Jump to content

theramed

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About theramed

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 04/21/1977

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Mercie, veel info te vinden daar. Amai, ik lees daar dat de eigenaar zelfs overweegt te stoppen ! Daar gaat mijn wietcarriere ! 14 jaar Checkpoint , ik ben er niet goed van, daar gaat mijn onschuldige leventje, nu moet ik terug naar de dope-dealertjes met al hun vuiligheid en harddrugs ! Schande over Europa (Shengen!) Schande over de NL justitie (hypocriet!) Schande over het NoordFranse krapuul (en hun ouders) Respect en dank aan de eigenaar(s) van de Checkpoint ( voor hun jarenlange onberispelijke service) ! Ik had wat meer van dat krapuul uit Rijsel van de baan moeten knallen voor het te laat was!! Au revoir mon ami!
  2. Zijn de geruchten van afgelopen vrijdag nu waar of niet? Is Checkpoint Terneuzen dicht tot nieuwjaar ?
  3. Mijn oprechte deelneming. Ik ben net zelf m'n moeder verloren aan deze verschrikkelijke ziekte, de leegte die achterblijft is donker en koud. Doodgaan betekent dat je dit verdriet niet meer hoeft mee te maken en als laatste indruk van het leven de liefde gekend hebt van hen die voor je zorgen. Mooi en triest tegelijk. Een onderdeel van het leven waaruit je kracht kan halen. Veel sterkte.
  4. ai ai, als ze dan in de toekomst 500 gr gaan moeten verdelen onder 2000 bezoekers, da's elk een kwart gram... : of ze laten elk uur een koerier komen die verse weed aflevert, maar dan kunnen ze nog geen 5 soorten aanbieden, en dan wordt de pakkans voor de telers toch ook enorm. Het is precies wel menens in NL. Checkpoint is een easy target voor de nieuwe bewindslui. Daarom dus dat ze niks deden tegen die Fransen van de afgelopen 2 jaar: eerst de boel laten ontploffen (in capaciteit) en dan een inval doen.. slimme zet.
  5. In Gent betaal je momenteel tussen de 110 en 120 euro voor 25g "deftige" weed. Amnesia Haze heeft volgens mij een donkerder kleur dan WW, en als 'm van de Miami komt volstaan een paar trekjes om high te worden, heel straf spul.
  6. 900 parkeerbonnen voor Franse drugstoeristen, slechts 20 betaald TERNEUZEN – Van de 900 parkeerbonnen die uitgedeeld zijn aan Franse drugstoeristen in Terneuzen zijn er maar 20 betaald. De gemeente heeft weinig hoop de rest van de boetes nog ooit te kunnen innen, zei burgemeester J. Lonink donderdag. „Het is eigenlijk ronduit schandalig dat we die boetes aan Fransen niet kunnen innen”, aldus Lonink. „Ze komen er mee weg. Dat onze burgers bekeuringen wel moeten betalen, ervaren ze als bijzonder onrechtvaardig.” De gemeente gaat de Franse overtreders echter aanpakken via het wegslepen van auto’s of het aanbrengen van wielklemmen . De bestuurders krijgen dan pas hun voertuig terug als ze betaald hebben. http://www.pzc.nl/zeeland/algemeen/article927562.ece 't was woensdagavond trouwens Belgische controle aan de grens-Kennedybaan, een stuk of zes combi's + douane, en toen ik in checkpoint toekwam ( 18h30) .... 5 WACHTENDEN VOOR ME !! Er was een nieuw soortje bij van 8,20 euro maar ik heb de 7,90 silvertoestand gepakt ... met die prijzen kunnen ze de Fransen op de duur ook wel weghouden denk ik..
  7. Ijzendijke ligt aan de andere kant van het kanaal. De meeste Belgische controles zijn op vrijdag- en zaterdagavond tot een stuk in de nacht De Nederlandse controles kunnen elke avond tussen 20 en 24uur met een piek tussen 21 en 21h30. Openingstijden : check http://www.checkpoint-terneuzen.nl/index.htm da is inderdaad het signaal, twee tegenliggers die knipperen met de faren en ik smeer 'm al of stop de weed vlug op een warm plekje..
