Jump to content

Tilly

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tilly

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Het is idd een dun lichtkleurig laagje schimmel. Watercuren? Wasda dan?
  2. Weet niet of dit het juiste deel is om dit topic in te plaatsen maar ik heb een probleem ontstaan tijdens het drogen. Het drogen is in een te vochtige ruimte gebeurd en nu zit er een schimmelgloed over de toppen heen en zijn de toppen donker gekleurd. Iemand een tip om deze laag eraf te krijgen?
  3. Iedereen bedankt voor jullie tips, kon niet eerder reageren aangezien de buren het internet niet altijd aan hebben staan . Het bleek uiteindelijk de tijdschakelaar te zijn, die midden in de cyclus een aantal keer uitschoot en dat in combinatie met te weinig ventilatie heeft voor deze monsterlijke creaties gezorgd. Nieuwe steks staan al en nu maar hopen dat alles goed gaat.
  4. Een maat van me heeft 2 tenten met amnesia erin, alles is hetzelfde, zelfde tent, zelfde lampen, zelfde stekken, zelfde voedingsschema, alleen nu gaat een tent helemaal verkeerd, rare bladvorming, weinig topvorming, doorschieters tot en met. Alleen de locatie is anders, de ene staat in een goed geventileerde ruimte en de ander in een wat minder geventileerde ruimte. Dus het ontbreken van verse lucht is het enigste wat wij kunnen verzinnen. Nu zit hij eraan te denken om die tent in een andere ruimte te zetten met meer kans op slagen maar vraagt zich nog af of dit nog te redden valt. Wat denken jullie? Zie foto's (planten zitten nu in week 6)
  5. Misschien een euh best lompe cq domme vraag maar hoe weet je wanneer je mixje gist of juist is uitgegist?
×
×
  • Create New...