Jump to content

alexs

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About alexs

  • Rank
    zomaar een lid
  1. mijn kweekkast staat in een hok buiten, in maart en april was de temp vrij laag en ik verwarm niet bij.Ik heb s'nachts temp van soms minder dan 10° en dat verklaart de paarse steeltjes nu kan ik mn 2e kweek starten en en nu het wat warmer is blijft de temp ook s'nachts rond de 20°. maar het resultaat is er ook zonder veel geld in continu bij te verwarmen te steken. eindelijk zou ik beter wachten tot mei om te starten met kweken maar na een winter stil te zitten kan ik niet vlug genoeg beginnen.
  2. Hier enkele foto's van 4 grapefruit in 3l potten onder 400w lamp, ze zijn net de 8 weken voorbij en het is tijd om te oogsten denk ik. http://users.telenet.be/crosstownalex/
  3. lamp hangt max op 30cm en is een 400w, in het begin van de kweek was het nog iets te koud buiten en mijn kast staat in een schuur en bijverwarmen doe ik niet in de nacht dus zat ik in het begin met enorme temp. verschillen.maar dit is het minste vanaf nu en de volgende kweken kan ik iets meer kontoleren dat is ook de reden dat er maar 4 planten in staan. binnen 4 a 5 weken is het tijd om nieuwe plantjes met betere resultaten.
  4. hier enkele foto's van 4x grapefruit 25 dage bloei http://users.telenet.be/crosstownalex/
  5. in de growshop vertelden ze me dat je terug even veel kans had op man/vrouw planten na het stekken uit femele seeds omdat die zaadjes gemanipuleerd zijn, of was dit louter uit commercieel belang dat ze me dit vertelden???
  6. Hallo, als ik plantjes zaai uit female seeds heb ik 99.9 % kans op vrouwelijke plantjes uit deze planten wil ik verder doen en moeders van maken (op18/24) . maar als ik dan van deze planten stekken neem zijn dit dan ook zeker vrouwelijke plantjes ? of niet?
×
×
  • Create New...