Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
ruun51

THC uit je Grinder roken!

Recommended Posts

jep, ik heb ook zo een grinder die thc opvangt. ik vind het onwijs chill, ik heb dan vaak dat ik in elke joint een beetje thc uit de grinder doe, zodat ik net een dag langer met eenzelfde zakje wiet kan doen. zelfde trucje kan natuurlijk ook met een chill wietje en een dikke haze, maar zo vind ik het ook wel nice. ik zit eigenlijk ook nooit zonder, er zit altijd nog wel wat thc in de grinder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herkenbaar, maar je moet het wel minimaal met wat wiet erbij roken. Ik heb zelf ook zo'n grinder met een zeef eronder, en ik heb dus altijd wat voor in barre tijden. Maar als je helemaal zonder zit en je rookt de skuff alleen met tabak :) . Dat is echt vies, je rookt gewoon tabak, maar dan met een hele rare scherpe twist. Ik lees hier ook dat het handig is je grinder regelmatig schoon te maken of gewoon een nieuwe te kopen. Dat zou voor mij ook een goed idee zijn, ik heb de mijne nu circa 4 jaar en nooit schoongemaakt. En de laatste tijd valt het me op dat hij veel minder skuff opspaart. Maarja mijn vergelijk is dan altijd: of een nieuwe grinder voor €15, of een nieuwe zak wiet.... yeah. Je ziet dat ik al 4 jaar niet voor de nieuwe grinder ben gegaan B) . Maar ik wil het anderen wel echt aanbevelen. Over het effect van een joint met skuff toegevoegd, ben ik overigens erg te spreken!

 

Gr Thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet gewoon even met een borsteltje over de zeef gaan, zodat de skuff er door wordt gedrukt. Dan krijg je in een keer weer heel veel skuff :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En als alles helemaal 'vuil' is en plakt, heb ik nog een goede methode die echt werkt. Je vult je grinder met sterke alcohol, ik had wodca gebruikt, en al je thc gaat veel makkelijker los. Bijkomend voordeel, de wodca verontreinigt je thc niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

Lekker glaasje wodka met THC. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

moet je het eigenlijk wel eerst wat verhitten... veel thc komt voor als een thczuur, wat door warmte gedecarboxyleerd wordt tot delta 9-thc, wat hetgene is wat we willen

roken en verdampen geeft deze warmte dus, wietboter maken/bakken ook, maar onverwarmde wiet(of skuff) eten zal dus veel minder effect hebben

 

btw, skuff(/trichomen/kristallen) is niet hetzelfde als thc, skuff bevat thc, maar ook genoeg andere leuke stofjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...