Jump to content

zward

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zward

  • Rank
    zomaar een lid

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Antwerpen
  1. Wat een mooi weer, mooi zonnetje, mooie temperaturen, mijn plantjes zullen wel zin hebben om te groeien hoop ik !! Ik heb daarnet foto's genomen met het brakste fototoestel wel, sorry voor de slechte kwaliteit maar dan kunnen jullie al eens zien hoe (ver) ik al sta met mijn plantjes! Na heel lang uitzoeken hoe je hier fotos moet opzetten heb ik het hopelijk juist gevonden. dus, al een kleine vooruitblik : Zeg maar wat jullie er van vinden en wat er mogelijk nog beter kan .. Zonnige groeteee !
  2. zward

    DeWiet

    Kweek1
  3. Volgens mij kun je larven en andere ongediertje heel gemakkelijk bestrijden met een productje dat je in je keuken bouwt het is denk ik iets met pepers en nog iets straf, wat water erbij, en over je planten sproeien. weet niet meer juist hoe dit in zen werking gaat, lang geleden dat ik het gelezen / gehoord heb. misschien vind je het nog wel zo moeilijk kan dat niet zijn..
  4. Goedendag, Ik ben Ward, 18j oud uit Antwerpen. Ik heb onlangs zaadjes laten ontkiemen die ik nog had van vroeger, ik dacht dat het purple haze was, maar dat weet ik niet meer zeker. Ik heb ze dus ontkiemd en 3 van de 4 zijn uitgekomen dus dat was al dik in orde!! Dan heb ik ze geplant (een weekje geleden fzo) beetje in de late periode, maarja.. maar ze steken nu hun kopje al boven en de plant zal stilaan wel beginnen groeien. Ik heb vroeger ook veel op wietforums gezeten omdat ik al die info gewoon echt erg intressant vond, maar ik ben het één en het ander vergeten. Ik weet dat als je buitenkweekt, zonder producten, je wel wiet zal hebben en dat kan veel zijn en goed, maar als je het behandelt met wat productjes (lees als voeding) zal dit uiteraard beter gaan. Nu weet ik het niet meer helemaal zeker, maar als ik vismix toevoeg, volgens het schema, en top stimulans , dan is dit normaal toch al een hele goede zet in de goede richting he, toch?! Die vismix geef ik dan tijdens de hele groei? , maar die top stimulans weet ik niet meer zeker? Moet die ook doorgans de groei en bloeiperiode gevoed worden? of alleen als die plant in bloei staat? Ik hoop dat jullie mij hier wat kunnen helpen, en mij véél tips geven zodat ik als de tijd rijp is, een lekker oogstje af me plant kan halen dat er goed uitziet en met liefde gekweekt is!!! Fotos volgen nog !! Dank u alvast Greeeeetz
  5. Ben 15 maar wordt binnen een maand 16
  6. zward

    DeWiet

    Kweek1
×
×
  • Create New...