Jump to content

Bruineboon

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bruineboon

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Nee, gewoon vloei met plakrand op tafel, blablabla, dichtdraaien (je kunt dwars door de vloei de plakrand nat maken), ff wachten, restpapier eraf scheuren(als je handig bent) of branden (als je minder handig bent)...
  2. Bruineboon

    Wit Poeder?

    En ohja, over die coke. In Sittard werd verteld dat een lokale shop daar (de babylon) coke door de toppen mengde. Zoiets kan makkelijk als roddel worden afgedaan maar iedereen zegt het en hij is er daadwerkelijk voor gesloten door de politie... Misschien zijn dat dezelfde shops waar coke onder de toonbank verkocht wordt. Ik moet daar niks van hebben. Hebben we de overheid eindelijk duidelijk gemaakt dat er een verschil is tussen soft- en harddrugs, wordt het door de producent/consument zélf alsnog vermengd. Als een shop dat mij flikte dan zou ik dat zeer serieus opvatten en zeer serieus vergelden.
  3. Bruineboon

    Wit Poeder?

    Ik hoop het niet voor je, maar het schijnt dat er wel eens haarlak over grote partijen wiet wordt gespoten om het witte poeder van thc na te bootsen. Dit zou vooral gebeuren door dealers die doorverkopen in wat grotere hoeveelheden. Misschien dat zoiets in de shop terrecht is gekomen. Verder hoor je wel van meer materiaal dat gebruikt wordt om hetzelfde effect te bereiken.
  4. Toch vind ik inside-out uiteindelijk minder lekker. Heb een tijdje zo gedraaid maar ik vind dat je tóch dat randje blijft proeven... De oplossing voor mij is zilvere smoking vloei. Die is een stuk smaller dan goude en geeft voor mij (qua papier/inhoud verhouding)een resultaat dat inside-out benadert en qua smaak zelfs overtreft... Verder wil het afscheuren wel eens misgaan en kies ik daarom voor afbranden; en dat geeft minder resultaat... Iets anders; weet iemand wat voor papier (hoeveel grams) wordt gebruikt om tips te maken? Specifieker, om die dikke skunk-tips te maken, want die dunne gladde vind ik minder fijn. Ik heb zelf wel eens wat geprobeerd maar dat was nooit perfect. En ik vind de prijs van tips (net als vloei) één grote grap...het is nog geen meter papier!
  5. oké dan, waar krijg je smoking voor 25 per doos? Volgens mij betaal je bij smoking zelf zelfs nog meer...ben nu genoodzaakt andere merken te kopen omdat ik de smoking nooit onder de 0,75 p/p kan krijgen... Als je me een tip kan geven zou dat zeer gewaardeerd worden! Overigens, op e-bay heb je heel af en toe eens een doosje staan dat goedkoper is.. groeten bart
×
×
  • Create New...