Jump to content

Trychlome

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Trychlome

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. zoals infiniti zegt En bij geen enkele plant mag je hem verplaatsen (volle grond) wanneer ze in bloei staat. Zelfs als je alle wortels mee hebt (wat bijna onmogelijk is in volle grond, zal ze stressen. En het zijn juist de kleinste zijwortels die de belangrijkste zijn.
  2. Heb even dit hele topic doorgenomen omdat ik nl. hetzelfde probleem heb bij mijn buitenplant. Ik had al enkele vermoedens welke de oorzaken konden zijn voor deze vreemde gaatjes (nl. vliegende insecten), maar wantsen kwam niet in me op, alhoewel we er hier id buurt veel hebben rondvliegen. (doch nog nooit één op mijn plant gezien (4x/dag) , wat me raar lijkt dat het dus wantsen zouden kunnen zijn). Ook omdat wantsen wss (dat gok ik) meteen een zichtbaar gat in het blad zouden knagen, en dat gebeurt hier dus niet (eerst de micro-bovenkant vh blad wordt weggeknaagd, dat dan pas later (wss door de bladgroei) een zichtbaar gat vormt. Ik heb al verscheidene keren groene beestjes op de bladeren gezien (welke op de 'cicades' van Florist leken), en behalve een zeer klein aantal zwarte kleine beestjes (denk een soort luizen), geen enkel ander insect (behalve spinnen, maar buiten de kwestie) op mijn bladen gezien. Ik zal proberen om een foto te trekken met deze beestjes erop en post deze hier dan. Voorlopig eerst een foto met hetzelfde fenomeen:
  3. vraagje: ik dacht dat je op Nederlands grondgebied het gedoogde 5g op zak mocht hebben? Het gemiddelde dat ze bij hadden is 10g pp, dus zullen er geweest zijn die 5g of minder op zak hadden toen ze gepakt waren. Hebben zij dan ook pv gekregen??
  4. hehe, das een plaats waar ik dus nooit zal komen. Iedereen kan geframed worden, tis te simpel, en wa gade doen, ge kunt nx doen als ge ziet dat er ene gearesteerd wordt met 0.003g onder zen schoen. conclusie: zeverbeleid!
  5. High all, Goed forum ist eerste dat ik moet zeggen.. Ben 22 uit Vlaanderen, waarvan de helft(leeftijd, niet Vlaanderen lol) al wietliefhebber. Studeer oa plantenkennis en -kunde, bodemkunde, .. dit forum is goud voor vele en ook voor mij Ben een noob op gebied van kweken, hoop hier wat nuttige info te vinden greets
  6. Wat het ergste is, is de reactie vd overheid, achterlijk als iets gaan ze het vernietigen Niet voor het eerste gedacht dat voor jullie opkomt (lol) maar weet je wat je met zoveel hennep kan doen? economisch en medicinaal gezien dan, verdomse overheid, denk is na aub! Wat heb je eraan om het te verbranden? helemaal nx, mss zelfvoldoening voor sommige kleingeestigen mensen en da ist dan ook. Kan je evengoed ganse maisvelden fzo gaan verbranden omdat het eigendom is van een crimineel :s. zeer sterk touw, papier (6 x hoeveelheid meer per ha hennep dan per ha bomen), pharmaseutische producten, enz enz....
  7. Zoals je zegt in je laatste zin, in belgie mag het volgens sommige en volgens andere niet, feit is idd als ze je wille pakke, dan pakke ze je, en je kan je niet tot de wet richten, want die is er niet zwart op wit. Zou wel dringend mogen komen, zal al voor veel duidelijkheid zorgen en zeversituaties voorkomen.
  8. amateur mening: Kan idd zoals whazzup al zei een prob zijn van stikstof, kijk je water- en luchtgehalte eens na. Geef deftig licht op deftige aftand niet te dicht bij je plant als het een hoog wattage is, geef magnesiummeststoffen. suk6
  9. Verdomme wordt er bijna kwaad van als ik daar een paar paginas van lees :s Wat zevert die nu allemaal. Heb ermee gelachen maar van zo'n mensen krijg ik het uiteindelijk wel echt ze. Die heeft zoizo nooit echt cannabis gerookt, dat kan ik niet geloven, dan komt er zo'n zever niet uit, en dat geef ik als gevolg dat zo iemand absoluut geen mening mag hebben over cannabiseffecten, of met andere woorden, dat ze niks waard is wegens gebrek aan praktische ervaring. Dat vind ik trouwens van iedereen die het heeft over "de effecten van cannabis" zonder dat hij enige tijd zelf gerookt heeft --> zwijgt gewoon, ik ga ook niets beweren hoe ik me zou voelen of wat de goede en slechte gevolgen zouden zijn als ik in space zou gaan als astronaut, totdat ik er zelf geweest ben, dan pas heb je dat recht en krijgt het een betekenis. Het beleid (vooral kortzichtige VS) en politiekers zijn er vol van sptijtig genoeg. Hopelijk komt deze piet snot niet aan de macht lmao jullie begrijpen mijn punt vast wel.
  10. Wrong attitude, go for qwality
  11. klinkt interessant. Kan je linkje geven?
  12. .......... eerlijk gezegd geloof ik dat verhaal niet, ook al is er een bron, heb er mijn twijfels bij. En dit voor de volgende redenen: 1) Ooit eens gedacht hoe dit gevonden kan worden? zelfs een hond riekt dat niet, en een hond is 99% beter dan eender welke machine of eender wat anders. 2) Een heel procedureprocess (administratief en verder) maken voor 0.003gram wiet (1/166 van een joint) kost de overheid belachelijk vl tijd, aangezien dat zoizo 1/5 mensen die er langskomt wel een of ander (voor dat land) verboden middel bijheeft/onwetend op zich draagt. 3) bewijzen dat een materie van 0.003g wel degelijk "drugs" is is op zich wel te doen, maar dan zit je met pincetten bezig en chemische producten, wat weer belachelijk veel tijd en geld kost. + Het is verplicht om bewijsmateriaal van elke gearesteerde bij te houden (dit althans voor x aantal jaar). vraag is mij dan af: hebben ze mss een archief met miljoenen zakjes met elk 0.003g "drugs" in ? wil ik wel eens zien HAHA ZIELIG Nuja het is wss wel waar, maar ik denk dat we niet het hele verhaal horen in dat artikel. Ik denk (mijn mening) dat de gearesteerde in kwestie zich enorm druk en enorm verzet heeft, maar dan enorm. Als dit niet zo is en zich gewoon normaal gedragen heeft (wat vrijwel onmogelijk is als ze je willen arresteren voor één 166e van een joint, die je onbewust meehad ad onderkant van je schoen, maar dat terzijde) dan is dat ............... hmm nee heb er eignlijk geen woord voor ..... mss de meest erge vorm van nutteloosheid en tijdverlies? Nu ja iedere staat zijn prioriteiten lmao!
×
×
  • Create New...