Jump to content

Evo

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Evo

  • Rank
    zomaar een lid
  1. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ah ok, heb alles al geknipt en weggedaan... Toen het gedroogd was bleef er nog maar 80 gram over Volgende jaar maar in de volle grond dus Thx voor de reply's
  2. Ben vandaag nog verder gegaan met de andere plant, maar zag dat alle toppen bestaan uit die zakjes waar de zaadjes ingroeien... Wat moet ik hiermee?
  3. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ik heb er nog eentje staan, moet ik nog even wachten met die te oogsten? Of heb ik dan kans dat die helemaal vol met zaad zit?
  4. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Zou kunnen dat ze wat teveel licht hebben gekregen ja... Maar zijn ze wel nog gewoon te oogsten of kan ik alles weggooien?
  5. ja ze komen van buiten, maar denk niet dat ik ze te vroeg geoogst heb de haartjes zijn voor meer als 80% bruin...
  6. Aangezien het voor mij herfstvakantie is dacht ik vandaag mijn plantjes te gaan oogsten, maar na enkele toppen geknipt te hebben kwam ik erachter dat er bij sommige toppen zakjes zaten waar soms zaadjes inzaten en soms helemaal niets... Na eens goed gekeken te hebben zag ik dit bij steeds meer toppen! Het raare is dat dit stekjes waren en ik 100% zeker weet dat ze vrouwelijk waren. Ik heb een paar Macro foto's gemaakt van de Zaden, zakjes en toppen... Hopelijk kunnen jullie me vertellen wat er aan de hand is met mijn plantjes
  7. Ik zal me eerst even voorstellen ik ben Ivo en ben deze zomer voor het eerst begonnen met plantjes zetten. Eerst heb ik de stekjes een maandje binnen achter het raam gehad staan, maar nu het weer lekker begint te worden heb ik ze omgepot in 60l kuipen en in een kast gezet. Maar aangezien de plantjes op een balkon in een kast staan loopt de temperatuur vaker op tot 50 graden. Nu heb ik bij een plantje dat sommige blaadjes beginnen te krullen en een beetje droog aanvoelt. Is de temperatuur gewoon veel te hoog of is dit normaal? Welke temperatuur kunnen de plantjes aan?
×
×
  • Create New...