Jump to content

HansKlok

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HansKlok

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ondertussen wat 'Bad Trip' topics doorgelezen, en ik vermoed toch sterk de stress. Alcohol en Drugs versterken gevoelens, dat was me eigenlijk al bekend. Maar toch vreemd dat ik 24 uur later vanuit het niets weer last kreeg. Ik ben weer wat gerustgesteld... Ik ga zeker rustiger aan doen, dat wel!
  2. Ik rook zeker wel 4 joints per week, dus ik kan wel zeggen dat ik redelijk ervaren ben in de wereld van blowen. Afgelopen zomer voor het eerste plantje in de tuin gehad, waarvan ik afgelopen maandag de laatste heb kunnen roken. Donderdag kreeg ik vakantie, om dat te vieren begon ik met een lekkere Whopper van de BK. Ik had nog wat tijd over en besloot om even te genieten van een lekkere joint. De desbetreffende coffeeshop (ik noem geen naam om een valse beschuldiging te voorkomen) wist ik wel te vinden, waar ik normaal gesproken nooit kom maar nu even toevallig wel. Ik koos voor een lekkere HAZE-joint (voorgedraaid) om die onder het genot van een koud cola'tje op te roken... Als snel merkte ik dat dit jointje niet lekker viel, ik voelde me erg gespannen en een beetje trillerig, iets waar ik als 'nuchter' persoon nooit last van hebt. Maarja, ik besloot om door te roken om een ontspannen gevoel te creeeren. Dit pakte volledig verkeert uit, ik voelde me ontzettend naar en besloot om de zooi te laten staan en een luchtje te scheppen. Ik voelde me wat beter en besloot de trein richting huis te pakken. In de trein ging het volledig mis, het nare gevoel kwam weer terug en pakte heftig uit. Ik kon niet stil zitten en begon een beetje te trillen, ik deed er echt alles aan om niet 'k.o' te gaan, althans daar was ik bang voor, maar ik wist absoluut niet wat er komen zou. Ik was niet echt duizelig ofzo maar het gevoel was echt onbeschrijvelijk KUT. Ik keek enorm uit naar het moment dat ik weer de trein uit kon om lucht te scheppen. Een dag later (red. Vrijdag) had ik er 's ochtends amper last van. Ik voelde me wel ok en stond om 8.00 op de werkvloer. Echter toen ik 's middags weer in de trein zat, kreeg ik hetzelfde gevoel weer terug. Daaruit kan je denk ik wel opmaken dat het de 2e keer iets psygisch (of hoe schrijf je dat) was. Na weer dat heftige nare gevoel ging het weer wat beter, maar niet helemaal. Het gevoel was de rest van de dag licht (nu nog steeds) aanwezig. 's avonds moest ik weer terug met de trein, maar had het lang niet zo zwaar als daarvoor. Ik ben er echt enorm van geschrokken en heb vandaag geen weed gerookt, tevens heb ik besloten om er een punt achter mijn blow carriere te zetten... Dit wil ik nooit meer mee maken... Ik heb een best stress volle week achter de rug en misschien was dat wel de boosdoener. Gelukkig heb ik nu 2 weken vakantie... Hebben meer mensen dit soort ervaringen gehad? Zou het aan de weed liggen of aan mijzelf?
  3. Bedankt voor je reactie, maar ik kan het echt niet langer meer aan zien. Bijna in elke top is er wel toprot te vinden. Bij de één wat meer dan bij de ander... Nee dit ga ik volgend jaar anders aanpakken, hopen dat de wiet dalijk een beetje te pruimen is... Morgen hakken dus met pijn in het hart...
  4. Beste lui, Om te voorkomen dat ik topic 3000 open met de vraag: Hoelang moeten ze nog? heb ik er voor gekozen om even wat advies in dit topic te vragen. Helaas heb ik ook de laatste tijd flink te maken met toprot, mijn plant staat er zo bij: Helaas moet ik dalijks stukjes rot tussen de toppen verwijderen waardoor de opbrengst sterk in mindering wordt gebracht. Nu sta ik als boer voor een inmenselijke keuze. Over een week of 2 zullen de toppen hun hoogtepunt bereiken, maar het wordt steeds kouder en vochtiger dus de rot zal zijn slag slaan.... Of ik vervroeg de oogst, helaas zal de kwaliteit wat minder zijn en de opbrengst minder dan normaal... Iemand advies? Binnen afbloeien is geen optie... ze staat nu in de schuur.
  5. Tja vandaag heb ik een redelijk portie top-rot mogen verwijderen, maar over het algemeen mag ik nog niet echt klagen. Komende week wordt het weer een stuk beter met redelijk wat zon, alleen vannacht kans op nevel! Dat wordt de schuur in dus... De haartjes zijn nog voor 90% wit dus elke dag is er één gewonnen.
  6. Ah bedankt voor je reactie! Maar de hoeveelheid voeding hangt toch ook af van de groote van je plantje?
  7. // onnodig quoten! Bedankt voor je reactie Hans die worst ben je nu kwijt... Compo1: Professionele 1 componentvoeding voor de groei en de bloeifase Zal wel goed zijn dan...
  8. Beste collega's, Ik heb 1 struikje staan van de soort NLX. Volgens mij ziet hij er wel aardig uit: - Veel blad - Lekker stevig - Mooi groen - Nog nooit een geel blad gehad Hij staat nu 2,5 week in bloei en de bloemmetjes vormen zich redelijk. Het is mijn eerste kweek en probeer een beetje rustig aan wat voeding te gebruiken. Nu heb ik laatst deze gekocht: BIO-G-POWER compo 1 is een complete snelwerkende professionele meststof ontwikkeld voor de teelt op alle gronden. BIO-G-POWER compo 1 is zeer eenvoudig in gebruik, lost direct op en is uitermate geschikt voor bevloeiingssystemen. Dosering: Los 250 ml compo 1 op in 100 liter water ( 1:400 ) De EC is dan 0,9 mS - 1,6 mS (=EC van de voeding + EC van het leidingwater). Goed roeren en de voedingsoplossing een paar uur laten staan. De EC kan aangepast worden door de meststoffen hoger of lager te doseren. Indien gewenst PH corrigeren met BIO-G-POWER pH plus of BIO-G-POWER pH min. Bij een intensieve teelt de planten regelmatig met deze voedingsoplossing voeden. Nu heb ik 3 vraagjes: 1. Klopt het als ik 25 ml. geef op 10 l. water? 2. Kan ik deze voedingen gebruiken in combinatie met anderen? 3. Hoeveel per week mag ik deze voeding geven... dagelijks?
×
×
  • Create New...