Jump to content

St3f4n0

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by St3f4n0

  1. en waar kan ik die kuipen halen en van zijn de prijzen? ik hoop dat het goed komt..ik zorg gewoon dat ik een groot stuk grond om te plant meenem en in de kuip met potgrond zet.! bedankt!
  2. Hallo medekwekers ik heb in de tuin 13 planten van ongveer 1.75 staan.. in de volle grond. ze zijn nog niet in de bloei. nou moet ik door omstandigheden 8 planten uit de volle grond halen en in grote bloempotten zetten..en mijn vraag is kan dit veel kwaad??? hetis de enige oplossing dus tips zijn graag welkom!!!! bedankt
  3. @tomm, eerst gate gegraven daarna gevuld met grond, de grond die er al is die is ook best vruchtbaar maar het leek me beter om het gewoon zo te doen!
  4. bedankt allemaal voor jullie berichtjes en tips. door het slechte weer zijn ze best erg aan het hangen..(heb geen fotos) hoop dat het weer snel beter is. @burning_seed, ik heb op de plant waar het meeste aan is gegeten geen sporen gezien, denk dat het een rups ofzo is, maar op 2 andere planten heb ik heel veel bruinig slijm gevonden..denk dat dat dan van slakken is? &orange, heb de mannetjes er nog niet uitgehaald maar als ik dat heb gedaan zullen ze veel meer plaats hebben..denk dat k rond volgende week het geslacht kan zien! groetjes en bedankt voor de tips sorry moest allebei @burning zijn. @Budget kweek, ik wacht nog even af als ze er over een paar dagen nog steeds slecht bij staan zal ik wat kalk erbij doen..maar ik denk nu dat ze er slecht bij staan door het de vele regen..bedankt voor je tips!!
  5. Vandaag langs geweest, de hangende plantjes waren alweer goed gaan staan, 3 plantjes het geslacht al gezien, 1 was mannelijk de andere 2 hadde hele kleine paarse topjes erop..weet niet of de kleur wel klopt maarja!! we merken het vanzelf. wel veel last van insecten.. hier wat foto's (nog steeds met de telefoon gemaakt want camera is niet thuis) het kleine paarse topje kleinste plantje wat langzaamste groeid de plek zelf een erg gestrekt plantje de grootste, ook erg gestrekt :S het blad waar aan gegeten is dit blad wordt geel!! nog een x de plant met gele bladeren de vrouwlijke plant met het kleine topje zo dit waren de fotos weer, binnekort weer een update, tips en commentaar allemaal welkom!!
  6. ja heb ze vannochtend lekker water gegeven maar zal maandag ff langs de growshop gaan om wortelsimulator te halen...ik hoop dat het gaat regenen ja volgende week..bedankt voor je tip!
  7. vandaag langs geweest..zagen er niet zo best uit..paar planten hadden erg hangende bladeren en ze waren niet zo veel gegroeid..kan dit zijn doordat ik gister geen water heb gegeven ofzo ? heb vandaag weer ff water gegeven..kon jammer genoeg geen fotos maken want fotocamera was niet thuis..zal snel fotos gaan maken!! tips altijd welkom!!!
  8. ja ze zijn veel te lang...wist nog niet hoe het moest enzo met licht en donker..ben nog beginnertje maarja ik heb ze goed verstevigd dus denk je dat het een groot probleem is ?? bededankt
  9. mwah is best moeilijk bereikbaar heb alleen een eindje terug een paar verlaten hutten gezien maar dat is wel een stukje terug...ja het gaan volgende week regenen hoop ik , maar tot nu toe geef ik ze om de dag water
  10. ziet er goed uit, allemaal je eigen terrein??
  11. ja dat dacht ik ook al..zal morgen ff alles wat verder uit elkaar zette bedankt
  12. hallo mensen! mijn eerste kweekje!! heb ook wat plantjes in de tuin staan maar dit word me eerste guerilla kweek, leek me erg leuk en intressant om te doen nadat ik alle verslagen op het forum heb gelezen. de helft is een maandje geleden ontkiemt en zijn nog best klein maar de andere helft zijn al wat langer ontkiemt, ze zijn alelmaal in de vensterbank grootgebracht, zonder voedsel. alleen goeie grond en water, ze zijn wat gestrekt maarja daar kon ik niks aan doen heb er nog niet veel verstand van vorige week een mooi plekje gezocht in het bos..langs een klein slootje veel bomen maar de zon schijnt er goed!.. eergister met een schep en 60 liter potgrond heen geweest, 9 mooie gaten gemaakt en gevuld met potgrond..er zaten veel wormen in de grond en en groeien erg veel brandnetels dus dan zal de grond wel goed zijn..daarna de plantjes er in gezet. zoals ik al zei ze zijn best gestrekt dus heb ik ff mooie stokjes er naast gezet. alles een beetje water gegeven en klaar! heb ff een foto gemaakt met de telefoon maar zal morgen ff langsgaan met de fotocamera om wat betere foto;s te maken zo, dit is de foto toen ik de plantjes net er in heb gezet kzal deze topic vaak gaan updaten! hoop dat mensen hem gaan volgen en tips of commentaar wille geven want ben nog maar een beginner!!
  13. oke dus kan ik het beste nu die planten savonds nog een paar uuur bij lichten met goede tl lampen.?? en die planten buiten verder uit elkaar zetten..ik geef ze geen voeding alleen water... bedankt voor jullie tips!
  14. Hallo kwekerss ik heb ongeveer 2 maanden geleden een kweek starterpack gekocht in amsterdam met 50 Skunky zaadjes, grond en een bakje om ze te laten onkiemen voor maar 3 euro dus ik verwachtte er niet veel van maar ze groeien best goed en zien er goed uit en ruiken ook goed van de 50 zaadjes zijn er 20 uitgekomen..nu nog maar afwachten of ze goed gaan bloeien..ik heb ze ongveer anderhalve maand geleden geplant en de grootste zijn nu ong 45 cm hoog. Hier zie je de plantjes na ongveer anderhalve week, ik heb ze in de vensterbank laten ontkiemen. het was lekker weer dus ze groeide best snel, dit is een paar dagen later een paar weken verder, allemaal overgepot in grotere potten, ik heb ze geen voeding gegeven alleen goeie aarde en elke dag genoeg water. na nog een paar weken heb ik er 10 in de tuin gezet een gat gegraven in de grond en daarin aarde gedaan. 8 heb ik er binnen staan, nog steeds in de vensterbank, deze groeie sneller dan die die in de tuin staan. er volgen snel weer nieuwe foto's. als jullie nog commentaar of tips hebben....graag want heb er niet zoveel verstand....
  15. St3f4n0

    06.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  16. St3f4n0

    04.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  17. St3f4n0

    03.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  18. St3f4n0

    02.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  19. St3f4n0

    01.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  20. St3f4n0

    06.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  21. St3f4n0

    04.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  22. St3f4n0

    03.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

  23. St3f4n0

    02.jpg

    From the album: 18 Skunky plantjes

×
×
  • Create New...