Jump to content

darksoul

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About darksoul

  • Rank
    zomaar een lid

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    - keep the world Alive with weed on ur Side-
  1. En nu nog normaal Nederlands
  2. wahaha dit is wel lache ok dit is mijn verhaal ik heb met een vriend een dikke joint gerookt en ik was stoned Toen vroeg hij of ik nog 1 voor hem wou rolle ik deed dit dan in een openbare wc ik ga daar in zo een wc kamer zitte deed die deur op slot begon er dan aan met te rolle begon me vriend zo tege mij te zage eeh doet die deur ope die bleef maar zage ik werd gewoon paranoia ik begon te denke dat daar aan flik achter stond en van die dingen toen hij dan was gerolt ging ik naar buite en zag ik een flik ik zo AAAAh ik begin zo sneller te stappe men vriend mij aan het volge ik stopte niet dan ineens komt hij voor me staan en ik voelde niets meer alles was terug normaal was wel weird
  3. darksoul

    Mmmm Food

    dit is zo lekker als je stoned bent
  4. en gewoon in men potgrond perliet doormengen is dit ook goed?
  5. kwa voeding ik dacht aan natuurlijke voeding van brandnetels ofwel iets kopen maar woon in Belgie dus speciale dingen zouk nie kunne vinde raden jullie mij iets aan wat ik gewoon in tuinwinkel vind?
  6. ok dan ga ik waarschijnlijk hh planten op guerilla wijze en dan potte van 7 l onderkant uitsnijden en dan de ondergrond vermalen met potgrond en de pot zelf vullen met stek grond goed idee?
  7. en als je van nirvana besteld word dat dan anoniem gedaan niets van site of wiet informatie erop ?
  8. en wat voor voeding is goed ik dacht om brandnetelvoeding te maken of zouk iets kopen en ben van pla ook hollandse hoop te kopen maar hoelang is het voor buiten ongveer tot dat ze bloeienik begin te zaaien eind maart tot ze plantjes van 15-20 cm zijn end and e bos in potten van 7l onderkant afgesneden en dan ondergrond beetje vermengen met potgrond en pot zelf vullen met stekgrond dit een goed idee of iemand ander goed idee?
  9. hmm danku alvast voor de replys maar wil toch wel ook es die new purples probere ofwel gewoon alllebij maar had je zaadjes ook van nirvana besteld? En de kans op females groot of klein in verhouding van 10 zaadjes?
  10. ik heb op nirvana.nl deze drie uitgekozen : - hollandse Hoop, - Early Special, - new Purple Power maar mijn vraag is bloeien die goed enige goeie oogsten gehad? ben van plan van elk dan 3 zaadjes te nemen is voor (guerilla) daarmee dat ik er niet te veel pak maar zou het echt lang duren voor al eer ik het kan zien of zo female /male zijn? en welke is de snelste om te oogsten van die 3? ik dacht aa hollandes hoop voor verkoop en special en purple voor zelfbruik end eel verkoop is een apparte smaak vind ik
×
×
  • Create New...