Jump to content

OfferO

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About OfferO

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Thx NN De kenmerken zijn idd identiek. Zal eens opzoeken wat er aan te doen is.
  2. Hela, De folie is al even verleden tijd. Was eerder om de planten te beschermen en de planten extra te laten profiteren van de zon. Zal ze komende dagen ff wat laten uitdrogen. Merci voor de reactie! greetz
  3. Hey, Heb drie weken geleden 11 Easy Sativa's gezaaid voor guerilla-kweekje. Perfecte timing dacht eigenlijk want juist wanneer ze begonnen uit te komen is de hittegolf van de voorbije weken begonnen (ik veronderstel ook in Nederland). De plantjes hebben dus vanin het begin veel zon gehad en zijn dus sterk en helemaal niet beginnen sprieten. Ik heb ook de eerste twee weken een plastiekfolie-overdakje gemaakt om ze te beschermen tegen weet ik welke beesten en om de zon wat te doen versterken. Vorige week echter zijn enkele bladeren van één van de plantje percies wat beginnen uitdrogen: ze verschrompelen een beetje en voelen rubber-achtig. Heb direkt de folie weggenomen. Nu beginnen twee andere planten zelfde synthomen te vertonen. De andere planten zijn OK. Ik heb een fototje bijgevoegd voor de duidelijkheid. Hier nog wat meer info: - heb zaaigrond gebruikt - eergisteren wat vloeibare mest bijgedaan maar syntomen waaren al van daarvoor... - bewater ze om de drie dagen in twee shiften met tien minuten tussen (ongeveer drie liter per bloembak van vijf planten) Volgens mij is de oorzaak dat ze wat te veel zon gekregen hebben en de kleine rakkertjes hier gewoon niet tegen konden? De weersvoorspelling zijn nu wat wisselvalliger dus misschien herpakken ze wel gewoon terug. Iemand suggesties?
  4. OfferO

    rubber-achtige bladeren

    bladeren worden rubber-achtig. uitdroging?
  5. OfferO

    Zwakke stekjes

    Zwakke stekjes
  6. Hey! Heb hetzelfde probleem juist voorgehad: Toprot heb ik juist opgemerkt in enkele knoppen maar de plant moet nog een weekje bloeien. Heb em zonder twijfel omgekapt! Beter weinig goede wiet dan veel slechte wiet... Ik heb nog twee vraagjes: Moet je heel de top afknippen waar er toprot is of alleen de toprot zelf? Moeten we de wiet ook nog tijdens het drogen controleren op toprot (kan het tijdens het drogen binnen nog uitbreiden)? Greetz!
  7. vet! mercikkes 3 vd 4 zijn er weer bovenop aant komen ff paniek
  8. Hey, hebben juist vrouwtjes en mannetjes gescheiden en de vrouwtjes in grotere potten gezet. 5 nadat we dit gedaan hadden begonnen ze allemaal slap te hangen. Is dit een reactie op het verpotten en is dit normaal? Wat doe ik nu het beste? Uit de zon zetten en veel water geven? thnx!
×
×
  • Create New...