Jump to content

nakatomy

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nakatomy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. hoi werk super zon kast.heb er zelf een .draaide de eerste keer gelijk 750 gr.
  2. de dames maaken mooie topvorming aan alle dames bij elkaar superdikke steel het gaat allemaal perfect geen last van beestjes of andere gekke dingen.
  3. he mikeh ,dat doorschieten lijkt maar ligt er misschien aan dat de foto van boven is genomen. de ph is 5.3 en de ec 1.7 ik houd me aan het schema wat ik erbij heb gekregen.
  4. en we zijn weer een weekje verder alles gaat zijn gangetje.
  5. hoi mdekweker , ik geef ze aqualogic dat zat bij de kast inbegrepen.ik houd me precies aan het voedingsschema . zijn er nog meer mensen hier op het forum die aqualogic gebruiken?
  6. persoonlijk vind ik het er niet slecht bij staan ,ze beginnen goed in de bloei te schieten.
  7. he Asgrow, het klopt helemaal ik heb er een net bijgekregen .deze kan ik op de groene rand in de kast monteren .dit moet ik echter nog doen maar dat gaat goedkomen.
  8. he asgrow, wat er in 2 weken allemaal wel niet kan gebeuren.
  9. he asgrow , bedankt voor de tips.ik had 12 stekjes en heb een selectie gemaakt waarvan er nu 8 van overgebleven zijn.dus in 2 bakken staan er 2 in .het is wel een leuk idee om dat straks met de andere bakken te vergelijken.de helpdesk is 7 dagen per week te bereiken tot 23:00.ik ben zelf ook naar de semianar geweest ,ikvond het leuk en leerzaam van opzet .ik heb de seminar tevens op cd meegekregen.gr naka
  10. wat ik met die fotos verkeerd heb gedaan weet ik niet .de wortelgroei is goed.ik dacht ze na een week op de bloei konden volgens het schema wat bij die kast zat.dus je adviseerd om er nog een paar dagen mee te wachten ?ik ga ze toppen overigens.
  11. een paar nieuwe fotos .de dames zijn nu 1 week jong.ondanks de te lage vochtigheid vind ik dat ze er niet slecht uitzien.ik ga ze vandaag ook ik de bloei zetten.
  12. ik had een vraag: hoe belangrijk de luchtvochtigheid nu werkelijk /wat zijn de cosuquenties als de luchtvochtigheid te laag is?
×
×
  • Create New...