Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
SpacingBen

Waarvoor Gebruikt De Plant Zijn Thc?

Recommended Posts

Ik bedoel hij zal die mooie kristalletjes vast niet produceren met het idee er mensen mee knetter te maken ;)

 

Al zou dat natuurlijk een hele lieve gedachte van het plantje zijn :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

beschermingvan de zaden tegende weersinvloeden en tegen uitdroging in de natuur.vraat van beesten die het misch ook wel een ;) lekker plantje vinden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thc word afgescheiden door de vrouwelijke bloemen en is nogal een plakkerig boeltje. Dit gebruikt de plant om het stuifmeel die de mannen in de lucht strooien beter te kunnen vangen met het oog op bevruchting.

Waarom die thc bij ons zulk effect heeft is een andere zaak, maar zo kun je je ook gaan afvragen waarom tabak met z'n nicotine een effect heeft bij het roken, en zo zijn er vele planten die een geestesveruimende werking hebben...Dat de planten dit produceren om een bepaalde reden ? Waarschijnlijk wel, op die manier zijn bvb kersen ook lekker zoet, niet opdat wij ze lekker zouden vinden, maar wel de vogels die alzo de pitten verspreiden...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ff gespeurd op inet.

Er wordt nog zoveel onzin verteld over het plantje, dat ik het niet kan nalaten om hier ff de wijsneus te spelen.

 

De wietplant kwam voor in een gebied waar het overdag erg heet is, en s' nachts ook weer erg koud kan zijn. In de bergen kunnen die verschillen erg hoog liggen. Als we de plantjes nu eens goed onder de loep nemen, en kijken hoe ze overleven en zich voortplanten, dan kom je erg mooie en vernuftige dingetjes tegen. Dat die nog lekker uitpakken voor ons ook, is mooi meegenomen natuurlijk! Al snel in z'n vegatieve fase krijgt het plantje (vooral de vrouwen) een aantal kliertjes dat niet te tellen is voor het gewone oog. Als je de plant tegen het zonlicht inhoudt, kun je ze dat zien. Het lijken op miljoenen haartjes, maar het zijn in feite kliertjes.

 

 

 

In dat kliertje wordt de hars aangemaakt die de plant, de bloemetjes en helemaal het zaad, moet beschermen. Die bescherming bestaat hieruit dat de plant druppeltjes hars uit al die klieren laat komen, en het meest op zijn kwetsbare plaatsen, zoals rondom de bloemhuisjes en de zaadlobjes. Die hars zorgt ervoor dat de plant niet kan uitdrogen bij die hitte overdag! De hete zon laat de hars vloeien, dus de toppen daar zijn "bevloeid" met die harsige substantie die wij kennen als hasj als je het concentreert. In de nacht wordt het er erg koud en wordt die hars keihard! Dat geeft de plant dus weer bescherming tegen de kou! En overdag gaat het gewoon door. De zon komt op, de hars wordt week, en de plant is weer beschermd! De prop hars waar de ‘wilde’ zaadjes daar in op de grond terecht komt, zorgt vervolgens voor bescherming van het zaad tot het voorjaar. Slim plantje he, die Cannaplant!

 

komt van no mercy supply ;) lees hele verhaal zover als niemand gelezen heeft

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...