Jump to content

Ed1

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ed1

  1. Het hoeft niet persé binnenste buiten te betekenen; je kan ook een 1/4'de deel van het vloeitje afscheuren voordat je hem dicht rolt, rook je ook iets minder papier en word ook vaker gedaan.
  2. Ed1

    Vloei

    Ik vind de goude vloei toch het beste, de blauwe zijn veel te groot, of je moet al binnenste buiten draaien. Doorzichtige vloei is wel leuk soms, is hier gewoon verkrijgbaar. Mocht goud op zijn dan liever rood of zwart =) blauw is niks vind ik.
  3. De een vind een halve gram in een joint veel, de ander niet. Zelf draai ik graag een joint met minimaal 0,5gr erin, met minder is het effect vaak snel uitgewerkt. Tis zoiets als bier drinken; 3 glaasjes zijn aardig, maar bij de 10 word het echt leuk
  4. Dat ligt helemaal aan jezelf, hoe je erachter komt? Koop 5 gram en kijk hoelang je ermee doet Af en toe rook ik dat ook rustig op een avond.
  5. Zeker niet direct puur gaan roken, als beginner kan het zomaar teveel worden en als je slecht word in zo'n shop, das ook lullig beetje raar advies ook.. Voorgedraaide kunnen goed zijn, dat ligt aan de shop. In de shops hier zit er rond de 0,33 gram in. Meestal is dit gewoon de afval wiet wat overblijft als restjes op het einde van de avond, ook best logisch natuurlijk. Meestal verschilt ook erg de wiet wat erin zit dus. Ook kan je niet zeggen welke wiet soort goed of slecht is, dit verschilt bij veel shops per dag, soms zelfs meerdere keren op een dag. Dan koop je 's ochtends goede X-tro, white widdow, of wat dan ook, en 's avonds is het de grootste troep.. Het kan Verder is het wel slim om wat snoep bij je te hebben, een hekel aan een droge mond, en suiker is goed als het iets teveel word.
  6. Een pure joint; meestal knetter/high, alhoewel ik tegenwoordig wel iets meer pak. Wiet & tabak (wat ik meestal doe); stoned Verdamper; eerste paar keer érg apart, niet eerder meegemaakt, 2 gram met 2 personen, lichamenlijk HELEMAAL sloom, maar de gedachten waren er wel goed bij =)
  7. Af en toe zit ik wel zonder, tis jammer dan, dan meestal een sigaretje en maar slapen Maar gelukkig komt het zelden voor.
  8. Af en toe rook ik het wel, liever een normale joint, maar niks mis hiermee.. Misschien heel even wennen, maar ach, tis geen plastic wat je rookt en het is eens wat anders als afwisseling.
  9. Ik dacht eigenlijk dat het vrij normaal was om zoiets te rollen/roken, al gebruik ik geen olie ofzo. Ik doe altijd alleen wat shag/marlboro aan het einde (tegen de tip aan) van de joint, aangezien ze daar toch vaak vies worden gooi je alleen wat tabak weg, geen wiet. Verder maak ik altijd een keurig M'etje in het tipje, ik vind dat je het tipje echt kan vergelijken met het fundament van een huis; hoe beter de tip des te makkenlijker rolt hij keurig dicht. Ik doe gemiddeld 0,5 gram in een joint, vaak nog iets meer. Daar rook je ook gerust 4 van op een avond, vervolgens krijg je een dikke vreetkick en heb je uiteindelijk vooral zin om te slapen
  10. Niet zo bang zijn, als jij alles even lekker laat doorluchten en een beetje parfum of whatever in de kamer spuit ruik je er niets meer van.
  11. K kom uit landgraaf/kerkrade, er is een coffeeshop op heerlerbaan waar je in principe zo in en uit kunt lopen, aardige 'bewaker' die mensen snel doorlaat.. absoluut een tip, mocht je niet durven ofzo kan ik evt wel iets voor je regelen
×
×
  • Create New...