Jump to content

Jimmie Mack

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jimmie Mack

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. 4 redenen: - ik kan mijn aandacht focussen op 1 ding (meer gaat met blowen echt niet lukken) - geen stress en geen zorgen - ik ga niet eindeloos ouwehoeren zoals ik normaal doe - heb een grotere fantasie
  2. tijd bestaat wel, maar het is relatief (zoals hierboven ook werd gezegt) het is bewezen dat op sommige plekken de tijd sneller vergaat dan op andere plekken nu ben ik geen geleerde maar ik geloof dat bepaalde deeltjes de atmosfeer binnentreden en deeltjes die op verschillende plekken tegelijk enteren vergingen sneller dan andere dat betekend dat sommige deeltjes aan een andere tijdslijn onderhevig waren en dus is tijd relatief tijd kan wel afwezig zijn (zoals hierboven pauze wordt genoemd) maar dan is in feite dus alles "bevroren" wanneer jullie dit verhaal lezen, verbranden jullie hersencellen en loopt de tijd door een andere vraag is, hoe tijd beleefd wordt. waarom gaat tijd soms sneller voorbij en andere keren langzaam?
  3. dit is voor mij echt heel herkenbaar, heb zelf precies hetzelfde. Zelf rook ik altijd puur (tabakjoint vind ik echt achterlijk) en altijd als ik weer stop dan is dag 1 tot dag 3/4 vrij kut het helpt voor mij vaak gewoon als ik mijn hele dag vol plan als ik me maar niet ga vervelen dan denk ik aan lekker worden de volgende morgen want als ik blow onthou ik echt nooit mijn dromen (uberhaupt niets)
×
×
  • Create New...