Jump to content

rwoerden

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rwoerden

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ben Rwoerd en ik kom uit woerden. 18 jaar Geen groeier alleen en smoker. ben meestal te skaffa om te reageren dus ik lees eigenlijk alleen. Peace
  2. rwoerden

    Busted!

    haha mooi topic ik zelf ben vaak genoeg gepakt maar de leukste was toch wel toen mijn ouders al wisten dat ik blowde en ik buiten zat met vrienden in een klein kinder speelhuisje er kwam opeens een agent naast ons staan en omdat ik zo stoned was wist ik niet wat te doen ik had nog wiet in me handen toen de agent vroeg of ik mijn handen wilde laten zien veegde ik alle wiet over mijn broek af haha hij had me daarna helemaal gesearched maar mijn vrienden hadden de wiet verstopt in het huisje uiteindelijk wou hij ons nummer hebben en heeft ie naar ons huis gebeld waarbij hij een mooi lachsalvo van mijn ouders had gekregen... wel heel kinderachtig van hem aangezien ik gewoon 18 was :S maarja je kan niet bijdehand doen want voor hetzelfde geld krijg je een boete van 120 pleuro''s
  3. Canabistro : De steeg In woerden Gecontroleerde wiet geen bullshit in verwerkt echte kwaliteit prijs ietsje minder maar alles is zeer opgefokt en wetenschappelijk getest http://www.decannabistro.nl/ U bent ??
  4. ok net gedaan dus he en het is heeeeeerlijk
  5. dit ding net zelf gemaakt foto is niet helemaal duidelijk maar volges mij is het wel te begrijpen? 2 pennen verschillende richtingen in de pot gedaan 1 pijp wordt de joint ingevoerd rook gaat door water heen en word via andere pijpje eruit gerookt... denken jullie dat het werkt? het is mijn eerste het was trouwens 5 minuten werk..
  6. rwoerden

    Help

    en daar is nooit meer wat van vernomen
  7. me2 een dag was ik chille eerst 10 bier op toen nog 2 whites en waren paar kut koters die me uitdaagde dus nam grote trekken ging toen op een stoep zitten toen kreeg ik een piep in me oren hoorde toen niks meer en daarna werd mijn zicht wazig alsof ik een bril nodig had een van de engste momenten in me leven want ik viel zegmaar af en toe uit. achteraf vond ik het wel kewl maar toen was ik kkbang.
×
×
  • Create New...