Jump to content

Pietje Wietje

Members
  • Content Count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Pietje Wietje

  • Rank
    WIET SMURF
  • Birthday 12/10/1947

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.iedereen.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Z.W. DRENTHE
  • Interests
    tuinieren, muziek maken, tekenen&schilderen, lekker lang slapen!
  1. Wat zeg je nou joh? Ze ZIJN de KLPD? En Ivo en z'n Teef en consorten gebruiken het WIETFORUM dagelijks om kennis op te doen over hoe ze het beste blowertjes kunnen pesten? Hé man, dus WF is gewoon een front van de politie????
  2. DIE MODERATOREN HIER ZOUDEN HET HééL GOED DOEN BIJ DE KLPD!!!!!
  3. ALS JE AL GAAT STEMMEN DOE DAT DAN VOORAL NIET OP DE VVD. ER ZIJN TAL VAN POLITIEKE PARTIJEN DIE ALLEEN MAAR AAN NAVELSTAREN DOEN EN ZICHZELF EN HUN IDEEËN ZÓ GEWELDIG VINDEN...... EN DAT ALLES TERWIJL ZIJ ZICH TEGELIJKERTIJD NIETS AANTREKKEN VAN MENSEN DIE EEN HEEL ANDER LEVEN VOORSTAAN EN HEEL ANDERE IDEEËN HEBBEN OVER DE INVULLING DAARVAN! DE PVV ZIJN LEUGENAARS, HET CDA DOET ALLEEN AAN 'FAMILIE POLITIEK', D66 WIL NEDERLAND EEN PROVINCIE VAN EUROPA MAKEN, GROEN-LINKS BLIJKT NIET ZO LINKS ALS ZIJ ONS WILLEN DOEN GELOVEN, DE SP..., O JEE, DE PvdA,...NOU JA....eh NEE dus!), CHRISTEN UNIE....OH MY GOD...!!!, PvdD.....boehhhhhh........ NOU JA, WIE GELOOFT ER NOG IN POLITIEK? WIE GELOOFT ER NOG IN SPROOKJES?
  4. Nou ja, zolang zo'n club over zijn eigen data kan beschikken en niet verplicht is om die, door wat voor overheid dan ook, in te laten zien, is dat niet zo'n slecht idee. Echt eng wordt het echter wanneer de overheid als voorwaarde voor zo'n vergunning gaat eisen dat zij alle data mogen inzien en kennen. Dat werkt stigmatisering in de hand en kan komende politieke regiems de macht geven groepen te vervolgen, zoals in het verleden al zo vaak is gedaan.
  5. COOL, thanks Spliff Nou ben ik zelf wel vrij A-politiek, maar een partij die zichzelf en daarmee politiek wil opheffen.......... En ik ben het zeker met hen eens als zij zeggen dat "de politiek" niets achter mijn voordeur heeft te zoeken en al zeker niet heeft te bepalen waarop ik mag kicken! Dat zoek ik liever zelf uit! Maar ja, ik had nog nooit van zo'n partij gehoord en de rest van de politici zullen er wel alles aan doen om dit niet breed bekend te laten worden want ja, zoals we weten zijn er mensen onder ons die nog steeds denken dat ze met al dat politieke gezeur iets oplossen of zullen verbeteren! Wie gelooft er nog in sprookjes?
  6. KOM IN ACTIE EN TEKEN DE PETITIE OP: http://www.petities.nl/petitie/stopdewietpasnu http://www.petities.nl/petitie/stop-de-ged...feeshop-branche méér info op: http://www.stopdewietpas.nu/ DIT POSTER IS VRIJ VAN COPYRIGHTS WANT IK HEB HET ZELF GEMAAKT DUS KOPIEER HET NAAR BELIEVEN EN DEEL HET ALOM
  7. Grappige site over de wietpas en meer info! http://www.wietpas.info/
  8. AMSTERDAM, 14 juni 2019. Van onze verslaggever. Met ballonnen, toespraken en muziek werd vandaag de Nederlandse Drugs Fabriek (NDF) geopend. De NDF is het gevolg van een jarenlang overleg tussen de Europese lidstaten dat resulteerde in het legaliseren van alle hard- en softdrugs binnen de Europese Unie. Volgens een woordvoerder gaat het bedrijf zich voornamelijk toeleggen op de productie van xtc, heroïne, cocaïne en amfetaminen. In een reactie op de opening benadrukte Amerikaanse president John Levinson opnieuw dat hij blij is dat Europa het Amerikaanse besluit om alle drugs te legaliseren heeft gevolgd. “Legalisering,” zo verklaarde hij, “is de enige manier om ‘the war on drugs’ op een geweldloze manier te winnen.” Overigens zei minister Burg van Economie, Landbouw en Drugszaken gisteren dat de recente Wet Verbouw Cannabis niet wordt aangepast. Dit vergunningenstelsel blijkt te werken: boeren stappen niet meer massaal over op het verbouwen van de lucratieve wietplanten. De teelt van andere voor de voedselindustrie belangrijke gewassen zoals maïs en granen komt door de drugslegalisering, zoals eerder werd gevreesd, dus niet in het gedrang. Een wereld waarin alle drugs legaal zijn – het zou zomaar werkelijkheid kunnen worden. Sterker nog: als het aan Raimond Dufour ligt, gebeurt het morgen: elke regering accepteert dat de wereldwijde war on drugs hopeloos is mislukt en geeft cocaïne, heroïne, amfetaminen, hasj, wiet en alle andere geestverruimend middelen in één klap vrij. Het klinkt misschien als een bizar idee van iemand die zelf iets te graag aan de hasjpijp lurkt. Maar Dufour is geen drugsverslaafde, noch een luchtfietser. Hij is een keurige, bedachtzame heer die goed over het drugsprobleem heeft nagedacht en tot de conclusie is gekomen dat het legaliseren van alle verdovende middelen de enige manier is om het internationale drugsprobleem op te lossen. Dit is het begin van een artikel uit KIJK 7/2012. Zoek voor meer informatie: www.drugsbeleid.nl Law Enforcement Against Prohibition Fox news: AP Impact NRC: Het debat over legalisering van drugs The case for legalising drugs The Independent: All drugs should be legalised NRC: Red het land, sta drugs toe Time: Drugs in Portugal – Did decriminalization work? SCIENCE FICTION OF NIET? BRON: http://www.kijk.nl/artikel/drugs-legaal/
