Jump to content

stonedheid

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stonedheid

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. De herijuana staat vanaf 13 13 mei te bloeien. dus 31 dagen. De planten groeien goed door. Af en toe een blaadje dr tussen die aangevreten is door insecten. Dit behandel ik overgens niet. Heb liever geen bestrijdings middelen over me plantjes. ] de NLX [En ineens vond ik een plekje in mijn tuin waar ook planten stonden:P Het zal hier in iederval niet snel opvallen Dit zijn zakken waar ik ook in ga kweken de small bags. Ik zag ze staan bij een boomkwekerij in de buurt en heb er gelijk een paar gekocht. Volgens mij is dit wel handigvoor de verduisteraars in ons midden. Er zitten namelijk handvaten aan. Nu maar hopen op mooi weer, zodat de plantjes nog harde groeien.
 2. Beste mensen Er is weer een nieuw kweekjaar begonnen. Dit jaar heb ik voor de volgende soorten gekozen: NLX, Herijuana, Skunk en Dame blanche. Ik ga 25 planten verduisteren, zodat ik wat eerder in het jaar kan roken. De rest laat is op de gewoon cycles afbloeien. De verduisterde planten zitten in potten van 16 liter. veder heb ik nog een aantal small bags van 50 liter die ook vol komen te staan. Voor het grondje heb ik potgrond, perlite, beendermeel, kalk, biosupermix en wormenmest gebruikt. Ik moet zeggen dat ik daar tot nu toe erg tevreden over ben. Genoeg hierover laten de foto's het bewijs voeren. hier een foto van de NLX van 20-5-08 linker rij NLX de rest skunk van 30-5-08 zelfde opstelling als hierboven van 5-6-08 herijuana in bloei: Wat me opvalt aan de herijuana is dat ze erg mooie compacte toppen ontwikkelen. Als er nog vragen zijn hoor ik het wel. Ik sta ook open voor tips.
 3. Ja dat snap ik, maar kan ik daar gewoon zown kant en klaare relais van 4x 600 wat voor gebruiken?
 4. hallo tuinmannen. Ik ben van plan om een 250 watt lampje te gaan kopen om mezelf van eigen rookwaar te voorzien. Dit hokje komt in een logeerkamer, dus ik wil zo veilig mogenlijk te werk gaan. Nu word geaviseerd bij lampen van 400 en 600 watt en relais te gebruiken, maar is dit ook nodig voor een 250 watt lamp? En als dat veiliger is kan ik dan ook zown kant en klaare relais van 2x 600 watt gebruiken? gegroet..
 5. hallo Sinds korte tijd heb ik last van bladbroblemen op een aantal planten. De planten die er last van hebben zijn lichter gekleurd en hebben nog lichtere vlekjes op het blad. Ik ben helaas niet in het bezit van een ph meter. De grond is gemengd met wat kippenmest, en bij sommige planten een beetje compost. Zelf dacht ik aan een te lage PH of stikstof tekort. Wie kan mij helpen?
 6. Ik ben niet bang dat ze weggehaald zullen worden. We hebben ook camera's rond het huis. Uitbreiding is geen optie, omdat ik er niet meer mag houden. Weet iemand mischien welke bladproblemen ik heb? Ik heb het idee dat het snel gedaan is met sommige planten.
 7. Het werd weer tijd voor een update Met de meesten planten gaat het goed. Maar ik heb ook last van wat bladproblemen: Op de bladeren zitten lichte en donkere vlekken. Het belemmert de groei ook. Ik heb dit nog nooit gezien weten jullie mischien wat het zou kunnen zijn? Ik ben niet in het bezit van een ph meter dus de grond zou ik niet kunnen meten. De double funs gaan uitstekend dit is echt een supper plantje, gaan we volgend jaar zeker weer nemen. Hier een mooie foto ervan: De sour NLX gaat ook als een speer: overzichtsfoto: De Double fun moeder heb ik toch maar verduisterd, want ze schiet volgens mij weer in de groei. Ze maakt nu 3 vingerige bladeren aan. ik zal er morgen een foto van maken.
 8. Nee ik doe nog niet verduisteren. De double fun is nu al in bloei gegaan terwijl hij nu redelijk wat lichturen krijgt. De dame blanche had ik volgens mij ergens in april buitengezet gewoon om te testen. En hij bloeitgewoon door.
