Jump to content

024-Roy

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 024-Roy

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 02/20/1989

Contact Methods

  • AIM
    X
  • MSN
    Roy_de_bruijn_11@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.wietforum.nl
  • Yahoo
    X

Profile Information

  • Location
    Nijmegen
  • Interests
    - Kweken<br />- Smoken<br />- Voetbal<br />- Mountainbiken<br />- Vuurwerk
  1. het ziet er wel inderdaad grappig uit, maar het maakt voor mij teminste geen verschil of je het nou zo doet.. of normaal weet je .. ik proef geen verschil, maar het is wel een vet filmpje!
  2. dittuh ... ziet er heel goed uit mooi spul allemaal! je hebt er 99 waarom niet 100? verderrest ga zo door, ik blijf 'm volgen!
  3. maakt niet uit volgend jaar beter voor mij bedankt voor alle tips en trucs
  4. heey vet man boeiend als die van mij zo worden ben ik ook tevreden, ook al waren jouwe stekken! vet man!
  5. Dat kan ook, nu kunnen ze nog wel heel even buiten maar ik zei al in vorige post als het slecht weer was werk ik ze gewoon binnen af ofniet dan?
  6. Dat zal denk ik wel meevallen hoor, want ik heb hydrokorrels erbij zitten en onder in heb ik extra gaten gemaakt, omdat het weer zomaar in 1x kan omslaan had ik daar al aan gedacht en mocht het ook kouder gaan worden gaan ze gewoon naar binnen hoor! Ik heb het er ook met een maat van mij over gehad, en hij dacht wel dat het zou gaan lukken, maar zoals ik al eerder zei, ze gaan eerder in de bloei en kleiner dusja ..
  7. Nounou Snsie die van jou zien er ook goed uit hoor het maakt opzich toch niets uit als ze wat later paars worden? Roy
  8. Ik heb nu ook 2 zaadjes van Hollandse Hoop in de grond zitten.. ik weet inmiddels ook wel dat ik ze veel en veelste laat heb gepoot, dat hoef je mij dus niet komen te vertellen, en ik weet ook dat als ze uitkomen ze vrij snel in de bloei zullen gaan, maar dat maakt mij allemaal niets uit! Mijn eerste kweek die ik in eind Juni in de grond had gedaan is misgelopen omdat ik op vakantie ben gegaan, en niemand voor mijn planten kon en wou zorgen, dus heb ik verstandig gedaan en ze in het wild gezet! Toen ik terug kwam van vakantie waren ze dus weg! Schijnbaar kende nog meer mensen die mooie plek, netzoals mij. Maar even over nu: - 2 Hollandse Hoop zaadjes - Vrijdag 25 Aug. geplant - De grond bestaat uit: * Tuincompost * Stekgrond * Hydrokorrels * Beendermeel * Kattenbakvulling (klein beetje, want met Hydrokorrels is het dubbelop) * Wormencompost * Wietplantjes van vorig seizoen (fijn gemalen) De foto's, ik probeer ze zovaak mogelijk te verversen, en dan plaats ik ze hieronder! Nieuwe Foto's Eergister Gemaakt! je ziet dat er al eentje is uitgekomen, en eentje helaas nog niet.. groetjes 024-Roy p.s. Vragen en/of Opmerkingen hoor ik graag!
  9. eeyman die laatste foto's zien er van kleur iig. beter uit! maar daar lijken de blaadjes net een beetje dood te hangen of ligt dat nou aan mij verders zijn ze mooi man ga zo door!
  10. eeyman ziet er goed uit succes nog en ik hoop dat je slaagt! laterzz
  11. Oke stijlloos ik heb hem gelezen en ik zal me eraan houden later!
×
×
  • Create New...