog tijd voor een 2e kiemronde erna dit seizoen. Als ik al mijn kweken doorkijk heb ik zo'n beetje 80-90% vrouwen uit regulier zaad, nou lees ik veel dat dit wel te beinvloeden is dus daar moet ik maar eens mee gaan experimenteren. Vanavond zal ik wat nieuwe foto's plaatsen.
 14. Eventueel kan je die flessen er s'nachts overheen zetten als bescherming tegen de slakken. Bij mij zijn er hier 2 paprika plantjes vannacht doormiddengevroten door slakken, onder de nodes natuurlijk
 15. De honger wint altijd In ieder geval wat goed nieuws. Sterkte!
×
×
 • Create New...