Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Elmo2007

FRANSE CANNABISCLUBS STAAN TE POPELEN

Recommended Posts

De Cannabis Social Clubs in Frankrijk onthullen hun strijdplan te worden gelegaliseerd - EXCLUSIVE

 

Edit van elmo : dit is vertaald dus leest niet echt makkelijk . maar als het zelfs in frankrijk kan NEDERLAND !!!!!!!!!!!!

 

Bron : http://www.huffingtonpost.fr/2013/02/03/ex...just_reloaded=1

 

 

 

 

VOLG: Beleid , Dominique Broc , Marihuana , Cannabis Club , Cannabis Social Clubs , Csc , CSCF , Drugs , Decriminalisering , Marihuana Decriminalisering , Marijuana Act , de legalisering van cannabis , marihuana , Verbod , Cannabis Verbod , Gezondheid , verkeer van drugs , Frankrijk C'est La Vie nieuws

CANNABIS - Het is de strategie van een echte coup die de Cannabis Social Club Franse Huffington Post onthult. Ze hadden het gemaakt aankondiging , namen zij de formele beslissing Zondag 3 februari: om een einde te maken aan het verbod op cannabis, de Federatie van Cannabis Social Clubs Frans (FCSCF) legt haar vereniging status in de prefectuur van Indre-et-Loire, op 4 maart Tours. Indien door 25 maart heeft de overheid niet, dan is de staat zal worden geconfronteerd met een golf van officiële verklaringen van de Cannabis Social Clubs in de prefectuur.

 

"425 clubs klaar staan" zorgt voor Dominique Broc, de woordvoerder van de Cannabis Social Club Frans. Deze vage uitspraken van 25 maart kan zelfs worden gevolgd door een andere op een datum die nog niet is gearresteerd. In totaal kunnen bijna 700 Cannabis Social Clubs (CSC) derhalve worden verplicht aan te geven. "Wij vragen de regering om te beslissen over het geval van Cannabis Social Clubs", legt Dominique Broc. Tot nu toe hebben de autoriteiten de ogen gesloten, zullen ze moeten nu beslissen.

 

LEES OOK: De cannabis clubs, een toonaangevende rol in een nieuwe golf van de legalisering van marihuana

Zoals cannabisclubs al bestaan. Verspreid over Frankrijk, we dénombrerait honderden. Soort informele associatie met non-profit, zij verzamelen duizenden cannabisgebruikers die willen hun krachten bundelen om hun eigen consumptie produceren. "De productie van cannabis voor persoonlijk gebruik" zoals zal de aangegeven doel en de officiële verenigingen die de prefectuur verklaren zijn. Een bepaling die in strijd is deel 3 van de wet van 1901 waarin staat dat "elke vereniging op basis van een oorzaak of met een onwettig doel, in strijd met de wet (...) is nietig."

 

Tegen mensenhandel

Dan wat het effect van deze uitspraken zal worden gevolgd? Niemand kan vandaag zeggen, maar sinds de beroep van 18 O, dat de eerste Franse Cannabis Social Club zag uit het bos, Dominique Broc lijken de wind te voelen. In gesprekken gedurende een aantal weken met de Centrale Directie van de Interne Intelligence (DCRI), vertrouwde hij Huffington Post dat hij te maken had met een "belanghebbende partij." "Het genereert belang omdat ons model het probleem oplossen," zegt hij.

 

De redenering van de CSC is eenvoudig: "Hoe meer consumenten zullen hun eigen productie worden voorzien, hoe minder zullen er het verkeer", legt Dominique Broc. Deze logica beneden het repressieve beleid is nu-en-al aan het werk in Spanje of Portugal. Aankomst in Frankrijk, wordt ook geëmuleerd.

 

Een artikel in Le Monde , een AFP verzending herstel in Le Point , maar ook in L'Express , omdat CKW hebben de wens uitgesproken om legaal terug te keren in december 2012, het hof de media, en onder hen vele media nogal conservatief. Rente, echter niet verwonderlijk dat hun woordvoerder. "We vallen legitieme beveiligingsprobleem zodat we gehoord" analyseert hij.

 

Dominique Broc gevraagd naar de CCS log TF1, na het artikel in de video:

 

 

Cannabis Social Club, een politiek proces en vreedzame Video jt_tf1_20h geselecteerd in Nieuws

Het forceren van de regering het besluit

Als de beller wordt de CSCF DCRI, was het de overheid die Dominique Broc had. "We hebben gevraagd om een ​​vrijstelling voor CCS experimenteel en kondigde een deadline, februari 2, waarin we een beslissing te nemen." Keerpunt van de overheid tot nu toe, dit is de nacht van 2 op 3 februari dat de 22 officieren van de toekomstige Federatie van Cannabis Social Clubs Franse hebben overeenstemming bereikt over het plan van de strijd.

