Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Ach ja Whazzup. Geen dikke toppen, maar toch ben ik weer een stel zaden rijker waar ik de komende tijd lekker mee kan experimenteren. Vooral de TMB's maakten toch nog flink wat trichomes aan, dus ik denk dat ze bij een wat zorgvuldiger kweekje best eens voor een lekker wietje kunnen gaan zorgen. :o

 

Ik schat dat ik van TMB#4 (die korte) zo'n 700 zaden geoogst heb. Zojuist de twee resterende planten ook gestript. De TMB#1 had behoorlijk wat rot, dus geïnfecteerde zaden heb ik linea recta naar de vuilnisbak verwezen. Ik denk dat er desondanks toch nog ruim 300 bruikbare zaden vanaf gekomen zijn die nu te drogen liggen.

 

De Ecuador#4 (de paarse) heeft eigenlijk te weinig tijd gehad zich echt goed te ontwikkelen. Er zaten vrij weinig rijpe zaden in, maar de aanzet was er wel en ook de trichomes ontbraken niet. Wat me vooral opviel tijdens het oogsten was de opmerkelijke geur die deze Ecuador verspreidt. Een heel fruitige geur die erg doet denken aan de befaamde NYCD. Ik ben erg benieuwd of dat karaktertrekje doorgegeven is aan de zaden en of er tussen de oorspronkelijke zaden misschien meer van dit soort fenotypen zitten. Dat ga ik zeker nog eens uitzoeken... ;)

 

Na het weekend volgen er nog wat foto's van de oogst, de zaden dus. Stay tuned... :nerd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een magere 40 zaden geoogst van de paarse Ecuador, maar hopelijk blijkt hier straks wat vuurwerk tussen te zitten. Ik ben achteraf niet eens zo rouwig om het feit dat de dames bestoven zijn door een andere man dan ik zelf gepland had, want deze vent had een prachtige bouw en daarnaast ging alles toen hij eenmaal in bloei stond erg snel. Misschien heeft hij dus enige invloed op de bloeiduur en blijkt het nog helemaal niet zo'n gekke kruising te zijn, we'll see...

 

Hieronder nog een keer een korte samenvatting. Kijkt en vergelijkt! :spliff:

 

med_gallery_4881_2531_29189.jpg

 

 

med_gallery_4881_2531_38225.jpg

 

 

med_gallery_4881_2531_27661.jpg

 

 

med_gallery_4881_2531_34686.jpg

 

 

Dat was 'ie dan dames en heren. Allemaal bedankt voor jullie aandacht en positieve reacties. De voorstelling gaat insha'allah binnen niet al te lange tijd weer verder, zelfde soorten, andere locatie... Ik hoop jullie dan allemaal opnieuw te mogen begroeten.

 

¡Hasta la próxima! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...