Jump to content

Honda

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Honda

  • Rank
    zomaar een lid
  1. @Thegrowshop: Wat moet ik met een spelletje, ga ergens anders heen met je reclame of lees de topic. @Whazzup: Ik heb geen probs met laden? @Mikeh: Tnkx Even een refreshment: Dit gaat vooral om module2 en module1: Module1:= Voor communicatie naar de pc (in toekomst USB) Module2:= een module die tempratuur en luchtvochtigheid meet en daarop een ventilator en luchtbevochtiger aanstuurt. Deze kan zowel in volledige automatische mode of manuele mode functioneren. De software: Deze software houdt de metingen bij van de verschillende modules die aangesloten zijn op het netwerk van module1. Ook kunnen modules ingesteld worden met deze software. Enkele screens van de nieuwe functies. Screen wanneer een device in automatische mode staat: En een screen wanneer een device in manuale mode staat: @Priest en andere: de kosten van software + module1 + module2 zal tussen de 100 en de 150 euro neerkomen. Tot de volgende post..
  2. Hallo, Na een lange periode dan een (kleine) update. Als eerst een reactie op het vorige: X-10 is een leuk protocol, maar de implementatie ervan, ook wanneer je het zelf maakt blijft prijzig. Ook de constructie is redelijk gevoellig omdat je de 120khz frequetie gesynchroniseerd over de netlijn van 50hz moet gooien. De kosten zullen aanzienlijk stijgen wanneer alles X-10 wordt. Twee modules zijn reeds gebouwd en in testfase. Module 1 en module 2 draaien al. Module 1 is volledig operationeel en getest. Module 2 draait, de unit tests zijn gedaan, nu de combinatie nog. Dit laat zich wachten tot dat de software voor de pc iets verder is ontwikkeld. De andere modules zijn vooralsnog niet in aanbouw, maar de schema's zijn er al wel. Een extra toevoeging van module 3 is dat hij klokradio gestuurd wordt. Alvast een screenshotje:
  3. De electronische schema's zijn af, de producten moeten echter nog besteld worden. Daarna zal de software geschreven moeten worden, zowel voor de controllers als voor de PC. Hier alvast een plaatje van de systeemopzet: Module1: Een converter voor compoort naar busnetwerk. Module2: Een module die schakelt de bevochtiger en ventilator. Module3: Een module die de lampen op tijd schakelt. Schakelvermogen voor alle apparaten: MAX 2500W @ 240V/50Hz Module 2 kan de ventilator traploos in toerental regelen. (nog wel getest worden) Er kunnen maximaal tot 32 modules worden aangesloten!! Er komt ook een andere variant van Module 2 die 12V motoren kan schakelen en regelen. Tijd om weer te ontwikkelen.
×
×
  • Create New...