Jump to content

xchosen0nex

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About xchosen0nex

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Cool! Die laten we voorlopig nog even staan!
  2. Update bijna 7 weken bloei Mogen nog wel een paar weekies volgens mij? Tis me eerste kweek en mishien een rare vraag maar tot nu toe was er een hele mooie topvorning. Mooi afgewerke toppen. Maar de laaste week zijn er allemaal nieuwe bolletjes met witte haartjes geopend en deze zien er sprieterig uit. Ze maken de toppern wel een stuk dikker maar ziet er een beetje raar uit. Tis niet duidelijk te zien op de foto maar mishien weet iemand wat ik bedoel. Is dit normaal ? Als je naar de hooftoppen op de fotos kijk kan je het wel zien.
  3. Bedankt allemaal voor de positive feedback Helaas ben ik een nogal ongeduldig mannetje. Iets waar ik zeker aan moet werken vooral als het op kweken aan komt. Ik heb namelijk de kleintste plant vandaag omgehakt. Deze was voor 70% / 80% bruin en was het allerkleintste plantje in de kast. En na 5 minuten staren en bedenken hoe dit liefje gaat smaken kreeg ik een uncontrolable urge om haar om te hakken Ze had denk ik nog wel een weekie kunnen staan. Maar ja!! Zoals ik al zei.. ik ben een ongeduldig manneke! Anyway. Pics Hoofdtop Nat gewicht van de geknipte plant is 101Gram. Dus +/- 20Gram droog. Niet echt slecht voor de kleinste plant. De andere planten staan zeker nog 3 weken en daar zijn bijna geen bruine haartjes te bekennen. Was ook raar dat deze plant al zover afgebloeid was. Anyway, ik weet het. Ik heb het plantje veels te vroeg omgehakt. Maar het is niet bedoeld voor verkoop en het wordt gewoon een lekker rokertje voor mezelf. En als ik mijn kastje zo zie heb ik meer dan genoeg voor de komende maanden Ik kon het dus niet laten! Volgende kweek zal ik dit niet meer flikken. Beloofd
  4. Ziet er idd heel mooi uit Mariska. Ben heel erg benieuwd wat er van af gaat komen met die 3 lampen Veel success met je eerste kweek
  5. @Whazzup Had het puur over verslagen waar men speciafiek zo dik mogelijke tioppen aan het kweken is. En die zijn er helaas niet zo veel. @buble Goed zaad en veel liefde eh ? Als dat alles is .. Helaas zal er toch wat meer bij komen kijken denk ik @A-5 Uhm.... Ik heb hier weinig woorden voor. Bizar gewoon. Wat ik aleen niet begrijp is dat je planten 14 weken in de bloei kan zetten. Is dit met het soortje wat jij gebruikt goed mogelijk of kan je dit eigenlijk met alle soortjes wiet doen?
  6. @Soca Ik dacht altijd dat max toch wel 9 weken was. Maar 10 mag dus ook? Kan ik dit zoiezo doen of heb ik hier echt alleen baat bij als die 2de bloei zich vertoont ?
  7. Update foto van 3 dagen geleden Fotos van vandaag (zijn echt een stuk dikker geworden ineens..) Ze moeten nog 3 weken. Nu het bijna zo ver is kan ik echt niet meer wachten Ik wil ze proeven! Veel tegenslag in het begin maar volgens mij toch nog een aardig tuintje geworden voor de eerste keer
  8. Perhaps. Maar een paar plantjes voorgroeien in een apart kastie is makkelijk gedaan. Je kan in principe dan 12/12 het hele jaar door draaien en je kast staat nooit leeg.
  9. @A-5 Netjes hoor! 250 gram per plant ongeveer Zo zie je maar wat licht voor je plantjes kan doen. Meeste mensen zijn met 48 plantjes met 1kilo al heel blij. 12x600 voor 48 planten.. Netjes hoor Was dit uit zaad of stek ?
