Jump to content

merrybreeder

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About merrybreeder

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. My bad. Ben het verder wel weer met je eens. Maar ook 90% van de drankgebruikers veroorzaakt ook geen onoverkomelijke problemen. Het gebruik van cannabis is in Europa pas iets van de laatste decennia. De gewone man kende het amper. Na legalisatie zal de afrekening als iemand na werktijd een wietje rookt snel afnemen. Het blijft een compleet andere drug dan alcohol. Een niet blower kijkt echt heel anders tegen een coffeeshop aan dan naar een kroeg. Dat is gewoner, nog steeds. Aangezien cannabis over de jaren niet voor meer problemen heeft gezorgd, (het gebruik) lijkt het mij dat het meer geaccepteerd zal worden. Maar de gezondheidsmaffia in Europa is een lastige hindernis. Misschien dat vaporizers weer soelaas bieden, maar dat moet dan ook meer bekendheid krijgen.
  2. Wat lul je nou dom. Er is geen explosie gevaar bij bierbrouwen. Verdiep je in iets voor je onnozele dingen post. Ik brouw zelf thuis mijn eigen bier, omdat ik de inbev en etc bedrijfsrommel niet lekker vind. Bij destillatie van alcohol is een risico, maar brand niet iets af voor je eigen meningsgewin. De wiet gaat na Ivo ook gelegaliseerd worden en belasting wordt geheven bij de coffeeshops. Thuiskweken zal een heikel punt blijven ivm echt brandgevaar met amateur elektra-aanleg. Het brandgevaar zal zeker minder worden, maar ook buitenteelt zal betere oogsten geven, met betere kwaliteit. Lekker kweken in de zonnige hoek in het zicht voor iedereen.......
  3. Allemaal nederlandse genetica, omdat NL in de jaren 80 90 echt de enige was waar enige distributie van zaden mogelijk was. Purple tops .......
  4. Grote kans dat white widow genen veel delen met de oorspronkelijke northernlight. WW heeft net als northernlights geen overheersende geur, als skunk en indica/afghanen. Eerder wat droger wiet en bij roken veel thc effect en weinig cbd. Dus het hoofd op hol zonder verlammende werking. En elke kweker kocht zijn ww zaadjes bij de gebruikelijke zaadverstrekker en daarna is iedereen verder gaan klooien met hybriden en interessante naampjes. Persoonlijk zou hem bestellen bij SensiSeeds en dan zelf kweken. Dan zie je dat alle dingen die bij WW horen, van kweek tot rook aardig kloppen. Beetje duurder, omdat zij weten wat ze doen. Dit voor als je echt, echt, echt WW wil doen.
  5. ik ga jou cker volgen, man. jij bent goed bezig. 'k ben lang weggeweest hier...
  6. indica's hebben het vaker dan sativa's. afghani's /hindukush nog vaker. Stelling: Eens?
  7. Een stukje terug gekeken. Je vraag is nog niet beantwoord. VSA op Wiki Wat staat er als max vermogen op je tijdschakelaar. Bij mij geeft hij bijv. 3600 Watt en zit er een 400 W op.
  8. te lage lv.. te hoge luchtbeweging. alleen krullen de bladeren bij mij dan naar beneden.
  9. afghani hindukush. Nee, ik heb geen kweekverslag. Ik zie nog wel eens foto's van mijn afghani hindukush outdoor op het web circuleren met mijn wasgoed erbij. Dat jaar erna was alles ook al eens gestolen.... INdoor zal niet zoveel kwaad kunnen. Om deze foto gaat het. Ik kan het adres erbij geven. Zo'n lompe beschrijving erbij op die website. De korte planten waren de hindukush en de langere plant getopte hazexskunk.
  10. volgens mij moet je bij de beginners zijn.
×
×
  • Create New...