Jump to content

tweety

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tweety

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 10/26/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    OUTER SPACE
  • Interests
    lezen, blowen, plantjes.
  1. Bericht op www.nieuwnieuws.nl van 06-03-08. BRON Let vooral ook op de reactiies die erbij staan!!!
  2. Column Hirsch Ballin: Growshops Nieuwsbericht | 13-03-2008 Spring is in the air. Toptijd voor tuincentra die bij oplopende temperaturen mogen rekenen op stijgende omzetten in zaaigoed, struiken en bollen. Maar voor een bepaald soort winkels zijn de vooruitzichten minder florissant. Voor ‘growshops’ wordt het ondernemingsklimaat aanzienlijk slechter. Growshops zijn speciaalzaken voor het telen van wiet; leveranciers van kweekbenodigdheden en -adviezen aan thuistelers. Maar in de praktijk leveren ze vaak hand- en spandiensten aan startende ondernemers die bedrijfsmatig wiet verbouwen. Malafide groeiwinkeliers bemiddelen bij contacten met de “stekkenboeren”, met bouwers van “hokken”, met electriciëns. Anderen gaan nog verder in hun illegale activiteiten: ze leveren zelf stekken, kopen oogsten op en nemen kweekafval in om dat te (laten) verwerken. Het is duidelijk dat veel growshophouders in het criminele circuit verkeren. Zo heeft in Zuid- Nederland meer dan tweederde van hen een strafblad. Zij genieten de volle aandacht van bestuur, politie en justitie, onder meer in het kader van de programmatische aanpak georganiseerde hennepteelt, waarmee we beroepscriminelen in deze sector zowel strafrechtelijk als bestuurlijk aanpakken. Dat moet ook leiden tot meer grip op de growshops, obstakels voor nieuwe shops, en meer justitiële vervolging van malafide shophouders. Een nieuwe bepaling in de Opiumwet maakt dat straks gemakkelijker. Daarin wordt strafbaar gesteld het telen, bereiden, bewerken, aanbieden, verkopen, afleveren, verstrekken, vervoeren en het aanwezig hebben van stoffen, gegevens en voorwerpen waarvan men weet dat ze bestemd zijn voor het produceren van wiet. Bonafide leveranciers van land- en tuinbouwbenodigdheden hoeven dus geen bemoeienis van Justitie te vrezen. Zij kunnen zich verheugen op de nieuwe lente. Minister Ernst Hirsch Ballin BRON
  3. tweety

    WP

    waterpijp
  4. tweety

    Vrolijk Pasen

    EEN VROLIJK WITTE PASEN ALLEMAAL! Het sneeuwt hier al!!!!! Tsjeerzz.... Tweety.
  5. DIG IT!!!!!!!!!!!! NOZZMAN IS ÉCHT WEL: Tsjierzz, Tweety.
  6. Dag Joost, Welkom op het forum! Als het een huurhuis is dan is het altijd link want de verhuurder zet je dan ook nog eens je huis uit als je gepakt wordt. Via "Meld misdaad anoniem" kunnen buren je verlinken! Misschien is het raadzaam om bij ALGEMEEN de rubriek Nieuws/Media te lezen, daar staan heel veel krantenberichten van kwekerijen die zijn opgerold! En er is in CHILL OUT een rubriek: Wie is wie en wie is hoe?, daar kun je jezelf aan de andere forumleden voorstellen, vinden ze wel leuk hier. Tsjierzz, Tweety.
  7. WAUWWWW!!!!!!!!!! Ik was nog niet zo bekend met wat er allemaal over cannabis op YouTube staat en ik ben dus maar even verder gaan zoeken. Mensen lief, zoveel planten heb ik nog nooit gezien , alleen van het kijken er naar wordt je al klere stoned!!! Tof hoor! Tsjierzz, Tweety.
  8. @Rooie Indiaan: Mooi verhaal Rooie Indiaan en ook die filmpjes, jij hebt behoorlijk wat afgereisd dus zo te zien. Fijn om nu eens echt van een ervaringsdeskundige te horen wat hash nou precies is. Ik hoop zelf ook eens dat soort verre reizen te gaan maken. India lijkt me helemaal te gek. Tsjierzz, TWEETY.
  9. Hey piepels, Ik heb ook een vaporizer gebouwd. Was vrij makkelijk hoor en het werkt prima, lekker HIGH!!! Heel anders dan een joint of pijpje. Kan ik IEDEREEN aanbevelen!!! Dank je Pietje! Tsjierzz, Tweety
  10. Wij hadden toevallig een topic op school hierover. Het blijkt zo te zijn dat ze heel makkelijk kunnen achterhalen waar mensen die op het forum zijn wonen. Dus kan het ook heel makkelijk mogelijk zijn dat BIG BROTHER elk lettertje dat jij hier typt volgt! En dat zij aan de hand van vanalles wat er hier op het forum wordt geschreven actie kunnen ondernemen. Ik denk dat de paranoia van jova201 niet ten onrechte is. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>WORDT VERVOLGD! T.....
  11. Mijn waterpijp heb ik gemaakt van een glazen vaasje met een dikke kurk erop. In de kringloopwinkel gekocht voor 50 cent, even 2 gaatjes geboord, wat gastape erom voor de afsluiting, wat buisjes en een dopsleuteltje omgebouwd tot puurkopje. Ik rook geen tabak dus alleen puur. Werkt prima, water is lekker , makkelijk vast te houden en schoon te maken. Tweety.
  12. Hey piepel, Ik wil een PH meter aanschaffen en vroeg me af of er wat adviezen zijn. Ik kwam er bij Conrad een tegen Merk Voltcraft Ph-meetstick Pht-01 Atc Bestnr.: 122783 Prijs slechts 39,95 Eu Kent iemand deze?? Of is het beter om een gecombineerde PH /EC meter te kopen?] some advice plies. Groetje, Twiet.
  13. Toffe info Rich. THNX. Groetjes, Tweety.
  14. Ik zou graag weten hoe lang wietzaad goed blijft. Ik vond thuis nog wat zaadjes in een zakje, er staat verder niets bij wat voor soort ofzo, ik denk dat het er al een paar jaar heeft gelegen. Zou het dan nog wel goed kunnen zijn? Ook zou ik graag weten hoe lang je voorbemeste aarde goed blijft. Dit omdat ik me afvroeg of het verstandig is een voorraadje aan te leggen. Ik wil van die Plagron zakken kopen. Groetjes, Tweety.
  15. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Hey Rich, dank je voor de tip, is dat een internetshop? Ben inderdaad veel aan het lezen Maar ik heb soms wel het gevoel dat ik door de bomen het bos niet meer zie Groetjes, Tweety.
×
×
  • Create New...