Jump to content

Toetoe

Members
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Toetoe

  1. Dacht al, waar blijven die updates nou Ziet er lekker uit. Is die dubbele top van Henkie ?
  2. Maar Henkie heeft dan ook al veel mee gemaakt, staat al een jaar zijn best te doen die paarse variant vind ik btw helemaal geweldig, ben benieuwd hoe het eruit komt te zien als het klaar is.
  3. Na dat overwinteren is Henkie gewoon wat van slag. Heb er het volste vertrouwen in...go Henkie Suc6 dit jaar
  4. @Tomas Jij gaat wel erg snel Waar, heb ergens goed resultaat gezien in combi met verduisteren.
  5. Jammer dat het niks meer met outdoor heeft te maken. Keek graag mee met de outdoor plantjes
  6. Tja, echt vet zijn ze niet. Hoop voor je dat ze nog wat aandikken.
  7. Heb wiet van ruim een jaar terug nog steeds in weckpotten zitten en daar is nog steeds niks mee. Donker en koel ( naast de aardappels?) Zijn jullie niet bang dat als je het invriest de thc er vanzelf afvalt als je steeds iets uit de vriezer haalt. Het vries in en schudden maar idee
  8. Mooie score , moet wel van een hele potente kerel komen. Suc6 ermee
  9. Gaat het een gevalletje voor blijf van mijn lijf worden Wat zien die dames eruit zeg Alles voor een goed doel
  10. Ja, dat doet het als het net geoogst is, met een grond smaak. Ik heb alles een laten curen en het is nu een erg smaakvol wiet en erg zacht voor de keel.
  11. Dit was mijn paarse plant Behoorelijke knotsen, maar bij lange nog niet klaar. Ik heb een week gewacht met oogsten na de eerste rot. Van het 1 op ander moment knalde het goed door. Zoals je op de pic kan zien hele happen eruit. Blijft dus erg lastig, met dit sombere weer zullen iig niet echt meer aandikken. Suc6
  12. Je zal altijd aan het korste eind gaan trekken, het heet niet voor niks gedoogd. Kunnen ze alle kanten mee op, helaas. En het is maar net wie je treft. Die vier planten had je ook zelf wel kunnen ruimen, belacheljk om daar 5 man voor te laten komen. Beetje erg overijverig, aan deze kant krijg je 3 dagen om het zelf te doen.
  13. Tranen springen in me ogen..weet niet of ik de foto's wel wil zien. ging zo lekker
  14. Goed zoeken, schudden zal weinig zin hebben. Die beestjes verstoppen zich zo hoog mogelijk en het liefst beschut in een top. Kijk goed naar de toppen waar aan gevreten bladeren aanzitten en kans is groot dat je de rakker vind.
  15. Ja, de kou, zag ik vorig jaar ook gebeuren. Niet alle soortjes doen dit. Kijk maar ff in mijn album. Daar zie je ook een plant die op het eind paars verkleurt is.
  16. Uhm,...dat is een inkopper. Hou ik maar voor me
  17. Das pas echt K........ Doe je het niet voor
×
×
  • Create New...