Jump to content

DontLegalize

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DontLegalize

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Voorlopig geen nieuw verslag, er stonden 7 pptjes, gvd weer een warmte probleem Er zijn er nog 4 over en die staan voor me raam de kamerplant uit te hangen. Binnenkort verhuizing en dan... nieuw hok, nieuwe kansen, de bedoeling is 2x600w, 6 planten per lamp, en een voorgroei hok met TL. grtzz.
  2. Dag dag daar ben ik weer. Alles is droog, afgeknipt en gewogen, eindresultaat; 300gr! Al met al vind ik het een zeer redelijke opbrengst, zeker omdat het de eerste keer was en dat de plantjes al het nodige te verduren hebben gehad. Iedereen bedankt voor het advies En als er interesse naar is zal ik van de volgende kweek (die morgen alweer van start gaat ) een wat beter verslagje (met betere foto's) doen. grtzz
  3. Het meeste is inderdaad bagger. Zeepie shit. Maar zoek en gij zult vinden
  4. Ik wil dit ding gaan kopen, ook van Hanna. Iemand ervaring met deze: PH EC METER
  5. Ik zou er niet van uitgaan dat je met je gezinnetje niet word aangehouden In Nederland word niet actief gezocht naar kleine hoeveelheden hasj of wiet, maar als ze het ruiken word je 'random' uitgekozen en checken ze jou en je handbage. Met fouilleren is het best makkelijk om kleine hoeveelheiden tussen je ballen te doen of in je kont. (mij niet gezien overigens). Doe het NIET in je pakje sigaretten, vooral niet als je hem gewoon in je zak heb. Hier kijken ze gewoon in. Kleine hoeveelheden worden in NL niet bestrafd, ook niet bij het vliegveld. (tenzij het vaker is voorgekomen) Toen ik in Turkije was, zat ik gewoon heerlijke Turkse hasj te roken, en het smaakte behoorlijk. Ik ga dan ook geen gram meenemen op vakantie. In Spanje is het trouwens makkelijker om aan hasj, speed, coke en pillen te komen dan in NL. @ TAW ik zou het er niet meer op gokken, ze zijn behoorlijk gek bij de luchthavens door al dat gezeik met die terroristen, helemaal op vloeistoffen.
  6. Pffffffffff 05:00 en nog 1 plant te gaan, ik zie helemaal raar en ben aardig vaag. Net het vingerhasj jointje in de fik en die is behoorlijk heavy en erg lekker Ben blij als ik in me bed lig
  7. Ik keek vanavond in mijn hok en het verschil met gister qua bruine haartjes was enorm, tijd om ze om te halen naar mijn mening.... Wat een kutwerk, een uur bezig en nog niet eens op de helft van de 1ste plant. Ik heb wel eens vaker wat geknipt, maar dit valt ff vies tegen. Ik kan zo wel een lekker vers hasj jointje gaan draaien van mijn vingerhasj dus dat is weer mooi. Ik maak straks wel ff een foto van het zooitje als het klaar is... (om 5 uur ofzo ) grtzzz edit : kan ik ze straks beter in hun geheel ophangen? of beter in stukken knippen ivm toprot omdat de toppen elkaar raken?
  8. Ok duidelijk. Ga ik niet eens proberen... Bedankt voor de tips!
  9. Ghallo iedereen, een vriend van mij kweekt met een kweekton, en groeit ze 3 dagen op 24 uur licht, 8 uur donker, 24 uur licht en zo door... Heeft iemand hier ervaring mee? Hij zegt dat ze behoorlijk hard groeien en dat het zo een paar dagen scheelt. Aangezien ik mijn volgende kweekie zo snel mogelijk er doorheen wil rossen is dit misschien een idee...? Alvast bedankt!
  10. Whahaha, Dat ligt gelukkig aan de foto's/camera. Als door een wonder blijkt dat de opbrengst boven de 200gram komt zal ik een digicam aanschaffen.
  11. Dank je! Ik laat me schaartje toch maar even liggen, en ik wacht nog ff af tot ik zeker weet dat ik niet te vroeg ben. grtzz
  12. Ff een plant uit me hok gehaald, foto's op ze scherpst en dit is het resultaat. Hier iets betere foto's Sorry, maar ik wil het toch nog 1 keer ter bevestiging horen bij wat betere fotos.
  13. Bedankt voor de reactie, sorry voor de wederom beroerde fotos. 80% van de haartjes is van 1 plant bruin, en van de rest van de planten ook, behalve de grootste toppen ik denk rond de 50%... 1 plant omhakken is ook geen optie omdat ik ze moet laten drogen in mijn hok...
  14. Daar ben ik weer. Ik heb nieuwe foto's gemaakt, en ik dacht dat ze toch redelijk gelukt waren maar die kut d600 werkt weer eens niet mee. Kunnen ze geknipt worden??? Er zitten wel een paar redelijke tussen, kunnen jullie mij misschien vertellen of ik vanavond aan de slag kan met knippen? Ik kan niet wachten namelijk, maar ik wil ook niet te ongeduldig zijn en met een lagere obrengst opgescheept zitten.... grt en alvast bedankt!
×
×
  • Create New...