Jump to content

buitenstandje

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About buitenstandje

  • Rank
    Bubbelicious
  • Birthday 09/30/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    limburg
  1. Beste mede forumgangers.. ze zijn alweer 4 weken oud.. ik zal der wat foto's van laten zien.. Van boven bekeken.. Mooi He.. Gewoon Mooi.. De 4e plant ontreekt nog, maar kom er spoedig aan.! beloofd. even verder het verloop van mijn kweekje: het weer zit tegen, dat is bij de meeste van mijn omringende kwekers zo begrijp ik een beetje uit de buurt,, verder ben ik begonnen met het kunstmatig belichten door middel van de plantjes om 7 uur binnen te zetten en ze de volgende dag voor mijn werk om 7 uur buiten te zetten. hierdoor gaan te toppen zich ontwikkelijken en word de bloeiperiode ingesteld heb ik begrepen. tot zover de update van deze week.. als iemand iets wil weten vraag maar raak..
  2. Beste mede forumgangers.. ze zijn alweer 4 weken oud.. ik zal der wat foto's van laten zien.. Van boven bekeken.. Mooi He.. Gewoon Mooi.. De 4e plant ontreekt nog, maar kom er spoedig aan.! beloofd. even verder het verloop van mijn kweekje: het weer zit tegen, dat is bij de meeste van mijn omringende kwekers zo begrijp ik een beetje uit de buurt,, verder ben ik begonnen met het kunstmatig belichten door middel van de plantjes om 7 uur binnen te zetten en ze de volgende dag voor mijn werk om 7 uur buiten te zetten. hierdoor gaan te toppen zich ontwikkelijken en word de bloeiperiode ingesteld heb ik begrepen. tot zover de update van deze week.. als iemand iets wil weten vraag maar raak..
  3. Oke.. dank je.. is nog makkelijker.. maar dan denk ik dat ik ze wat eerder binnen net.. rond een uurtje of 5 half 6 of is dat dan te lang denk je..?
  4. Dames En Heren... Hier Zijn Ze Dan..:D de 4 mooiste dames van mijn leven in de vierde week.. ik zal der wat foto's van laten zien.. Van boven bekeken.. Mooi He.. Gewoon Mooi.. De 4e plant ontreekt nog, maar kom er spoedig aan.! beloofd. even verder het verloop van mijn kweekje: het weer zit tegen, dat is bij de meeste van mijn omringende kwekers zo begrijp ik een beetje uit de buurt,, verder ben ik begonnen met het kunstmatig belichten door middel van de plantjes om 7 uur binnen te zetten en ze de volgende dag voor mijn werk om 7 uur buiten te zetten. hierdoor gaan te toppen zich ontwikkelijken en word de bloeiperiode ingesteld heb ik begrepen. tot zover de update van deze week.. als iemand iets wil weten vraag maar raak..
  5. Mooie plantjes moet ik zeggen staan er leuk bij.. maar als je onderaan de foto kijkt naar de witte puntjes op de bladeren, wat is dat is dat iets verkeerds want ik heb het nl ook op mijn planten zitten.. wat moet ik er aan doen..?/ Mvg. Buitenstandje ik zal strax even wat foto's posten ervan
  6. haha jaa ik weet het.. jou plantjes staan er ook niet verkeerd bij.. heb ik net even gechekt..
  7. Beste Kwekers.. dit is mijn eerste jaar dat ik er echt voor ga om fatsoenlijke plantjes te kweken.. ben nu al 3 weken bezig en naar mijn mening zien ze der lekker uit!! er zit nog geen top aan maar de okselharen beginnen te komen nu.. heeft er iemand wat tips voor mij of geef wat commentaar.. ik heb wel de speciale voedingsstoffen gehaald in een growshop te breda. M.V.G. Buitenstandje! http://www.wietforum.nl/index.php?s=&a...m&album=267 hierbovenstaande link een paar foto's van de dames
  8. buitenstandje

    Eerste foto's week 3

    mijn plantjes:D
×
×
  • Create New...