Jump to content

GreenWinter

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About GreenWinter

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dat is al een heel verschil vergeleken met de klauw die je in het begin had, hij is netjes bijgetrokken! Persoonlijk zou ik minimaal nog een week wachten, met 2x 75w pll vond ik de groei / strekking tegenvallen zodra de lamp op 12/12 gaat, lekker blijven binden en zodra de klok om gaat alles de hoogte in laten komen. succes!
  2. De stofzuigtruc klinkt als iets dat goed moet werken, ik heb er zelf geen ervaring mee. Persoonlijk zou ik het niet wagen om ze op te roken maar je kunt er misschien nog wat van redden als je er hash van maakt.
  3. Nou ben ik toch wel heel erg benieuwd hoe ze er nu bij staan.
  4. Ziet er goed uit hoor, veel succes toegewenst! Misschien een idee om je pot op een verhoging te zetten, hierdoor zou je bodemtemperatuur omhoog gaan en kun je eerder beginnen met binden, heb je inmiddels al de andere twee buisjes erbij geplaatst? Verder ben ik wel erg jaloers op die pll kap, mooi spul!
  5. MhhMhh! Die ziet er erg mooi uit, ik denk dat je alvast wat mooie kerstversiering uit mag zoeken
  6. Ziet er goed uit hoor, niks om je voor te schamen dus ik zie het volgende verslagje graag tegemoet!
  7. Aloha! Na een lange tijd stiekem meelezen word het toch de hoogste tijd om mezelf eens voor te stellen. De naam is greenwinter, woonachtig in nederland en we proberen het stereotype hoog te houden, dus natuurlijk staan er ook wat mooie dames. De eerste ronde is (bijna vanzelfsprekend) hopeloos gefaald, van overvoeding tot aan verbrande toppen toe. afijn ronde twee is na een mooie pauze aangebroken. Ik ben op het moment bezig met mijn tweede ronde in een klein dp90 tentje met een 2x75watt tneon armatuur, hier staat 1x Special Queen #1 in een 11l smartpot in scrog welke eigenlijk vrij goed gaat tot nu toe, ze heeft 5 weken(!) groei gehad en staat inmiddels 45 dagen te bloeien, helaas ben ik deze ronde ultra budget begonnen door overgebleven grond te gebruiken en het sannie start pakket op te maken, ondanks dat ze wat voedingtekorten heeft doet ze het niet slecht. Ik heb geen foto's genomen van deze ronde dus ik vind het zonde om hier een kweekverslag aan te wijden nu ze al zo ver is. maar de volgende ronde zal in volle geuren en kleuren te volgen zijn Gegroet, De groene winter.
×
×
  • Create New...