Jump to content

regje

Members
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About regje

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. als andere hun illusie, de wereld te willen bezitten en die in een politiestaat te veranderen, wel tot een realiteit kunnen maken. Waarom is zoiets simpels als legalisatie van cannabis dan onmogelijk. het is gewoooooooooon eeen geldkwestie. het zijn allemaal bandieten!
  2. zo, dan zijn we het in ieder geval nog ergens over eens. Ik hoop echt dat we ooit van dat misselijk gedoogbeleid afkomen, wat nou 10planten.. Gooi het de vrije handel in, behandel het als een volwaardig product. maar de zin eronder,... is dat nou zo moeilijk...... jaha dat is dus heel moeilijk en het een hangt samen met het ander. uit de vorige poost, die je citeerd , stel ik een kritische kanttekening. dat mag toch ook! je haalt zelfs pim aan. en zoals ook pim wilde, mag iedereen zijn mening geven en ik voel me door jouw persoonlijk aangevallen en het is zeker niet andersom. Denk ook even aan de onderhandse belediging die je poost door aan te nemen wanneer ik op een partij stem wil ik er gewoon meer over weten, misschien willen ze de cannabis legaliseren en tegelijker tijd de wao afschaffen, de aow enz. je leest toch in je contract ook de kleine lettertjes. ga een vette joint roken
  3. zo dat klinkt boosaardig,.. dokkie! en daar heb ik dus ook helemaal geen zin in! ik ben op het groene vlak actiever dan jij je maar enigzins in je "vrij groene" bol kan bedenken. dat je niets leest in mijn poosts( is dus voor jouw een rede om te besluiten dat ik slaap en me heerlijk veilig voel onder balkenende en donner. nee, jij bent lekker bezig,... !!!
  4. begrijp er niets meer van ,dat hier zoveel aanhangers zijn van een partij die geen programma-inhoud heeft, alleen loze populistische leuze scandeerd waarmee de partij zieltjes probeert te winnen!
  5. jaha dat is wel zo, maar ik was vandaag in coffeeshop en de prijs is weer omhoog. voor 1,34 gr 10 euro!
  6. ben door mijn voorraad heen en wil een aantal kleine topjes drogen om snel te roken. is de oven (60°) een goed alternatief????.......
  7. en met een heli boven je zonnepanelen vliegen voor warmtemetingen ,.. dat heeft weinig zin
  8. ik ben voorstander van gewoon je rekening betalen en ook voor legaal kweken eigen/vrienden/familie gebruik. kijk iedereen moet betalen,,. stroom kost geld!!
  9. jaha, het ligt er ook maar aan waar je staat, toch,...??
  10. nu begrijp ik niets meer van, ... het is toch juist een uitlaat?
  11. stel je voor dat ik een kacheltje in de kas zet en een ventilator zou dat dan werken??
  12. ja, ik heb vier Neville plantjes staan, helaas was het bij mij dus niet bekent dat ze zo'n lange bloeitijd hebben. , de bloei zit er nu goed in en ik hoop toch eind oktober te oogsten. overigens zijn het hele mooie grote planten met enorm veel toppen, dus wanneer alles goed verloopt en het weer meewerkt zal er een enorme opbrengst zijn. http://www.wietforum.nl/uploads/1158342484..._229_544065.jpg http://www.wietforum.nl/uploads/1158342484..._229_658433.jpg
  13. poeh dat klinkt moeilijk, zal ik op zoek moeten gaan naar een mannetje,..maar het klinkt wel aannemelijk, bedankt voor je advies.
×
×
  • Create New...