  8. Coffeeshops stoppen minder wiet in het zakje De verscherpte strijd tegen cannabiskwekers in Vlaanderen en Nederland laat zich fel voelen in de Nederlandse coffeeshops. De prijs van de wiet is in een jaar tijd met een kwart gestegen en sommige shops overwegen de verkoop te rantsoeneren. (..) Voor onze aanvoer werken we met een ruim netwerk van thuiskwekers, maar de politie is zwaar aan het maaien in dat bestand'', zegt Frank Deij van coffeeshop Checkpoint in Terneuzen. Met gemiddeld tweeduizend klanten per dag - vooral uit Vlaanderen en Frankrijk - is Checkpoint een van de grootste Nederlandse coffeeshops. Maar als de schaarste aanhoudt, zullen de klanten genoegen moeten nemen met Marokkaanse hasj in plaats van de kwalitatief veel betere nederwiet. ,We denken eraan de wiet te rantsoeneren'', zegt Frank Deij. ,,Nu mag je als klant maximum vijf gram wiet of hasj meenemen. Maar als onze bevoorradingskanalen verder afgesneden worden, zullen we de wiet beperken tot drie gram, eventueel aan te vullen met twee gram hasj.'' ,,De klanten zullen dat allicht niet leuk vinden - 80 procent van onze omzet bestaat uit wiet - maar we voeren nog liever zo'n rantsoenering in dan dat we minderwaardige stuff verkopen. Want dat is het gevaar: nu de thuiskwekers hard aangepakt worden, krijgen we geregeld criminelen over de vloer die de wiet verzwaren met allerhande dubieuze stoffen.'' ,,Iedereen in de branche klaagt daarover. In het beste geval vermengen ze de wiet met zand, cement of bakmeel. Maar sommige individuen schrikken er niet voor terug het gewicht op te drijven met fijngemalen glas of magnesiumpoeder. Op die manier wekken ze de indruk dat de lading rijk is aan roesverwekkende THC-kristallen.'' ,,Gelukkig kan je dat bedrog vrij makkelijk ontmaskeren, maar het is hoe dan ook geen goeie zaak dat de georganiseerde misdaad onze aanvoer in zijn greep krijgt. Heel die toestand bewijst nog maar eens hoe hypocriet het softdrugsbeleid in België en in Nederland wel is.'' ,,Bij jullie wordt het gebruik gedoogd, maar de verkoop en de kweek zijn verboden'', zegt Deij. ,,Bij ons zijn het gebruik en de verkoop van kleine hoeveelheden toegelaten, maar omdat de thuiskweek verboden blijft, zit onze inkoop in de illegaliteit. Alsof je tegen een boer zou zeggen: je mag wel melk verkopen, maar je mag geen koeien houden.'' De Standaard 26/11/06
  9. Blijkbaar toch niet vals, volgens een paar vrienden hing er onlangs een bordje "CRISIS" en kon iedereen nog maximum 2g kopen Is dus (nog) niet alle avonden zo
  10. Tuurlijk, en élke Franse nummerplaat die je op de R4 en op de kennedybaan ziet rijdt naar Checkpoint. Let er ook eens op hoe vaak er oude Franse renaultjes afgedankt aan de kant van de weg staan op het hele traject, vooral aan de E17 en R4. Vandaag heb ik 1uur 20 minuten moeten wachten op m'n wiet... 320 nummertjes om 21u 's avonds. Binnenkort kan ik effectief nummertje trekken, terug naar Gent rijden, potje koffie zetten, en dan terug rijden om m'n wiet op te halen. Wietje is overigens nog best wel lekker, silver pearl ; 7.20 euro al maar heerlijk zacht van smaak en nog steeds wit genoeg, Jammer dat de vroegere killers van checkpoint* niet meer in omloop zijn, maar met zo'n omzet en al die Fransen ben ik al blij dat ze uberhaupt nog wiet hebben! *(silver haze 1995-1996-1997 )
  11. Ik kan wel wat kwijt over de evolutie van coffeeshop checkpoint, Ik ging er voor het eerst in 1994 toen ik een jaar of zestien was en er nog geen leeftijdscontrole en dergelijke was, en de straatdealertjes er ook nog rondhingen en mensen lastigvielen. Toen had je jarenlang een bescheiden rijtje van een aantal mensen die je kon omzeilen door gewoon aan de bar te gaan zitten en iets te bestellen, werd je gelijk ook van wiet bediend. Het bleef lange tijd die relaxte shop maar langzaamaan werd dat rijtje van 10 man er eentje van 15 en zo zat het er op de duur alle avonden bomvol en werkte dat truukje ook niet meer. Ik