 

"We zijn allemaal in hetzelfde proces", zei hun woordvoerder, "als er een is die toast, de toast alle logica dicteert dat", vervolgt hij. Juridisch gezien is de methode van massacommunicatie verklaring is een gok, maar de CSCF gelooft in de kracht van 5700 mensen klaar om officieel te verklaren zichzelf als lid van CSC. "Of ze hun ogen sluiten en het zou een stilzwijgende goedkeuring van de regering, of ze zullen ons aanvallen en het zal een hoop mensen die moeten worden aangepakt zijn," zegt hij.

 

Echter, CKW zijn ervan overtuigd. Een kaderbesluit van de Europese Unie inzake drugshandel, gedateerd oktober 2004, opent inderdaad een deur. Als wordt gesteld dat "De lidstaten zorgen ervoor dat de teelt van cannabis planten, illegaal uitgevoerd, is een strafbaar feit", artikel 2.2 staat dat "niet zijn opgenomen in het toepassingsgebied van dit kaderbesluit wanneer hun auteurs bezighouden met het uitsluitend voor persoonlijk gebruik als omschreven in de nationale wetgeving. " Met andere woorden, Europa, Cannabis Social Clubs zijn juridische en vallen niet onder de verdovende middelen.

 

Regel in plaats van strafrecht te halen

CKW konden zij de weg vrijmaken voor een vorm van legalisatie? Dominique Broc hoorde het niet op die manier. "Legalisatie, we nog niet over de nodige perspectief om erover te praten", waarschuwt hij. Geen sprake van het woord 'decriminaliseren' officieel CSCF spreekt dan ook van "regulering van de consumptie."

 

"Onze vijanden zijn niet de autoriteiten, wordt deze georganiseerde misdaad," Dominique hamers Broc. En hij wil laten zien de bedreigingen CKW onderwerp zijn, met inbegrip van "doodsbedreigingen". "Dit is het bewijs dat schaamte", zegt hij. Dus als een voorzorgsmaatregel, de tuinman van 44 jaar niet meer krijgt zijn dochter aan hem omdat ze niet daar dat "de dag zal het gebeuren." "Het" natuurlijk is het ergste, "Ik verwacht om bezoekers te ontvangen," zegt Dominique Broc die, ook als hij niet echt geloven, erkent dat het "blootgesteld."

 

Militant krachten, de woordvoerder CSCF heeft hoofd elders, met name in de duizenden brieven die hij ontvangt. "Ik ben overweldigd," fun-zei hij, "niets in de laatste twee dagen, heb ik honderden aanvragen en 10.000 e-mails Ik heb pijn in mijn doos." Deze e-mails, ze zijn vooral sollicitaties van personen die wensen om hun eigen club creëren en zal worden overwogen. Anderen schrijven om uit te vinden hoe je een club. Deze, de CSCF is weinig geval en richt zich voornamelijk voluntarisme leden.

 

"Sociale kruk"

Dus wie zijn deze cannabis mensenhandelaars clubbers die verstoren en provoceren de staat? "Voor ons, er is alles", aldus Dominique Broc. "Advocaten, taxichauffeurs, leraren, recreatieve rokers, anderen zijn therapeutisch gebruik." Maak gebruik van cannabis niet meer te lijden, is wat Sandrine noemt, een van de leden van de club Tours. Die lijden aan een zeldzame ziekte zeldzaam, is het de arts die geconfronteerd cannabis.

 

Dominique Broc hij praat over cannabis als een "sociale kruk", iets dat helpt om te leven. De recreatieve of therapeutische, zijn er velen die, net als hij, wil vrij eten, uit alle verkeer en wat ze roken weten. Dan zal hij toestemming en de controle van de creatie van de Cannabis Social Clubs? Regering om te beslissen. Maar hun woordvoerder, maar een ding is zeker: "Het verbod is niet iedereen profiteren, behalve met de georganiseerde misdaad."

Share this post


Link to post
Share on other sites
D Met andere woorden, Europa, Cannabis Social Clubs zijn juridische en vallen niet onder de verdovende middelen.

 

 

WAT zei opstelten ook alweer ?

telen is in strijd met europese regels.. ofzoiets

 

 

 

nou dus mooi niet

 

zelfs in frankrijk kan er gewoon in cannabisclubs geteeld worden .. !!!!!!!

