Jump to content

pksjaak

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pksjaak

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hee, je kun je beter eest even voorstellen. De bladeren hoeven er niet uit en als ongeveer 80% van de haartjes bruin zijn en als hij stevig aanvoeld kun je gaan oogsten
  2. nee, de plant heeft de bladeren nodig. Hij heeft voedingsstoffen(glucose) nodig en dat word in de bladeren aangemaakt. Dat heet fotosynthese.
  3. heej. Toen ik gisteren uit school kwam en bij mijn plant ging kijken zag alles er goed uit. Maar toen ik 20 minuten later uit mijn raam keek zag ik dat de top helemaal slap hing. Er was een blad geknakt en 1 stuk is bruin en kapot. In de top zelf zitten er allemaal zwarte spikkels er waren ook driehoekjes uit, het lijkt wel of er een vogel aan heeft gegeten De top is nu wel wat rechter maar de blaadjes hangen nog wel slap. raar hoor..
  4. pksjaak

    Wiet Muffins!!!!

    haha, hoe zijn ze geworden?
  5. ik denk dat het wel kan, ik werk in de kas in de tomaten en daar stond ook een plant tussen het gewas en die kreeg automatisch voeding die de tomatenplanten ook kregen. Maar ik denk dat andere voeding makkelijker is, want dit is speciaal voor de groei van tomaten gemaakt. Er staat als de tweede tros zichtbaar is, maar waneer is dat met wiet? (verbeter mij als ik het fout heb)
  6. mmm, ik ga de onderste proberen te maken
  7. Ze is nu overgepot. Ze staat op het balkon met de hele dag zon. Ik geef om de 3 dagen een beetje voeding. Er is wel een vegeelt blad ik weet niet hoe dat komt. (sorry voor de slechte kwaltieit) dat was het weer pksjaak
  8. bij mij is het meer een grote toffee plak die zo hard is dat hij nooit meer uit het bakblik komt
  9. ik heb er ook al aan gedacht om hem weer over te poten. Het staat er ook niet goed. Rond vier a vijf uur s'middags valt tie in de schaduw. De grond was wel goed stevig maar niet erg hard aangestampt. En het water was genoeg er kwam af en toe iemand een beetje water geven.
  10. had, dan is het nu zeker een beetje te laat?. Wel jammer, want voor de vakantie was tie nog niet zo groot en toen ik thuiskwam was ze een heel end gegroeid.
  11. Hallo. Dit is mijn eerste plantje en ik weet er nog niet veel van. Ze wou op het begin niet erg groeien maar nou gaat ze als een speer Ze stond eerst in een pot op het balkon maar nu staat ze in de volle grond. Weet iemand wat voor soort het is? [/img] [/img] [/img] dit is tie nu. dat was ze vroeger
×
×
  • Create New...