Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Frits Bom

Burgemeester Van Gijzel Wil Proef Met Legale Hennepteelt

Recommended Posts

En dit is de tekst:

 

EINDHOVEN - In de regio Eindhoven moet een proef komen met de legale kweek van hennep. Dat wil burgemeester Van Gijzel.

Van Gijzel denkt zo de criminaliteit rond hennep aan te pakken. Hij wil niet af van het gedoogbeleid of de coffeeshops. Hij zet in op de aanpak van onder meer witwassen van crimineel geld, wapen- en vrouwenhandel.

 

Burgemeester Van Gijzel bespreekt dit idee maandagmiddag met een paar collega's uit de regio en vrijdag kaart hij het aan op de landelijke wiettop in Almere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nou ja!

 

neemt de media een loopje met de hele kwestie? !!

 

een bericht plaatsen met zo'n foto er bij toont ook niet echt respect ivm de koppeling met en naar de inhoud er van, alsof ie er zelf om moet lachen..?¿!¡

 

wat van Gijzel eigenlijk wil zeggen is: die plant moet je niet gaan najagen bij de hobbyïst, die tuintjes met 3 plantjes gedogen we maar de echte grootschalige willen ze oprollen. hij staat er in ieder geval voor open en roept niet meteen dat het verboden moet worden.

 

maar goed, ik wil eerst wel eens zien wat er nog allemaal gaat gebeuren, als ze gaan verbieden wordt het helemaal lucratief en daarmee nog veel meer crimineler.

 

legalisatie haalt het criminele er van af, ieder mag wat plantjes veilig binnen of gewoon in de tuin en niemand die er nog aan begint, de grote jongens laten het liggen want er is niks meer aan verdiend en de straffen en navolging te hoog.

 

ik denk ook dat er juist veel meer gaat leven in de paddo wereld straks, niet echt stroom voor nodig dus nu juist weer wel super lucratief en voor 99.999% niet op te sporen, wacht maar af. en dan geldt ook weer: als je er goed in bent en afzet kunt maken levert het ook weer een boel kneuro's op! verbieden helpt niet want arrdse mensen nemen af en toe graag roesmiddelen, zo is het nu eenmaal, al sinds we vergist fruit aten en we alles om ons heen vrijlijk konden gebruiken en ons bestaan mee bepaald heeft.

 

de mens gebruikte cannabis in oertijden al als medicijn en waarschijnlijk heeft het hem inzicht en verlichting gegeven als zowel vredig lieve uurtjes met zijn vrouwtje en goede nachtrust na zo'n drukke dag jagen.

 

wat dat betreft zou ik wel een paar duizend jaar terug in de tijd willen, ver weg van politiek en eigenbelang en macht en geld of in een toekomst waar het wel goed geregeld en geaccepteerd is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...