Jump to content

Madara

Members
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Madara

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. Ik denk zelf dat ik daar zelf een zaadje heb laten vallen uit mn broekzak ofzo ooit.. Ik denk dat ik er niet veel mee doe, maar ik wou em ergens neerzetten bij de maas ofzo iig niet thuis want dat willen mn ouwe niet meer en ik ben al een half jaar ofzo gestopt met blowen..
 2. Hier stond de tuin vol met onkruid dus ben ik gaan schoffelen en ik zag ineens een wietplantje ertussen staan.. een gestrekt plantje met 3 verdiepingen ofzo weet niet of het nou nog zin heeft om die uit te graven en op een zonnig plekje te zetten? Kan momenteel geen foto maken.. maar volgens mij is nu officieel al de bloeiperiode toch? hoewel ie nog geen bloei laat zien.
 3. WTF man.. had het opgestuurd naar mij.. ik rook ergere troep in tijden van nood.
 4. ik had het groene gescheiden van het bruine, maar was niet mijn wiet.. maar die klootzak heeft zonder mijn weten iedere keer die bruine wiet in de toeters gedaan onder het mom van anders gaat die niet op... dat heb ik net ontdekt toen het smerigste topje van allemaal in de cruncher zat.. maarja nu is die bruine zooi bijna op. Jack is daar normaal gesproken ook goed, AK hebben ze volgens mij niet meer, maar weet k niet zeker, maar als ik nog vaker rotte wiet zie daar ga ik ze boycotten en dat laat ik ze dan ook weten, ook al haal ik daar al 5 jaar wiet.
 5. Ik ga altijd naar dreadlock/jetset en ik ben er gister geweest, 5 gram jack herrer gehaald.. helft van de zak is rotte wiet.. kan toch niet zoiets..? gaat waarschijnlijk gewoon opgerookt worden hoewel het niet echt lekker is en goed aanvoelt in de longen.
 6. Kan het zijn dat bij een plant van mij, de plakkerigste van allemaal, waar ik volgens mij al ooit 1 of 2 balletjes vanaf heb getrokken er een hoop mannelijke balletjes door de hele plant zitten waar geen stuifmeel uit is gekomen maar een bosje vrouwelijk haar?
 7. Kan nou ff geen foto plaatsen, maar de plant waar het zaad vanaf kwam was geen paarse wiet, of hij zou door een paarse bevrucht moeten zijn ofzo, de andere planten uit zaad van diezelfde plant waren ook niet paars.. behalve degene die er nu nog staan, een in het bijzonder, die is echt helemaal paars. Maar ik had ergens gelezen dat je elke wiet paars kon maken, als je binnen kweekte moest je dan snachts de temperatuur op koud zetten.
 8. Hallo ik heb nog 3 plantjes in de tuin staan, die planten zijn zo goed als kaal omdat ze lang in een pot hebben gestaan zonder voeding.. De toppen zijn naam helemaal paars geworden. Komt dat door de kou en is dat slecht of maakt het niet uit?
 9. Ok, de volgende plant.. is mn kleinste, maar enige enigzins fatsoenlijke plant.. in vrijwel elke top zit wel een beetje rot dus ik denk dat ik moet gaan oogsten, denk sowieso niet dat het veel meer zal worden.. Heb een beetje met fototoestel wazige foto's zitten knippen in de hoop de trichomen erop te krijgen.. beter als dit is het niet geworden..
 10. Ik heb bij mijn beste plant in een tak een beetje toprot zitten, moet ik dat er gewoon uit plukken met mn vingers of gewoon een heel stuk van de tak van de plant af halen? heb op die plek al eerder een beetje rot eruit getrokken, maar neit goed genoeg denk ik. Plant staat ook aardig krom door dat stormachtige weer.
 11. Die wiet is goed te roken, maar je word er totaal absoluut NIET stoned van.. hoeveel je ook rookt.. Je word er eerder nuchter van.
 12. ja maar in de serre heb ik geknipt.. nou zijn ze (de takken met toppen) op mn slaapkamer.
 13. ik knip ze gewoon weer net als vorige keer grof rondom.. alleen vorige keer moest ik wel steeds als ik toeter ging draaien het blad ertussenuit halen.. maarja boeie..
×
×
 • Create New...