  10. Topic was idd oud Maar vond het zo jammer dat er zo weinig info uit kwam. Ik hoopte dat er nu wel mensen zijn die hun kennis met het kweken van bomen kunnen delen. Begrijp ook wel dat sommige mensen hier op het forum dit gepresteerd hebben. maar vaak ook onverwachts. Er is opzich weinig info over. De meeste kweekverslagen zijn niet af of de fotos zijn verwijderd zoals in het geval van fotografe En zo veel staan er niet op het forum. Of ik kan ze gewoon niet vinden Er zijn ook maar weinig mensen volgens mij die het kunnen veroorloven om een echte boom te gaan kweken. Veel mensen zetten liever 30 planten onder 1200 watt dan dat ze er 2 neerzetten en er bomen van gaan maken. Ja dag. dalijk zit ik met 50 gram wiet hoor ik mensen al denken! Terwijl het goed mogelijk is 5 ons per plant droog te trekken. Zelfs meer. Maar hoe! En ik weet zeker als we precies wisten hoe je keer op keer zulke bomen kan kweken er weinig mensen zijn die in hun huurhuisje 30 planten gaan neerzetten terwijl ze hetzelfde resultaat kunnen bereiken met 2 planten. Maar hoe dan ook is het leuk om nu eens precies te beschrijven en de verschilende meningen te horen over hoe je een super plant kweekt.. Share your thoughts!
  11. BUMP. Sorry maar vondt dit natuurlijk een heel intresant topic. Helaas is er weinig van gekomen. Hebben mensen ondertussen al meer ervaring met het kweken van monster toppen ? Wat ik me ok afvroeg is omtrend het geloof dat reuze planten een enorm wortelstelsel moeten kunnen aanmaken.. Voorbeeldje (ergens van het inet geript) Als je naar het medium kijkt lijkt het gewoon een zak aarde? Hoogstens 20 liter zak ? Is dit gewoon een kwestie van extreem veel licht? Ken iemand trouwens die zakken waar die plant in zit? Lijken wel een soort kant en klare voorbemeste zakken waar je zo je plant in kan doen. Verslag op dit forum van god mc 600 gram van 1 plant met 2x 600 watt Super plant Lijkt het ook alsof hij op een heel klein medium zit.. Volgens mij is de hoeveelheid licht van veel groter belang dan hoeveel liter aarde je heb en zou je als je naar bovenstaande plaatjes kijkt dus ook reuze bomen moeten kunnen kweken met een 25 liter pot ? Wat ik me ook afvraag is of al die super toppen die we zien van planten zijn die 4 weken voorgroei hebben gehad. En onder hoeveel licht ze zijn voorgeroeid. Kan het voorgroeien onder TL bijvoorbeeld ook reuze toppen leveren? Of moet je hiervoor echt voorgroeien onder extreem veel licht? Kan je uberhaubt wel reuze toppen kweken zonder voorgroei ? Ik vindt het persoonlijk namelijk veel veiliger om met bv 3x 600 watt en 5 plantjes te werken en dan van zulke bomen kweken ipv 2 lampen met 20 - 30 planten. Dit ivb met het gedoogdbeleid van kweken. Ook zou ik graag willen weten welke soort wietjes niet geschikt zijn voor het kweken van enorme toppen en welke weer juist wel ? Maar kortom. Wat zijn volgens jullie de minimale omstandigheden die nodig zijn voor het kweken van monster toppen ? Ik ben benieuwd
  12. Hmm nou de helft lijkt me wel weinig voor zaad en 2x 600 watt. Maar ook dan zal je mij niet horen klagen :-)
  13. 800, 900 gram. Das wel heel veel Dat rook ik nooit in 3 maanden op. Althans mag ik hopen. Zal wel een weegschaaltje aanschaffen. Is inderdaad wel leuk om precies het eind gewicht te weten. Heb net even gekeken. Ze staan nu 4 weken en 6 dagen in de bloei. Het is me aangeraden om ze 9 weken bloei te geven. Dus nog 4 weken Zal zo om de week updatjes blijven plaatsen.
  14. Hoi, Ik had mij wat weken geleden geregistreed op dit forum waar ik met een eerste kweekje bezig was en al gauw blad problemen kreeg. Met behulp van de mensen op dit forum met name Meuk ben ik een PH meter gaan halen en heb ik een weekje spa blauw water gegeven aan mijn plantjes. Met resultaat. De plantjes maakten daarna alleen mooi nieuw groen blad aan en langzaam verdwenen de bladproblemen. Het topic is hier nog na te lezen: Topic: Afstervend blad Anyway! Tot mijn verbazing is het toch nog volgens mij een leuk tuintje geworden! Hier een foto van zomaar een plant die ik even uit de kast heb getrokken. Dit is bij verre niet de vetste plant. De planten hebben nog 3 en een halve week te gaan. Kan ik nog veel topvorming verwachten ? Hier nog een foto van de kast zelf. Helaas met de lampen aan Maar ja. Mijn grote vraag is dus. kan ik nog veel topvorming verwachten ?
×
×
  • Create New...