Jump to content

Dom Pachino

Full member
  • Content Count

    498
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dom Pachino


  1. Stuur nog is wat duidelijke fotos van je toppen.

    Vriend van mij heeft 5 planten staan die nog 2 weken nodig hebben, minimaal. Er zit nog geen rot in, dus ze gaan zeker niet om, ondanks dat t slecht weer wordt even. Laat je planten staan tot het echt niet meer gaat. En volgens mij gaat het nog prima. Tuurlijk zal je her en der wat rot vinden, maar dat is beter dan een plant 3 weken te vroeg knippen 


  2. Die moeten nog minimaal 2 weken. Zonde om ze nu te gaan knippen, toppen gaan nu pas btje hard worden. Als je nu knijpt krijg je zachte onrijpe buitenshit. Verkleuren doen ze ook door de regen.

    Pas als de rot echt de overhand neemt gaan knippen. Niet bij een plukje rot in 1 of 2 toppem.


  3. Waar heb je de zaden vandaan? Zeker weten dat het autoflowers zijn?

    Zelden zulke grote autoflowers zijn, behalve in een kas dan, denk zelf dat het geen echte autoflowers zijn.

    Mochten ze toch snel gaan bloeien ga je wel dikke toppen krijgen.

     


  4. Mijn Amnesia haze auto staan in 7 liter potten met goede grond (dcm groenten en kruiden)Staan nu 5 dagen in de bloei en bladeren zijn zeer mooi donker groen. Ze zijn een cm of 50 hoog nu.

    Ik dacht zelf dat ze nog wel stukje zouden groeien in de bloei, klopt dit?

    Ten tweede: heeft t nog zin om ze id volle grond te zetten nog? Beide plekken hebben 100% zonuurtjes. Of beter id pot laten zitten?


  5. Sam 1604: doe waar jij je goed bij voelt. Eerste kweekje een beetje voorzichtigheid kan ik wel begrijpen.

     

    Het is onkruid zoals eerder wordt gezegd, ze kunnen prima dag en nacht naar buiten nu maar als jij ze eerst een paar daagjes naar binnen haalt snachts is dat ook helemaal prima. Niet te veel zorgen maken of gekke dingen gaan doen en dan komt t goed.

    • Like 1

  6. Ik zou ze binnen laten staan, op een lichte plaats maar niet direct achter het glas (volle zon op het raam gaat je grond in een par uur doen drogen) tot dat ze 2 groene blaadjes hebben. Bovenlaag grond moet licht vochtig zijn, in ieder geval niet kurkdroog. Dit kun je doen door af en toe te sproeien of door er nog 2 dagen een plastic folie overheen te leggen. Daarna naar buiten en maximaal licht vangen. Eerste week zeker niet te nat spuiten maar ook niet te droog omdat het miniworteltje kan uitdrogen als het nog niet zo diep ligt.

×
×
  • Create New...