Jump to content

ronimoon

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ronimoon

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ziet er nice uit hoor. Die gespiesde stam, da's toch om de planten meer thc aan te laten maken hé? Mensen die daar ervaringen mee hebben, zorgt dat inderdaad voor een merkbaar verschil?
  2. Goed, verslagje: Wiet die 4 weken in bloei stond, gedroogd in de oven. Ik hoor de critics al zeggen dat het een no-go is. De smaak was inderdaad walgelijk maar ik was best wel fucked-up. Dus, medebuitenkwekers, als jullie moeten kiezen tussen je (bijna) dode planten weg te gooien of op te roken, dan kan je ze best maar oproken hé.
  3. Hoi! Ik heb buiten een wietplant staan die volledig paars is van de koude. Daarom (en ook omdat ik gewoon niet kan wachten) zou ik ze graag al oogsten. Ik weet natuurlijk wel dat dat nog veel te vroeg is maar ik heb nog een andere plant die ik binnen volledig laat uitbloeien. Dus, ga ik high worden van deze 4-weken bloeiende plant? Groeten!
  4. Is natuurlijk te zien hoe lang ze al in bloei zijn. Zijn het al toppen of zie je enkel maar een paar haartjes staan? Ik heb een topje geoogst na 4 weken bloei en dat viel best te pruimen.
  5. Ik heb 1 grote struik staan in de volle grond. Mijn droogruimte is ongetwijfeld te klein om alle takken ervan te herbergen + ik zie het niet zitten om zoveel toppen te knippen. Zou ik niet gewoon de onderste helft takken van die plant verwijderen zodat ik, ik zeg maar iets, 40 grote toppen hebben ipv 100 kleine topjes. Of gaat dat zo niet in zijn werk? Bedankt!
  6. Wel, ze zal er alleszins niet sneller van groeien, dunkt me. Overigens, mijn diesel haze van Sannie bloeit ook nog niet. Kleine topjes met veel toprot lijken me onvermijdelijk.
  7. Hoi wietliefhebbers! In dit topic zal ik vertellen over mijn ervaringen met verschillende manieren van blowen. Ik hoop dat jullie daarna zeggen hoe deze strijken met jullie ervaringen. Ik ben geen tabaksrokers. Vreemdgenoeg kan ik zonder problemen puurpijpjes roken terwijl mijn vrienden (verslaafde rokers) daar enorm van afzien. Ik heb dan weer de grootste moeite met het roken van een gewoon sigaretje. Af en toe neem ik eens een trekje en dat vind ik dan zo walgelijk dat ik er weer enkele maanden van af blijf. Eigenlijk roken we al twee jaar lang joints met tabak. Ik vind dat walgelijk maar ja, je wilt toch high worden hé. Ik merk dat ik en mijn vrienden dezelfde effecten ervaren, je kent ze wel: lachkicks, suf zijn, lichamelijk sloom zijn, gekke dingen zeggen, filosofisch nadenken,... Enkele weken terug heb ik een puurpijpje gekocht. Daar rook ik uiteraard uitsluitend wiet mee. Deze effecten heb ik ervan: lachkicks en filosofisch nadenken. Lichamelijk voel ik me niet of nauwelijks anders. Aan de ene kant vind ik dit tof dat ik er nog zo actief van kan zijn, maar aan de andere kant voelt het effect door het gebrek aan die sloomheid als "onvolledig" aan. Om die laatste reden keuren mijn vrienden het pijpje af. Ze voelen er niks van zeggen ze, ook al hebben ze lachkicks en rare gedachten. Vandaag heb ik mijn pijpje gevuld met tabak en wiet. Ik krijg hetzelfde effect als bij onze klassieke joints. Eigenlijk is dit maar logisch ook hé, maar toen pas kwam ik tot het volgende inzicht: "We (vooral mijn vrienden dan) genieten niet echt van de wiet, maar van de combinatie wiet-tabak." Ik begrijp gewoon niet dat die tabak het effect zoveel kan veranderen, en dan nog bij mijn rookverslaafde vrienden die die tabak gewend zijn en daar anders geen effect van hebben. Zo, dit was mijn stukje. Als ik het nu bekijk, denk ik "Jezus, wie gaat zich hierdoor geboeid voelen?". Maar, in mijn stonede bui besluit ik het toch te plaatsen en ik hoop dat jullie vertellen of mijn ervaringen overeen komen met die van jullie. Groeten!
  8. @ Topicstarter: ik dacht dat "early" slaat op het aantal weken dat nodig is om af te bloeien. Na 7 weken bloeien is de early soort klaar terwijl de gewone soort slechts na 11 weken klaar is. De twee soorten beginnen wel op hetzelfde tijdstip te bloeien. Of ben ik nu compleet verkeerd?
  9. 'k Durf het niet op papier geven, maar 'k denk wel dat het een mannetje is. Succes met de rest!
  10. Foto's komen niet, te veel moeite voor de geringe bijdrage die ze leveren. Maar geloof me, het zijn zeker bloeikenmerken. Historie van de planten, mss helpt dit de mensen die naar een oorzaak zoeken op weg: Begin mei heb ik gezaaid en de plantjes bleven tot midden-eind juni in de veranda. Nu staan ze al enkele weken buiten op verschillende plaatsen in de tuin: sommige planten krijgen vooral direct zonlicht in de voormiddag, andere in de namiddag en nog andere de ganse dag door. Doch al deze planten bloeien... De planten zijn allemaal tussen de 50 en 100cm. Aight
  11. Wel, een week geleden begon het eigenlijk al maar toen wist ik nog niet zeker of het bloeikenmerken waren. Nu is dat wel duidelijk. Ik zal tegen morgenavond een foto proberen te nemen. Wat heeft die voorbloei getriggerd? Het feit dat ik al in mei gezaaid heb?
  12. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Laten we hopen hé. Het zijn dieselhazes en rebelshacks, naar mijn weten zijn dit geen autoflowers.
  13. Hoi kwekers Is het normaal dat mijn buitenplanten nu al beginnen bloeien? Ik weet zeker dat het bloeikenmerken zijn in de oksel ipv zo'n 3de vertakking. Wil dit zeggen dat ik eind september zeker ga kunnen oogsten? Groeten en bedankt!
  14. Update: Ik heb enkele bladluizen gezien en doodgesproeid. Ik denk echter niet dat zij de oorzaak zijn van de ziekte, want de schade werd berokkend in zo'n 30 minuten , net na het verpotten. Misschien dat de wortels geen zuurstof konden krijgen na het verpotten?
  15. Hallo Gistern heb ik enkele planten verpot. De grondmix bleef hetzelfde ('t was gewoon omdat de potten de klein werden). Nog geen halfuur in hun nieuwe potten, begonnen die planten er echt slecht uit te zien: gele vlekken (valse meeldauw?), slap hangen en samentrekkende/verschrompelde bladeren. Vandaag ging ik kijken hoe het was en wat merk ik? De bladeren zijn er nog slechter aan toe, sterker zelfs, ze waren zo droog dat ze verkruimelden toen ik er in kneep... Weet iemand een oplossing? In een wanhoopspoging heb ik ze wat water gegeven omdat ik dacht dat die nieuwe grond mss te droog was. Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...