Jump to content

Smokahthomas

Members
  • Content Count

    211
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smokahthomas

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Door wat kalk in je aarde te doen? dan gaat de Ph-waarde omlaag. Want je moet begrijpen dat de ph-waarde van je aarde niet meteen veranderd naar de waarde die je water aangeeft. Grotendeels van het water loopt waarschijnlijk weer de pot uit en de aarde gaat toch wel zijn eigen leven leiden. Probeer dus (het liefst tijdens het potten) wat kalk toe te voegen, het kan natuurlijk ook altijd later. Probeer eerst wat kleinere hoeveelheden om te kijken hoe jouw aarde hier op reageert. Succes! Grt. Smokah Thomas
  2. Die greenhouse in Den Haag is niet van dezelfde eigenaar als de twee greenhouses in A'dam, just to make that clear
  3. Net L.A. confidencial x NYC Diesel gehaald. Ah zo lekker, ik ben blij dat de NYC Diesel overheerst. Nu met tabak, maar ik ga zowieso vanavond een pure hiervan draaien!
  4. Ziet er allemaal mooi uit, goed om lekker vroeg te beginnen als je niet verduisterd. ik heb een jaartje verduisterd, kost wel een hoop moeite en discipline. Hoopdat het een moi jaartje buiten gaat worden met veel zon uren! Ben je trouwens wel van plan om te toppen ect. zodat het geen 3 meter bomen worden? Greetz Thomas.
  5. Bij mij moesten er 4 verstands kiezen worden getrokken, twee aan elke kant. Dat heb ik iin twee keer laten doen, en elke keer een uur na de behandeling gewoon mijn jointje gerookt, ging prima nergens last van gehad. Behalve de combie tussen ibrufen, de verdoving en thc viel uit eindelijk wat minder goed. Toen moest ik even "rusten"op bed. Gr Thomas.
  6. Als je zeven bent zit je in groep drie. Dan leer je rekensommetjes als: Er staan 7 mensen bij de bushalte, de bus neemt er drie mee, hoeveel mensen staan nog bij de bushalte? En niet 10 euri de gram, dan verkoop ik 30 kilo en dan maak ik drie ton omzet. best ongeloofwaardig.
  7. Het domste voorstel in tijden. Het land begeeft zich volgens de meeste politici in crisis, er zijn belangrijke zaken die geregeld moet worden voor de toekomst. En waar gaan we het dan in de hofstad over hebben? Juist, wiet. Want zo los je alles op! Zo kom je verkiezingsbeloftes na! We gaan een stof (die volgens volgens mijn kluwers wettenbundel al verboden was) na een bepaald percentage tot harddrugs bestempelen! Dit geeft oplossingen, want: Politie, kan nu random joints gaan laten controleren! Niet dat de politie nodig is op andere vlakken, nee. De pakkans voor (andere) criminele delicten is al hoog genoeg (ik heb me laten vertellen 17%, maar ik heb ook een keer 8% horen vallen). Het is toch belachelijk met zoveel behoefde aan meer blauw op straat en al dat gezeur, dat ze potverdomme pretsigaretjes gaan zitten testen op de werkzame stoffen! En we hebben ook weer en nieuwe stok om de coffeeshops te slaan! Want, hun mogen de wiet niet eens legaal inkopen, Ze kunnen het wel op thc percentage laten testen maar dat resultaat zal toch nooit erkend worden! Ze mogen maar 500gr op voorraad hebben, hoe wil je dat up to date aan een norm houden? Waarvan we ons nog aan het afvragen zijn hoe de overheid zelf die norm gaat hanteren? Maar ja, het wordt weer allemaal voor ons beslist, want als de volksvertegenwoordiging een statement naar zijn kiezers met deze actie maakt dan is dat: Beste Nederlanders, wij achten jullie gewoon weg niet capabel om zelf beslissingen te maken. Wij zullen voor een onzinnig iets als cannabis al helemaal geen referendum houden. Want dan krijgen we te horen wat jullie er echt van vinden en dan moeten we dat weer in de wind gooien omdat het referendum niet bindend is en eigenlijk helemaal geen democratische waarde heeft voor jullie. Want we doen toch wel wat ons het beste voor jullie lijkt! We geven de blower een vette stomp in zijn maag, hebben een stok om coffeeshops te slaan en creëren daarmee nog wat extra haken en ogen in het al zo fragiele en slecht gedragen (onder de volksvertegenwoordiging) gedoogbeleid! Dit vind ik ervan, en hier moeten jullie het mee doen. Nee grapje, maar als je het zo leest... Best belachelijk he? Zitten we dan in een van de beste democratieën van de wereld, die in mijn opinie steeds meer naar zijn klote wordt geholpen door figuren als dhr. Opstelten. Domme rechtse bal . Gr Thomas.
