Jump to content

BIO-Flores

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BIO-Flores

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Nee dat was me ook al opgevallen!! Juist als het donker is gaat de plant zijn werk doen, dus misschien dan nog ff alles er uit halen wat er nog inzit!!??
  2. Hey whiz, Mag je ze nou tijdens de drie "donkere", laatste dagen geen water meer geven (en drie dagen ervoor wel water) of juist eerst drie dagen geen water en daarna drie dagen in het donker, zonder water????? Dus samengevat: Drie wel, drie niet (donker) of drie niet, drie niet (donker). Greetz
  3. Ok beter, ik heb niks te vrezen dus. Ik heb ze weggehaald en nog geen nieuwe gespot.
  4. Ik heb recent wormen uitgezet, gewoon gezocht op een grasveldje. Zou het met hen zijn meegekomen? Je zou denken dat door de wormen me aarde juist niet compact is inmiddels. En ik gebruik ook een tensiometer en die is haast niet onder de 80 mBar geweest. En me aarde is trouwens een all-mix van de GS.
  5. Foto staat al in me gallerij. Check daar ff als je wil!! En ik heb me groentes al gegeten voor vandaag .
  6. BIO-Flores

    Highlander kweekfotos.

    Fotos van verschillende stadia in een Highlander kweekkast.
  7. Ik kom zojuist tot de conlusie dat ik een aantal paddestoelen heb groeien rond 1 van me planten. Me planten staan in een highlander kweekkast en ik heb dit nog nooit meegemaakt. Is dit een slecht teken?
  8. Oke, ik weet genoeg, bedankt allen. Ik neem gewoon een mat met thermostaat met een middel wattage. @ ratten: ik heb die verwarmingsmatten van Ter niet kunnen vinden???
  9. Moet ik dan niet gewoon een mat nemen met een zon laag mogelijk wattage of gewoon helemaal niet doen?
  10. Een dimmer? hoe bedoel je dat? Kan ik me potten niet gewoon op die mat zetten?
  11. Ik heb ergens gelezen dat de optimale bodemtemperatuur tuusen de 18 en 23 graden ligt. Ik wil daarom verwarmingsmatten gebruiken omdat dit voldoet aan mijn eisen t.o.v. verwarmingskabels. Heeft iemand ervaring hiermee? Zo ja, hoeveel watt kan ik het beste gebruiken voor 1m2? Is de warmteafgeving daarbij ook te regelen?
  12. Ik dacht al, . Gelukkig zit dat rare ding niet op jouw kassie!
  13. Bij je eerste fotos, zit aan de rechterkant een zwart iets aan je kast vast. Ik hoop dat ik geen dingen zie die er niet zijn!
  14. Ik heb terug gelezen en weet genoeg. Ik wilde ff weten wat die zwarte kist aan de zijkant is/doet. Iemand had dat al gevraagd maar kon het antwoord niet vinden. Ik heb zelf denk ik de versie kast voor de jouwe, vandaar.
×
×
  • Create New...