Jump to content

Katsu

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Katsu

  • Rank
    Groentje

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Masterdam
  1. Ziet er goed uit Space-IndoneeS, goeie locatie ook . We spreken elkaar..
  2. Katsu

    Voeding

    Oh bedankt:D
  3. Katsu

    Voeding

    Hi allemaal, ik heb een kleine vraag voor de kenners van mijn voedingsmiddelen.. Ik gebruik nu als voeding alle 3 de soorten, Sensi Bloom, Grow en de Big Bud, allen volgens de verhoudingen. Maar ik was naar 2 GSs geweest omdaar te vragen hoe het zat met de voeding. De ene GS zegt, dat ik vanaf het begin met voeding ze alle 3 moet gebruiken. De andere GS zegt dat ik moet beginnen met de Bloom en Grow en pas later(wanneer wist hij volgens mij niet) met de Big Bug beginnnen. Heeft er iemand een idee over hoe ik ze nu moet voeden? Grts. Katsu
  4. Eeheh, nee helemaal niks, het regent niet in Amsterdam dus ze staan nog gwn buiten. HElaas heb ik geen afdakje of iets dergelijks dus dat wordt gewoon binne halen. Bedankt voor je reactie
  5. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. Oke top, bedankt voor de info. Wel kut van het weer, t/m donderdag hoorde ik dat het 90% kans op regen was.. Kut voor de planten, voorlopig mn stekjes maar binnen laten staan. Dat kan toch wel?!
  6. Lol, oke, naja, ik heb ze toen ik de foto's heb gemaakt geen water gegeven en zo van de GS meegekregen. En zo heeft de persoon van de GrowShop mij ook vertelt, dat ik ze nog een weekje in deze potjes kan laten en ze dan moet overpotten naar mn eigen potten(25L) Maar alsnog bedankt voor de reacties, wie weet komt het wel door het water, wie weet wel door de potjes, maar zo heb ik ze van de GS gekregen en hij vertelde dat ik alleen maar water hoefde te geven om de zoveel tijd, overdag buiten en 's nachts binnen.. Bedankt, Katsu en @Stijlloos, zoals ook in mn post staat, ik heb gezocht en gezocht, maar krijg er niet echt een duidelijk antwoord op. Ik wil misschien toch wel graag dat mensen mijn individuele situatie bekijken, het is bij iedereen anders toch? Iniedergeval, ik had nu net een postje gelezen, maar daar zeggen ze ook waar andere dingen..
  7. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. @Jerommeke Oke, duidelijk, maar is het nou wel de bedoeling dat je het eroverheen doen of niet:P en zo ja, alleen overdag?! Latuurs Katsu
  8. Hey allemaal, dit wordt mn eerste kweek, ik hoop dat ie een beetje goed verloopt, wel meteen een aantal kleine vragen.. Bij 1 plantje komen de paarse stengeltjes veel voor, ik heb gezocht op de fora maar ik kon nou niet echt duidelijk vinden wat dit precies inhoudt. De andere plant heeft last van een soort gele blaadjes op het einde. Heeft iemand een idee? En de oplossing voor het probleem? Bij deze zie je goed de paarse stengeltjes: Bij deze zie je goed de geelachtige blaadjes, waar ook stukjes van af zijn: Alvast bedankt voor de toekomstige reacties!
  9. een hele korte vraag, als je nou stekjes hebt gekocht bij de GS, is het dan nog steeds verstandig om ze in de 1ste week onder plastic zakjes te plaatsen in de nacht?!
  10. Dat denk ik ook ja, Topic Closed
  11. Hier is ze dan, volgens mij was ze al dood toen ik hr kreeg..
  12. Oke top gasten, bedankt voor jullie reacties. Zo te horen komt alles goed met hr
  13. Hey allemaal, mn plantje was geknakt, ze zijn echt nog hee klein. Hij was geknakt, maar niet helemaal afgescheurd ofzo, meer zo van dat ie nog aan een zijden draadje hing . Maar, ik heb m stevig aangestampt met aarde, de stengel weer zo goed mogelijk herstelt, wat denken jullie, wordt het nog wat of is het zonde van mn aarde en voeding?
  14. 1ste wietje, hij ziet er wel goed uit
×
×
  • Create New...