kan me nog goed herinneren dat het mooie kleine rijhuisje werd afgebroken om plaats te maken voor het theater. De shop verhuisde naar de groenverlichte houten contstructie aan de overkant van de straat. Daar bleef het jarenlang een vrij gezellige shop met twee mensen achter de kassa. Ik weet nog goed toen ze iets na het nieuwe millenium met de nummertjes begonnen, volgens mij niet zozeer onder druk van het Belgische of Nederlandse publiek, maar door de toename van Noord-Fransen uit Rijsel. Zo kwam er een derde kassa en een vierde ( ze deelden de toonbank gewoon door twee) en dan noodgedwongen een vijfde geimproviseerde 'wandelende' kassa. Op het einde van deze locatie mocht je op drukke momenten altijd meer dan 150 nummers wachten. Sinds het millenium schiet het aantal Franse bezoekers elke maand verder omhoog tot je de situatie krijgt van deze zomer 2006. Met continu 5 kassa's open en een nummersysteem wacht je nu altijd van 150 tot 300 nummertjes, de parking staat altijd goed vol tot zelfs volzet, en het is er vanaf 'de middag al een drukte van jewelste. Op de baan E17- R4 (Gent) - Kennedybaan - Terneuzen rijden nu elke dag een massa opvallende Fransen met vaak erg labiele wagens (zonder lichten, met één achterlicht, met defecte alarmsystemen, met enkel verstralers, noem maar op ..) Op de nieuw aangelegde parking zie je makkelijk dat minstens 50% nu van Franse afkomst is, 30% Belgisch, en 20% Nederlanders. Je ziet ook veel meer krapuul dat staat te pissen voor je auto (terwijl 2meter ernaast gratis openbare toiletten zijn geinstalleerd), wachtende bestuurders in de auto die joints rollen a volonté, geroep en stoerdoenerij en dergelijke... enfin ik voel me op die parking nu altijd op een festivalparking. Ik vraag me ook af waarom de stad Terneuzen al jaren totaal geen controles meer doet en dit allemaal toelaat. De laatste gerichte controles die de Terneuzense marie josé, douane en politie uitvoerden herinner ik me van voor 2000. Daarna bleef het tot verkeerstoezicht (stoppen als je gordel niet aanhebt, boetes voor te snel rijden), maar sinds 2003 merk ik helemaal geen politie meer op. Op tien jaar tijd is de shop inderdaad geëvolueerd van gezellig Zeeuws horecaplaatsje naar een onpersoonlijke mega-wiet-supermarkt voor voornamelijk marginaal Noord-Frans drugsvolk. Voor hen is een uitstapje naar de shop een kleine vakantie, een reisje van ongeveer drie uur rijden met als kers op de taart de aanblik van de zee. Ik heb er niets op tegen dat mensen van alle lagen van de bevolking naar de checkpoint komen, integendeel, maar de écht nette burgertypes die je vroeger wel regelmatig zag, zie ik niet meer. Ik zie vooral een heleboel typische trainingspakjes, sneakers en petjes, gedrogeerde mannen die elke kont achternalopen, en een fractie "normaal" volk dat zich zichtbaar ergert aan het lange wachten. De omzet moet volgens mij in de laatste twee jaar nog eens zijn verdubbeld, sinds 2005 is het een echte supermarkt en sinds 2006 een supermarkt met volzette parking. Ik ga er nog heen omdat de Miami altijd echte ***weed heeft in vergelijking met een standaard 7 euro weedje uit Checkpoint. Vroeger leek de Miami nog lekker stoer en illegaal, trapje af, keldertje in, maar de weed is altijd een wereld van verschil gebleken met Checkpoint. En de dure hasj was lange tijd gewoon de hasj die de Captian in z'n zak warm hield... Ik ga niet graag naar Checkpoint, al lang niet meer. Maar ik ben nog altijd wel blij als ik terug thuis kom met een superlekker Shiva'tje. Ik hoop dan ook dat de NLse of Belgische politie of rijkswacht eens gaat ingrijpen en de Fransen eens gaat onderwerpen aan controle acties. Ten eerste al omdat zij vaak stoned achter het stuur kruipen, terwijl de meeste Belgen zo verstandig zijn om dat niet te doen. Het gebrek aan grenscontrole's in de laatste drie jaar is volgens mij de directe oorzaak van het uit zijn voegen barsten van de Checkpoint.
×
×
  • Create New...