Jump to content

Malavita

Members
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Positief

About Malavita

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  W I E T
 1. Was nog steeds wel goed idee alleen het feit dat het ook snel opwarmt of afkoelt maar heb nu een dp90 gekocht dus is eigenlijk al opgelost
 2. Ik zou even goed in de micro sectie kijken verslagen en de bouwdoos hoe het gemaakt word met de nodige tips. Kan je een stuk vooruit helpen zeker met idee├źn.
 3. Had een update beloofd vanavond so here it is.. Update dag 39 bloei. Niet veel te zien toppen dikken aan sommigen krijgen wat bruine haren. En de dp90 staat ook klaar want vandaag is er een pakketje aangekomen ;0 Ik had 5x shackzilla besteld ik ontkiem er 4 als dat goed gaat. alleen had als freebee zaden gehad waarvan ik niets van weet misschien iemand hier die daar wat meer over kan zeggen het gaat om het de kruising Silverfiel x Boudica regular Ook nog 2x Jackberry x Shack maar dat snappen we uiteraard Alle tips nog steeds welkom ook de bovenstaande vragen ben ik nog niet helemaal uit betreft srogg etc.. voor de volgende ronde. Fijne avond. Zitten hier nu lekker aan een wwtje
 4. 569 grammetjes ik hoop het voor je shelby en nog meer! Waa een mooi en leerzaam verslag;)
 5. Dat geloof ik wel beaker. Alleen als ik ze dus wel top zou een scrogg dan goed zijn bv 2 weken voorgroei toppen 1 week groei met hps dan 12/12 totdat ze vertakkingen door het ner komen?
 6. Ah heb hem gezien leuk verslag en nog wat 250 watt verslagen gekeken. Nu heb ik me zaden voor de volgende ronde binnen en wat freebees Omdat mijn dr60 1.70 hoog is zit ik te denken om volgende ronden 4x shackzilla in 11 liters te doen met +\- 2 weken voorgroei in de dp 90 Alleen omdat ik die 1.70 heb denk ik om gewoon de 4 planten hun gang te laten gaan inplaats van te toppen/fimmen of te scroggen. Wat lijkt jullie verstandig. Moet wel rekening houden dat ik op 250 watt zit dus weet niet hoe dat met de diepte gaat als je van die colas wilt hebben? Vanavond weer even een update van deze ronde
 7. Volg jou verslag al chucha Ik kan alleen niks van fool zelf op wf vinden me 250 watt. Kan ook aan mij liggen. Als die er zoveel heeft waarom doet die zoekfunctie dan zo vaag.... Gooi anders een paar links als je wil chucha
 8. Ziet er goed uit mooie strain ook. Ik blijf mee kijken maar alleen op wf
 9. Wat is het verschil tussen een son t hps bulp en zon enchanged? Ook zit ik met wt vragen voor de volgende ronde dat word shackzilla met de zelfde setup. Nu is mijn vraag ik laat de zaden eerst voorgroeien in een dp90 met t-neon Dan van de 5 gaan de 4 beste in de 11 liters voor de dr60. Nu het volgende kan ik die shack ook gewoon laten gaan ik wou eerst een scrogg doen alleen zit nu te denken om die 4 planten gewoon te laten gaan hoogsten af en toe buigen/knakken. Maar ik kweek met max 275 watt en ik hoor mensen hier op het forum zeggen dat 250 watt max 25 cm straal heeft? Maar kan die 250 watt zulke grote toppen wel conpact houden ook van onderen?
 10. @lostchild Bedankt dat wist ik niet van hpi dan maar geen hpi Maar ik zit nog steeds met ik heb die evsa van lumatek kan op 4 standen 250 250sl 400 400sl. Met de gedachte dat ik voorlopig in mijn dr60 blijf en op max 250/275 ga kan ik dan niet beter die 400 bulp veranderen voor een 250 bulp. Omdat er nadelen zijn door het dimme etc ?
 11. Typische haze stengels, komt wel goed zo te zien oro. Op welke hoogte heb jij je lamp en ga je mee met je lamp of gewoon 1 hoogte ?
 12. Update dag 34 bloei. Heb wat veranderd maar dat staat hierboven duidelijk beschreven ivm met licht wattage. Wel heb ik ook het scrog net weg gehaald dat had toch geen nut met die hoogte. Hier nog met het net en de lamp op 400watt Nog 1 met licht aan zonder het net en terug gedimd op 250 watt gelijk de lamp op wat lager gedaan. Lichten uit En een slechte kwaliteit budshot. Niks te klagen mooi donker groen met een wit jasje. Kwaliteit vs kwantiteit had toch liever ook wat grotere dikker jongens gezien maarja... Steken maar weer een lekker dikke jacky op. fijne avond j !
 13. @ beaker Ja indd goed dat je zegt dat je hpi lampen niet mag boosten of dimmen dit wist ik dus niet. Alleen dit nog die hps is 400 watt de gs zei dat de evsa zonder verlies aan lumen licht wat dan ook gedimd kan worden. Alleen het lijkt mij dat als ik dan een 250 bulp erin doe dat die dan word geboost en een 400 watt gedimd dan denk ik ook dat ik dan beter 250 watt bulp kan halen ook al kan die evsa 400 watt.
 14. @serpentje Indd die hpi lampen hebben zichzelf al bewezen maat. Zou alleen wel van wat mensen met ervaring willen horen over dat ik een 400 watt evsa van lumatek heb met een 400 watt bulb. Maar als je dan zeker weet dat je verder gaat op de 250/275 stand of die 250 bulba dan niet meer geven omdat die worden geboost inplaats van gedimd. Ook als ik me evsa van 400 naar 250 dim zie je het licht wat roder worden. Ben hier echt benieuwd naar anders leg ik het later voor bij vragen.
×
×
 • Create New...