 9. daar zijn we weer.. De planten gaan nog steeds lekker, maar heb wel last van bladluis meer dan voorgaande jaren. Ik ga hier nog niks aan doen maar mocht het meer worden dan zal ik toch middeltjes moeten gebruiken. Ik heb afgelopen week met masteryero afgesproken en we hebben wat soortjes geruilt. Ik heb nu ook een paar early girl staan. De kweekverslaving begint nu wel een beetje uit de hand te lopen http://www.wietforum.nl/uploads/1180970961..._1863_89058.jpg Ik ga dit jaar ook planten scroggen hier een foto van een Double fun die onder zown opstelling staat. Ze begint nu spontaan te bloeien volgens mij. http://www.wietforum.nl/uploads/1180981532...1863_810016.jpg Een mooie dame blanche die gebogen is en al bloeit. Een van de double fun´s in de vollegond. Je ziet nu duidelijk dat de zijtakken zich beter ontwikkelen. Een sour NLX in scrog opstelling. Nou dat was het dan wel weer in mijn album staan meer foto´s voor de liefhebbers. Het zullen wel weer deprimeerende dagen zijn als ik alles moet knippen. Maar mochten jullie dan geen plannen hebben het bier en de schaartjes liggen altijd klaar
 10. ik heb ze 1 keer getopt en bij stekken krijg ik meestal 3 hoofdtoppen. deze maak ik dan vast met een t-rip langs de verticale stokken. De tip van budgetkweek zal ik ook niet vergeten, want vaak had ik bij harde wind dat de stammetjes wat beschadigde. Vaak werden de stammetjes hierdoor dikker. De planten blijven wel lager dit komt denk ik omdat de plant veel meer energie stopt in de vertakingen. Ik zal van de week is een foto maken van die vertakingen in mijn kweekverslag.
 11. sinds vorig jaar gebruik ik deze constructie ik laat de vertakingen tegen de schuine bambo stokken aan groeien. Hierdoor krijg je een mooi egaal veldje met toppen en de plant staat veel steviger.
 12. Volgens mij zijn er nog weinig mensen die mijn topic volgen, maar voor de plaatjes kijkers onder ons weer een update.. De plantjes groeien als kool vooral afgelopen dagen. laten we eerst maar beginnen met een overzichtsfoto: NBD nr 1 bovenaanzicht: zij aanzicht: Hier een andere mooie dame blanche: Double fun: sour NLX: sour nlx, double fun en dame blanche: Eergisteren heb ik van een vriend 5 santa maria stekken gekregen voor deze lelijke dingen moest ik 3.25 betalen. Tis dat ze al besteld waren anders had ik het niet gedaan. Dat kleine plantje is een stekje van mijzelf oordeel zelf: Weet iemand eigenlijk wat er zou gebeuren als de politie op bezoek komt? Zou je een boete krijgen voor ongeveer 30 plantjes buiten?
 13. De planten groeien aardig door ondanks het slechte weer. De planten in de vollegrond worden vastgezet langs de bambo stokken, zodat de vertakkingen uitelkaar groeien. Hier een foto van de dame blanche die als eerste de volle grond mocht bewortelen. De Sour NLX van alien is een zeer mooi plantje. Hij heeft korte interdodes waardoor het een mooi compact plantje is. hier 2 foto's hier nog een foto van een paar stekjes bij elkaar double fun, dame blanche, sour nlx Afgelopen week heb ik nog wat wormen gevangen met afwasmiddel, dit werkt als een speer in 15 minuten had ik ongeveer 60 dikke wormen. En aan prikkende oogjes gaan ze niet dood Deze week hoop ik nog een paar andere stekjes te krijgen van een vriend van me. reaties zijn welkom
 14. @ HansWorst Na 4 weken wist ik het geslacht van de New dame blanche. Bij de double fun zag ik het een weekje later. @ St3f4no en slappezever Dit is allemaal mijn eigen terrein eromheen staan bomen dus je kunt niet bij mij in de tuin kijken. De dame blanche was ook maar een test plantje, mijn voorgroei hok stond vol dus deze moest eruit.
×
×
 • Create New...