Jump to content

Smeagol

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smeagol

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik heb et wel uitgespeeld, was wel een leuk spel.
  2. Doe ik ook, gewoon in een la, op mijn kamer in een doorzichtig buisje. 8)
  3. Ik denk dat ik het ook eens buiten ga probere, duurt wel langer, maar dat moet zeker lukken, anngezien we een (grote) tuin op het zuiden hebben. Dus altijd lekker warm en veel zon (soms 35+ graden in de zomer 8O). 8) Ik bewaar dan nog wel wat zaadjes voor (eventuele) binnenkweek.
  4. Zo wou ik het ook doen. Ik heb nog 17 zaadjes over (deze kwam meteen uit!), die bewaar ik wel tot de zomer (of mei ofzo), onze tuin ligt toch op het zuiden ,dus dat moet wel lukken!
  5. Ik probeer het nog wel, hij is wel opgekomen, alleen bleef een beetje hangen op ongeveer 3 cm. Nu staat hij bij het raam (40 cm ervan af op een kastje).
  6. Goed plan, ik zal het eens proberen! Eerst kopers vinden natuurlijk... 8O
  7. WOW 8O Dat zullen mijn ouders niet kunnen waarderen denk ik, 20-25 euro, voor zo'n 'dom plantje' (quote van m'n ma :roll:). Anders wacht ik tot de zomer, heb nog 17 zaadjes over. (Heb er 3 geplant, waarvan er 1 uitkwam, ik de 2e vermorzelde :oops: en de 3e heb ik net geplant). 8)
  8. Uhhhh........ ja :wink: Heb je helaas niets aan (zie, indien gewenst, topic meest gestelde vragen over verlichting) Dan kan je ze nog beter voor het raam zetten en op zon proberen (lukt nu ook niet) Wil je nog wat resultaat willen hebben, of kans daarop maken; neem dan tl Wil je het goed doen dan kan je toch beter met natriumlampen beginnen. Sorry, kan er ook niet meer van maken :wink: Oh, jammer. In ieder geval bedankt voor de info, ik zal ff bij dat topic gaan kijken!
  9. Dat was ik, die gast, was ff vergeten in te loggen! :oops: Sorry! :wink:
  10. Wat voor lamp heb je erboven gehangen? Gewoon een bureaulamp. Met een speciaal lampje, hallogeen ofzo? :? Of is dit helemaal fout, ik ben namelijk nog een N00B! :oops: Maar daarom ben ik hier, om te leren. Ik heb ook al wat FAQ's doorgelzen, maar die spreken elkaar een beetje tegen. :puppydogeyes: Coole smilies trouwens! 8)
  11. Oops, volgens mij is mijn 30 watt ofzo lampje dan toch echt te zwak! :oops: Ik zal eens een betere gaan zoeken, zullen mijn ouders niet blij mee zijn, vanwege de stroomkosten... :? :roll:
  12. Ik heb ook net een plantje (eerste! ), maar die groeit heel langzaam, terwijl de lamp er wel vlkabij staat (10 cm erboven). Ik kweek ze gewoon op mijn slaapkamer, daar is het altijd lekker warm (zo'n 20-23 graden).
×
×
  • Create New...