Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
nederwierie

Beschermt wiet de hersenen tegen drank?

Recommended Posts

Mmm, zou het nog verschil maken wat je eerst doet? Drinken of blowen?

 

Als ik eerst drink en dan een blow rook, is het einde oefening... dat stijgt naar mijn bol en ik ben weg.

Rook ik eerst en drink ik daarna, is het prima te doen, zonder misselijkheid, alhoewel na 2 liter bier en 5 joints gaat het allemaal wel wat moeizaam en kruip ik het liefst mijn nest in!

 

Maar, dit verschil doet me aan het denken zetten:

 

Stel je nou eens voor dat wiet helemaal niet je lijf beschermt tegen alcohol, maar juist andersom: doordat je lever bezig is met de thc af te breken, heeft het geen tijd om

de alcohol aan te pakken, welke nu vrijelijk door je lijf kan voortbewegen, zonder dat daar al teveel anti-stoffen voor gemaakt worden, dus zou dat niet de reden zijn dat je er minder van merkt?

Het effect van drugs (dus ook alcohol) is juist dat je lichaam anti-stoffen aanmaakt en dat geeft een bepaald gevoel...? Dat is ook waar resistentie vandaan komt: iets dat je te vaak gebruikt, heeft geen effect meer

(je lichaam zit vol met antistoffen, dus het maken ervan ontgaat je, dus geen effect. Drie weekjes niet blowen en dan een blow opsteken... dan merk je het echt pas weer, omdat je opnieuw antistoffen moet aanmaken :lol:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dus als je volgende keer moet gaan kiezen, kies dan iemand met een ingewikkeld verhaal dat haast niet uit te leggen is, want die spreekt waarschijnlijk over verstandige en werkende oplossingen.

(shit zit net een komma in, anders was het ook een one-liner geweest)

 

:lol: Goede tip voor veel kiezers. Totdat natturlijk de politiek het inhaalt en bewust ingewikkelde verhalen gaat houden, er specifiek bij zeggen dat het een moeilijk verhaal is. "die bankenunie is een complex verhaal"... en er dan weer een populist met de one-liners gaat beginnen (en zogenaamd het gewone volk begrijpt).

 

Maar uh, sinds wanneer is GEEN alchohol ONGEZOND? Dat fabeltje over een wijntje per dag is al weer achterhaald (geen bron bij de hand maar onlangs gelezen). Alcohol is vergif en de minimale effecten die je als gezond zou kunnen beschouwen vallen in het niets bij de ongezonde effecten, en kun je beter bereiken door gezond eten, supplementen, bewegen, e.d.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...