  9. ZAL HET DAN EINDELIJK ZOVER ZIJN??? Hopelijk zet dit bericht óók Nederlandse politici eens aan het denken. Uruguay’s government unveiled a proposal to legalize and monitor the marijuana market, arguing that the drug is less harmful than the black market where it is trafficked.President Jose Mujica’s leftist government will send a bill to Congress shortly on this as part of a package of measures to fight crime in the South American country.The government will also urge that marijuana sales be legalized worldwide, Defense Minister Eleuterio Fernandez Huidobro said, adding the measure could discourage the use of so-called hard drugs.Marijuana consumption is already legal in Uruguay.”We want to fight against two different things: one is drug consumption and the other is drug trafficking. We think the ban on certain drugs is creating more problems in society than the drug itself,” the minister told a news conference.”Homicides related to settling scores have increased and that’s a clear sign that certain phenomena are appearing in Uruguay that didn’t exist before,” he said.The bill would legalize and set rules for the production and sale of marijuana but would not allow people to grow the plant for their own personal use. The government did not give details on how the new system would work.In Uruguay about $75 million changes hands each year in the illegal marijuana trade, according to official estimates.As of last year, 20 percent of people between 15 and 65 years old reported they had smoked marijuana at least once and about 5 percent of respondents were habitual users.The proposal to legalize the marijuana market is one of Uruguay’s 15 crime-fighting measures that include tougher penalties for police corruption, crack-cocaine trafficking and juvenile offenders. http://www.iedereen.net/uruguay-plans-lega...overnment-sell/
  10. Nog een leuk stukje nieuws over dit onderwerp:
  11. EEN INTERESSANT STUKJE GESCHIEDENIS! Tien jaar geleden, vrijwel op de dag, had deze man ook plannen over het wietbeleid in Nederland en zou hij, als hij premier geworden was, de hele zaak gelegaliseerd hebben. Op het einde van dit interview spreekt hij zich hier duidelijk over uit. Voor mensen die niet het hele interview willen zien: het betreffende deel over de legalisatie begint op 7:01
  12. 27 april, aanvullende mededeling: Volgens het 8 uur journaal zou de invoering van de landelijke wietpas niet doorgaan omdat dat niet goed zou zijn voor de verkiezingen. Of daarmee ook de huidige maatregel in de zuidelijke provincies terug gedraaid zal worden valt nog te bezien maar lijkt me gezien de huidige situatie niet onwaarschijnlijk.
  13. En zo blijft het recht in Nederland zegevieren! Of moet ik zeggen “rechts”, want deze beslissingen komen nog steeds uit de koker van een rechtse regering die op het moment van invoering demissionair blijkt te zijn. Hoe zo “scheve situatie”? Er wordt hier over de hoofden van mondige burgers ingegrepen op gewoontes van groepen, anders denkende mensen en met de botte bijl gehakt in een gedoogbeleid dat al vele jaren zijn waarde heeft bewezen. Toch weer wil deze minister, via zijn consorten in Brussel, het uitspelen als zou Nederland baat hebben bij deze wietpas. Ik denk dat de enige die er werkelijk baat bij zal hebben degene is die ooit in de toekomst in de gelegenheid komt om een database van wietgebruikers te gebruiken om bepaalde groepen van de bevolking te stigmatiseren en/of te criminaliseren. De heer Opstelten ziet wietgebruikers nog steeds als uitschot dat geen recht hoort te hebben op redelijke vrijheid! Er hebben zich in de periode van het gedoogbeleid tal van instanties uitgesproken voor een versoepeling of zelfs totale legalisatie van het kweken en gebruiken van wiet en niet in de laatste plaats op grond van het feit, dat in brede kring wetenschappelijk is aangetoond, dat het consumeren van wiet niet die schadelijke effecten heeft die het rechtvaardigen dat er langer een wettelijke restrictie zou moeten rusten op het kweken en verhandelen van wiet volgens de hiervoor algemeen gelde normen. Dat wil dus ook zeggen dat de overheid de “gelegaliseerde” wiet kan belasten en op die manier het product zelfs meewerkt aan het valide maken van de financiële situatie in dit land.
  14. LOL Welkom terug, je laatste bezoek was: 5 Feb 2009, 23:42 Dat was dus wat ik zag toen ik net even op Wietforum ging kijken en probeerde of mijn oude login nog werkte... Hahaha....en al die tijd niet stoned geweest???? Wat dacht jij????
×
×
  • Create New...