loadrunner 4 Posted March 13, 2011 haal een paar zakjes "Taartina" van dokter oetker. dit zijn zakjes van 12 gram waar tapioca meel en gelantine inzit verwarm een halve liter melk, samen met een gram hasj, of maak er wietmelk van (laat afkoelen tot handwarm) voeg nu een eetlepel koffiepoeder toe, en 6 eetlepels suiker ( deze verhouding) en met de staafmixer alles goed laten mixen, Voeg twee zakjes "taartina" toe. en mix weer met de staafmixer. zet nu 4 of 5 bakjes klaar. verwarm de melk tot deze nu dik is geworden, en verdeel de pudding over de schaaltjes. Een kwartier op t aanrecht laten staan en laat ze daarna minimaal 2 uur in de koelkast staan Serveren met geschaafde chocolade Taartina is niets meer dan gelatine met bindmiddel, je kan t dus ook voor desserts gebruiken, ookal zeg de verkoper dat het daar niet voor word gebruikt. tapiocameel is glutenvrij. Quote Share this post Link to post Share on other sites
11literpot 0 Posted March 13, 2011 ziet er smakelijk uit zeker de moeite waard om een keer te maken. en minder flauw dan een cakeje mzzl 11ltrwietmelk Quote Share this post Link to post Share on other sites
0xygen 0 Posted March 30, 2011 ziet er wel grappig en lekker uit Quote Share this post Link to post Share on other sites