loadrunner 4 Posted June 12, 2010 nodig, voor 4 personen marscapone 250 gram slagroom 250 gram 4 eidooiers 20 gram boter (inclusief wietboter, ligt eraan hoe sterk je m hebt, tis voor 4 personen) 150 gram suiker chocoladepoeder amaretto (1 borrelglas) espresso koffie (2 borrelglas) lange vingers één verpakking -Klop de slagroom met de helft van de suiker bijna stijf - klop in een andere kom de boter met de eidooiers en de rest van de suiker goed door, en voeg daarbij de marscapone en klop tot het weer lekker luchtig eruit ziet. -meng nu de slagroom er voorzichtig door(spatelen) doe nu de espresso en de amaretto bij elkaar, doe de helft lange vingers in een ovenschaal(of andere schaal van dat formaat), en doe de helft van de koffiedinges erover, nu de helft van de vulling, weer langevingers en de koffiedinges erover, nu de rest van de creme vulling, en bestrooien met chocoladepoeder Dit een uur in de vriezer, en dan in de koelkast zetten, de volgende dag verdelen over 4 porties. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lovely_Lady 0 Posted June 13, 2010 hey, Dit klinkt heel interessant, ik weet wat ik ga maken als dessert als de winkels terug open zijn Heb je het zelf al geprobeerd? groetjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted June 16, 2010 jaja het was iets te lekker, ik raad aan om een tweede portie te maken zonder thc boter Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lovely_Lady 0 Posted June 16, 2010 Hehe, hangt ervan af wat je wilt bereiken op het einde van de avond Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted June 16, 2010 Je zal maar een vreetkick krijgen. maar dan heb ik ook nog eens 5 pakken met oreo koekjes in chocolade die zijn me toch lekker Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wietboom 0 Posted June 17, 2010 Klinkt goed! Als ik een keer tijd heb... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lovely_Lady 0 Posted July 2, 2010 Hey Ik heb de tiramisu gemaakt, die is echt verschrikkelijk lekker!!! Dank je voor eht recept!! Quote Share this post Link to post Share on other sites