Green Gold 0 Posted November 2, 2007 Ik heb nu een deel droog liggen in luchtdichte tupperware potjes, Maar nu is het probleem als je een week later het dekseltje open doet dan MEURT het gewoon En niet die lekkere wiet geur maar echt een smerige geur Trouwens ook al doe ik me wiet langer als 2 dagen in een zakkie ruikt het ook zo Wat is dit en wat kan ik hier aan doen Want als ie vers is ruikt ie Keihard naar biowiet en dat ruikt sweet Alvast bedankt Quote Share this post Link to post Share on other sites
kobuz 1 Posted November 2, 2007 Glazen wekpotten doen het voor mij heel goed. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roeieklok 0 Posted November 2, 2007 Er is mij op dit forum verteld om iedere dag de wiet even te luchten. Ik bewaar het nu in van die grote plastic dozen van de Blokker en iedere dag haal ik de deksel er voor een paar minuten vanaf. Vorig jaar heb ik het in een grote Tupperwarebak gedaan maar daar was mijn vrouw niet blij mee. Dat ding heeft na afloop maanden naar wiet gestonken. Groeten, Roeieklok Quote Share this post Link to post Share on other sites
ThE WhiZ 2 Posted November 3, 2007 gewoon invriezen. gaat heel goed. en wachten tot de prijzen de pan uitstijgen hahahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
citroax 1 Posted November 4, 2007 is je wiet wel echt goed droog? dit probleem heb ik namelijk nooit gehad. Ik droog het doe het in een zak, laat het 1 week iedere dag luchten voor een uurtje en dan gaat het de strijkzak in. Ruikt altijd perfect. citro Quote Share this post Link to post Share on other sites
trash 0 Posted November 4, 2007 Ik laat het heel goed drogen, als je een takje buigt dat die ook echt knakt. Meestal is dat hier een week of 3 En daarna gaat het de wekpot in en op een donkere koele plaats lekker nakuren.(3mnd) Ik vind dat de wiet pas de definitieve smaakt heeft als het teminste een maand of 3 rustige heeft gelegen(het wordt minder scherp) maar dat hoef je niet met mij eens tezijn. Trash Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nederbelg 0 Posted November 4, 2007 gewoon invriezen. gaat heel goed. Dit klinkt wel goed, had er ook al aan gedacht maar wist niet of dit wel kon. Moet je de wiet eerst voorbereiden voordat je het invriest? Of gewoon de wiet droog in een vrieszakje steken en de vriezer in?? Quote Share this post Link to post Share on other sites