twan 0 Posted September 28, 2006 hallo beste chefs,ik ben al een tijdje van plan wietmelk te maken.kan ik dat ook met overtollig bladafval?of takjes, gevonden in je wiet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neus 0 Posted September 28, 2006 Ja hoor, zolang er maar thc op zit, wit en glinsterent gewoon inkoken die hap, en boter van maken.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SnipedDragon 0 Posted September 28, 2006 Boter? Dit gaat toch echt over melk Moet overigens goed kunnen, lekker volle melk met klontje roomboter moet lukken. Of het lekker is gezien de hoeveelheid die je zal moeten gebruiken met bladafval is een 2e. Beter is het om hasjmelk te maken, hier heb ik al zeer positieve ervaringen mee. Zeer eenvoudig en veel lekkerder. Vooral als je er hot chocolate poeder, en wat koffiemelk doorheen gooit Quote Share this post Link to post Share on other sites
twan 0 Posted September 29, 2006 Boter? Dit gaat toch echt over melk Moet overigens goed kunnen, lekker volle melk met klontje roomboter moet lukken. Of het lekker is gezien de hoeveelheid die je zal moeten gebruiken met bladafval is een 2e. Beter is het om hasjmelk te maken, hier heb ik al zeer positieve ervaringen mee. Zeer eenvoudig en veel lekkerder. Vooral als je er hot chocolate poeder, en wat koffiemelk doorheen gooit mercikes,volgende week na de oogst een reactie van mijn eerste antwerpse space chocomelk.iedereen uitgenodigd om te komen proeven Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jahbless 0 Posted September 30, 2006 Daar houd ik je aan! Quote Share this post Link to post Share on other sites