Jump to content

Juliantje

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Juliantje

  • Rank
    Groentje
  1. de nederlandse wietindustrie wordt wel de nek om gedraaid, langzaam maar zeker, de overheid wil illegalizeren en shops sluiten, maar dit kan niet zomaar, daar is teveel weerstand tegen, dus dan maar alle kwekers in nederland oppakken en dan moeten shops wel dure troep uit polen e.d. importeren en gaat et allemaal fout, wietschaarste etc, slechte wiet, dure wiet. en als er gelegaliseerd wordt moet de kweekook gelegaliseerd worden, en dat is nou net juist wat de overheid niet wil, al zou het voor de overheid wel heel veel geld betekenen, maja de EU zou btje gek worden en dat wil Balkenende nie natuurlijk..
  2. ja behalve dat volgend jaar 20-30% van de amsterdamse hoeren op moet kassen.. en de coffeeshops overleven het dit jaar nog wel.. maar over een aantal jaren is wiet gewoon niet meer te betalen en dat moeten we zien te voorkomen
  3. de nederlandse politiek boeit zich echt niet om die paar miljoen die ze met het sluiten van de coffeeshops verliezen.. daar verzinnen ze wel andere leuke manieren voor om ons het geld uit de mouw te kloppen.. de coffeeshops weg, de hoeren weg, nou dan zijn ongeveer de helft van de inwoners en 80% van de toeristen weg.. failliet nederland..
  4. ja het blijft steeds duurder worden tot er teveel mensen stoppen met halen in coffeeshops en illegaal gaan kopen of zelf kweken en op deze manier wil de overheid de wiet op een indirecte manier illegalizeren.. via de politiek is daar teveel weerstand tegen maar op deze manier kan niemand er wat aan doen..
  5. Het duurder worden van de coffeeshops wordt bewust door de overheid en de politie gedaan. door in Nederland alle middelgrote kwekers van 100-1000 planten op te pakken zijn coffeeshops gedwongen duurdere en slechtere wiet uit het buitenland, voornamelijk Polen, te halen. door dit beleid willen ze ervoor zorgen dat minder mensen blowen en coffeeshops sneller failliet gaan. de enige manier om dit tegen te gaan is door op kleine schaal KWALITEIT te leveren aan coffeeshops.
  6. @blowsterkte.. de prijs is precies 100% winst. dus als de coffeeshop 10 euro voor je haze vraagt en jij krijgt 4 moetje volgende keer 5 vragen.. of niet 10 kilo tegelijk aanbieden, want dan betaalt ie ook minder..
  7. voor goedkope leds moet je ff kijken op leds-buy.nl @ lemming, omdat je aan het expirimenten ben kan je miss beter je kast in 2 delen opdelen en eentje met bijv. 100 blauw en 200 rood en eentje met 50 blauw en 400 rood doen..
  8. kweken op iets anders dan 400W lamp.. ledjes of tl ofzow..
  9. hoe diep groeien de wortels van een plant, hoe ondiep kan je dus de plantenbak maken zonder dat het echt schade doet aan de opbrengst..
  10. hoeveel ledjes van welke soort heb jij nu hangen? en hoeveel planten staan er op die 0.45m2? dan ga ik het net iets anders doen en dan kan ik daarover weer feedback geven uiteindelijk.
  11. puur in een bluntje:D, of net genoeg om niet steeds uit te gaan in een vloeitje, zoals Panzer en pYro..
  12. jah ik ben nie zown natuurkundige noch wiskundige, maar als je het zo uitrekent heb je een punt.. alleen doordat jij maar 20 graden stralingshoek heb moet je ze amaal boven elkaar hangen.. en met die 75 graden hoek is het iets beter werken, maar heb je der dan ook minder nodig? ik heb geen verstand van lichtbenodigdheden van planten, al helemaal niet wietplanten, heb hier elders op het forum nog wat gevonden over lumen en dat soort dingen maar als ik 10 planten op 0.75m2 wil hebben hoeveel ledjes heb ik dan nodig? en weet jij toevallig iets af over het gebruik van UV/paarse ledjes als ondersteuning bij het rood en blauw, want de paarse ledjes geven iets van 500mcd uit, maar volgens mij hebben planten ook uv nodig toch? dus miss goed als ondersteunende taak voor de planten.
  13. Juliantje

    Verloren Kans

    ik denk dat GroenVrij heel goed werk heeft gedaan in de tijd dat ze bezig zijn geweest, ongeveer anderhalve maand voor de verkiezingen werd nog ff snel besloten mee te doen, dat ze dan niet overal kiesbaar zijn vind ik zeer jammer, want vooral stoners die hebben geen zin om 2 uur te reizen om te stemmen, en het feit dat GroenVrij natuurlijk maar 7 punten heeft en geen volledig programma. maar wat ik zo snel kon lezen was dat iedereen aan het zeuren was dat het alleen om wietlegalisatie gaat, maar dat is helemaal niet zo, wat ik vande site kan lezen is max 10 zaadjes per persoon tegelijk, dus maximaal 10 planten.. en belangrijkere punten waren het INDUSTRIELE hennepteelt, echt een superoplossing voor grondstoffen tegenwoordig, je kan er 1001 producten van maken, o.a. biobrandstoffen, touw, kleren e.d. ook andere kanten van het landelijk beleid worden aangestreept maar een aantal redenen waarom er weinig op groenvrij is gestemd zijn volgens mij tekort aan 'belangrijke' punten als zorg en vooral het financiele verschil tussen rijk en arm. Ik zou heel graag GroenVrij willen helpen met een completer programma voor over 4 jaar, maar ik denk dat een plaatselijk beleid ook in de aankomende jaren een belangrijk steunpunt is die GroenVrij wel moet benutten. 1 negatief punt was natuurlijk de campagne zelf, een internetsite en enkele duizende flyers voor coffeeshops e.d. voor de actieve periode van GroenVrij natuurlijk best een actie maar in Nijmegen werden er wel flyers uitgedeeld mr ik moest nr arnhem om op GroenVrij te stemmen(valt mee maar toch) en in Leiden was er totaal geen bekendheid van GroenVrij.. niemand wist er iets vanaf, hier moet ook iets aan gedaan worden, er zijn genoeg mensen die de ideeen goed vinden maar dat er A. niet genoeg verschillende punten zijn en B. punten niet duidelijk genoeg uitgewerkt.. m.v.g. Julian, GROENVRIJ YOU RULE, maar het kan altijd beter:P de wiet is altijd groener bij de buren;)
  14. overal in nederland is dit probleem, kom zelf uit leiden daar zijn de prijzen afgelopen jaar van 5 euro naar 6,50 etc verhoogd, nu woon ik in nijmegen is het ook amaal naar 6,50 tot 7 euro verhoogd, eigen kweek is toch de optie denk ik, zouden LED lampjes je temperatuur niet een beetje verlagen? al zou dit expirimenteel blijven kwa opbrengst enzo..
  15. als het goed is kanje die ledjes der op ongeveer 10cm boven hangen, de hitte is te verwaarlozen, maar leddie had niet genoeg ledjes staan, die werd bestraald door volgens mij 50 witte ledjes.. en dan is het nutteloos. maar ik ben fan van led-projectjes. zit zelf te kijken naar een kweek met hyperfluxledjes, maar daarover later meer.
×
×
  • Create New...