  8. Herkenbaar, maar je moet het wel minimaal met wat wiet erbij roken. Ik heb zelf ook zo'n grinder met een zeef eronder, en ik heb dus altijd wat voor in barre tijden. Maar als je helemaal zonder zit en je rookt de skuff alleen met tabak . Dat is echt vies, je rookt gewoon tabak, maar dan met een hele rare scherpe twist. Ik lees hier ook dat het handig is je grinder regelmatig schoon te maken of gewoon een nieuwe te kopen. Dat zou voor mij ook een goed idee zijn, ik heb de mijne nu circa 4 jaar en nooit schoongemaakt. En de laatste tijd valt het me op dat hij veel minder skuff opspaart. Maarja mijn vergelijk is dan altijd: of een nieuwe grinder voor €15, of een nieuwe zak wiet.... yeah. Je ziet dat ik al 4 jaar niet voor de nieuwe grinder ben gegaan . Maar ik wil het anderen wel echt aanbevelen. Over het effect van een joint met skuff toegevoegd, ben ik overigens erg te spreken! Gr Thomas
  9. Dat hele gezeur met takjes in de wiet ben ik ook zat. Ik ken veel ervaren en onervaren blowers die de mythe in leven houden. Vooral over de meer ervaren blower en kweker kan ik mij soms nog verbazen, dat als je ziet hoe logisch sommige problemen worden aangepakt door die mensen. En je ze een minuut later de grootste onzin hoord uitkramen. En zoals er al gezegt werd, je trek aan het kortste eind omdat als je niet 1 op 1 bent, dan is er altijd wel iemand anders die de mythe ook ondersteund. Als ik een beetje lui ben dan haal ik de zichtbare takjes er uit na het grinden, eigenlijk maar met een reden: die takjes kunnen door de joint heen prikken en dat geeft gekloot .
  10. Welkom, Veel pezier op het forum hier kan je altijd met je vragen terecht, zolang je wel hebt gecheckt of je via "zoeken" of niet iemand dezelfde vraag al eens heeft gesteld . Daar zijn sommige wietforumers nu eenmaal allergisch voor . Toen ik hier lid werd heb ik ook eerst ff de kat uit de boom gekeken en daarna zelf iets gaan doen. Het koste mij athans een hoop moeite om een topic bij te houden en of mensen je ook egt volgen . Ik zal jouw topic wel proberen te volgen Ik heb al gereageerd in je topic . Greetz SmokahThomas
  11. Beste Knipsie, Als ik jouw was zou ik wel oppassen met dat lampje, als de zaadjes uitkomen. Ik had ook zo'n kastje zoals jij en daar deed ik ook een lampje op en de volgende dag toen ze uit waren gekomen waren ze allemaal gaan strekken. Eentje was zelfs naar 6 cm gegroeit en viel om, daar heb ik de heletijd zo'n stokje bij moeten houden om het recht te houden. grt SmokaThomas
  12. Zowieso naar de Dizzy Duck in de trompstraat, die shop heeft dit jaar weer twee highlife-cups gewonnen. een van mijn favoriete shops
  13. @weetje, precies wat ik bedoelde maar dan veel beter verwoord . @Elmo2007, Wietforum als hyves , het idee alleen al vind ik hilarisch. Dat je een heel profiel hebt met je naam, adres en familie gegevens. En dan gooien we er ook zo'n statusbericht over heen zoals "WieWatWaar". Zo van: Jantje Klaas, nu mijn wietplanten water aan het geven en straks even mijn dak sneeuw vrijmaken. . Ik weet zeker dat de nieuwe minister van justitie al een boner van dit idee krijgt . Maar verder heb je gelijk, elk bewijs is er een teveel. Een foto ligt er wel dik boven op, het is een kwestie van de bestandnaam in google inte tikken en je hebt zo zijn hyves (lijkt me). Keep it stealth .
  14. Ik smoke best vaak voor en tijdens het leren, (dat heb ik dan) dan kan ik me gewoon concentreren op leerwerk. Normaal heb ik een boek in me handen en zit ik na 5 min weer tv te kijken en met wiet kan ik mijn aandacht iets langer bij het boek houden. Maar als ik echt stoned ben dan gaat het wel langzamer, dus eigelijk smoken, uurtje wachten en dan kan ik non-stop leren. Als je eigelijk gewoon niet blowt zou je dit probleem met zogenaamde voordelen of nadelen niet hebben, een beetje een gecreërd probleem om smoken afte raden of juist aan te raden. Zo van: 1. Dude je moet echt niet blowen dat geeft slechte leerresultaten! 2. Dude je moet echt blowen dan kan je je veel beter concentreren! Ik denk dat iedereen het anders beleeft en daarom zijn we ook allemaal uniek, we proberen alleen vaak dingen te vergelijken en mensen dezelfde met de gelijkenis zoeken elkaar op! zoals hier:P. Helemaal offtopic maar wel filosofisch xD. Greet Thomas.
  15. Mooi resultaat. Hoe kan het dat the Clown eerst grapt dat hij wint? en dan wint hij nog ook! Nouwja in iedergeval gefeliciteerd!
×
×
  • Create New...