rootsrockreggae 0 Posted June 29, 2011 Stel als ik hashchocomel wil maken met hash uit de coffeeshop, waar moet ik dan opletten met welk soort hash? (maroc, polm, ice-o-lator?) Ik heb al gelezen dat je sowieso nooit handhash (Afghaan) moet gebruiken om in voedsel te verwerken (ivm. mogelijk bacteriën uit het verwerkingsproces), maar beter dus zeefhash. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted July 3, 2011 Vraag in de shop welke, de verkoper weet het beste wat voor een hasj je nodig hebt, en welke er in zijn voorraadje zitten je kan het beste wietmelk maken en daar chocolademelk van. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GanjaGirl 0 Posted July 4, 2011 Ik zou mij geen zorgen maken om bacterietjes want die zijn er overal hoor. Want denk je dat ze overal voedsel inpakken met handschoentjes? vergeet dat maar. Hoe neemt bij jou de bakker het brood uit het rek? hoe geeft hij dat aan jou? met zijn blote handen dacht ik toch!!! Ik bedoel dit niet slecht hoor maar ik wil alleen maar zeggen wat maak je u druk over bacterietjes terwijl die beestjes overal zitten ook op ons voedsel hoor en ja dat wordt gecontroleerd maar toch zullen er nog altijd menselijke bacterietjes op zitten, ik ken weinig voedingszaken waar ze niet met hun blote handen aan het eten komen voor ze het aan jou geven als klant. En oke je mag dan mss wat voorzichtig zijn maar te voorzichtig is ook niet gezond. En als je echt safe wil zijn moet je volgens mij gewoon zelf gaan kweken en dan van je eigen plantjes hasj maken. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rootsrockreggae 0 Posted July 7, 2011 Thanks Toch hoop ik dat mn bakker wel zn handen goed wast Quote Share this post Link to post Share on other sites
The-Predator 236 Posted July 11, 2011 Stel als ik hashchocomel wil maken met hash uit de coffeeshop, waar moet ik dan opletten met welk soort hash? (maroc, polm, ice-o-lator?)Ik heb al gelezen dat je sowieso nooit handhash (Afghaan) moet gebruiken om in voedsel te verwerken (ivm. mogelijk bacteriën uit het verwerkingsproces), maar beter dus zeefhash. Ik zou een lekkere gram zoete wiet grof grinden en deze in 70 gr abm een 25 minuten lekker laten trekken in een 0.65 liter volle melk. Dan zeven en cacao poeder + suiker papje maken(per 200 ml melk 3.5 theelepel cacao poeder en 3 scheppen suiker + klein scheutje melk om het papje te maken) en hier de warme melk in gieten. Scheutje oude rum erin Lekker hoor op een zwoele late avond. gr Quote Share this post Link to post Share on other sites