OPSTELTEN JE BENT EEN .............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die kwasten in het haagse pluche worden er niet warm of koud van wat de rest van de wereld doet

Nederland is altijd al de risëe van europa geweest.

En dat had Den Haag ook nooit door.

Wat denk jij dat het buitenland van ons vindt sinds die totale debiel ( Balkenende) ons collectief voor schut zette door bij Bush door het slijk te gaan op tv.

Het boeit helaas geen reedt- Den Haag is een satelliet stad van Brussel , en voor de rest hebben die ambtenaren collectief stront in de oren.

 

Pas als het voltallige kabinet massaal een luide PLOP! hoort , omdat ze hun kop uit hun reet gehaald hebben geef ik dat nedelandse legaliseren een kans van slagen.

Edited by MeneerJansen

Share this post


Link to post
Share on other sites
WAT zei opstelten ook alweer ?

telen is in strijd met europese regels.. ofzoiets

 

Hij hoeft slechts 51% wijs te maken dat het zo is, daarna is het een feit in ons systeem.

 

Over Frankrijk gesproken, mij mooiste tijd was de Franse revolutie.

Daar hadden ze iets effectiefs tegen landverraders enzo.

:vape: werkte ook best goed voor de toeschouwers, die gingen wel een x extra nadenken om zoiets stoms te doen.

 

Maar dat mag natuurlijk niet he... We zijn een "beschaafde cultuur" ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

als het zelfs in frankrijk kan ...........................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interresante ontwikkelingen in Frankrijk.

 

Ik heb even dat kaderbesluit van de Europese Unie inzake drugshandel opgezocht. En gevonden op de site van de Eerste Kamer der Staten-Generaal. Daar staat vemeld dat; Het Kaderbesluit enkel is gericht op de ernstigste drugsmisdrijven en geen betrekking heeft op het persoonlijk gebruik van drugs.

 

En kijk dan naar Artikel 2, Lid 2

 

Artikel 2

Strafbare feiten op het gebied van de illegale handel in drugs en precursoren

 

1. Iedere lidstaat neemt de nodige maatregelen opdat de volgende

opzettelijke gedragingen bestraft worden wanneer daarvoor

geen rechtvaardigingsgrond aanwezig is:

 

a ) het produceren, vervaardigen, extraheren, bereiden, aanbieden,

te koop stellen, distribueren, verkopen, afleveren, ongeacht

de voorwaarden, verhandelen, doorvoeren, vervoeren,

in- of uitvoeren van drugs;

 

b ) het kweken van papavers, cocaplanten of cannabisplanten;

 

c ) het in bezit hebben of aankopen van drugs met het oog op

een van de onder a) genoemde activiteiten;

 

d ) het vervaardigen, vervoeren of distribueren van precursoren

in de wetenschap dat ze zullen worden gebruikt voor het

illegaal produceren of vervaardigen van drugs.

 

2. De in lid 1 beschreven gedragingen vallen niet onder dit

kaderbesluit wanneer de betrokkenen uitsluitend beogen te

voorzien in hun persoonlijk gebruik als omschreven in het

nationale recht.

 

 

Dat willen ze in Frankrijk als argument gebruiken.

Als persoonlijk gebruik legaal is,

dan kunnen alle genoemde activiteiten

om tot dat persoonlijk gebruik te komen

gelegaliseerd worden. Volgens het Europese kaderbesluit.

 

De regering voert een beleid dat tegen de europese regels in gaat.

Ze probeert ernstige drugsmisdrijven te reguleren door een gedoogbeleid met coffeeshops.

En tegelijkertijd wordt de "voor eigen gebruik kweker" als crimineel behandeld.

 

 

 

Minister Opstelten?

Excellentie?

U bent aan de beurt.

 

 

 

 

 

Komt u maar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:vape:

Share this post


Link to post
Share on other sites

wie zei ook alweer dat ik droom ofzo ...... ?

 

Legaal gaat het toch wel worden

 

de ene of de andere manier

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

De coffeeshops hier in NL zitten niet te wachten op NL social clubs & daardoor speelt Opstelten ondertussen rustig het spel door.De Franse social clubs moeten snel handelen, want Hollande heeft nu vnl zijn aandacht voor Mali om het goud daar te halen voor de VS, die het dan weer terug kunnen betalen aan Duitsland die ze goud terug wilt.Waarschijnlijk zitten het gehele Legioen daar ook om de Toeareqs om zeep te helpen mbv de luchtmacht.

 

Viva La France je maintiendrai le Chanvre médicinale bd-autres%20(7).gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...