Jump to content

076HL

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 076HL

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo, Ik ben al een tijdje op zoek naar zaadjes, die worden gebruikt voor Hasj-productie. Heeft iemand een idee waar deze te krijgen zijn? -Afghani -Maroc -Libannon -Tibet/Nepal. Greettzzzz
  2. 076HL

    Darkroom Dr40

    Oke jongens bedankt voor de reacties. Ik ga het allemaal nog eens goed bekijken want wil toch wel graag een 250W!! Kan dicht !
  3. 076HL

    Gumby Hasj 2

    Hoi Koi Ziet er goed uit die Hasj, lekker blond Ga na, dit was nog niet eens ''volwaardige'' wiet!!! Succes en hoop snel vervolg te zien P.s. Misschien moet je eens kijken naar HASHPLANT als soortje om te gebruiken ... (sensi)
  4. 076HL

    Darkroom Dr40

    Hoi allemaal, Sorry voor de late reactie, Heb nu nog niet echt plannen ivm een eventueele verhuizing. Ik las hier 70w HPS, is dit voldoende voor een plant die wat dikkere toppen heeft/meer hoogte...? Zelf zat ik te denken aan een 250w HPS, maar dit weet ik nog niet helemaal zeker. Als 2e optie wil ik ook graag een rondje doen met de T5 TL buizen (volg ervaringen die komen gaan hier op het forum, en als het bij mij zover is maak ik hier ook wel een topic over aan)
  5. Hoi BBB, JQCD staat nergens voor Plannen heb ik nog niet echt, heb wel eens wat plantjes voor in de huiskamer etc, maar zit er aan te denken om een micro kweekje op te zetten zodra er wat meer keuze in Lowryders zijn! Dit gaat dan zowiso samen met de nieuwe T5 TL lampen. Ik wacht nog even af op ervaringen die hier op het forum geplaatst worden. ( heb ik zo goed ge-quoted?)
  6. Ewa saghbi's! Ik zal me even voorstellen omdat ik dit nog niet had gedaan... Ik ben JQCD en ben woonachtig in Breda. Vind het leuk om met plantjes bezig te zijn, en had de bekende "groene vingers" al vroeg te pakken Rook zelf geen wiet, (soms eens wat goede Haze..) maar buiten dat ben ik een fanatiek hasj-roker, en weet hier ook aardig wat over te vertellen. Dus zijn er vragen, stel ze! Hoop dat jullie hier wat aan hebben, Gree(n)ts!
  7. Hey, mijn topic is weg wat is dit voor onzin
  8. Wat zijn de mogelijkheden bij deze tent? Denk aan: Licht, lucht, hoeveelheid plantjes ... etc. BVD!
×
×
  • Create New...